- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Akkor én vagyok az első, akinek nem tetszik a játék.
Nagyon vártam, még valamikor egy éve regeltem több maillel is béta kulcsért. Hétfőn kaptam is végre.Alapvető elképzelés az remek. A karakterek is nagyon ötletesek, jópofák, és kidolgozottak
A skillekről pár nap után nem tudok nyilatkozni, de amit láttam, az is tetszett.
A questekről nem mondhatok sokat, GW2-höz vagyok szokva.
Olyanok amilyenek, máshol sem rosszabbak (Aion, Rift, Tera) de az jó pont, hogy egymásnak tudunk segíteni. Régen wowoztam már, de a meghalás-respawn menete is ok.Viszont a grafikával egyáltalán nem vagyok kibékülve. Igaz fullon csak szaggatott, úgyhogy nem erőltettem.
Közepes alatt tudtam folyamatosan játszatóvá tenni.
Nagyon becsapós. A kezdő világ (űrdokk), valóban részletgazdag, érdekes.
Aztán a bolygóra érve mintha ezt elvágták volna. A karakterek kidolgozottak, de azon kívül mintha valami pasztell színű szirupban úszkálnék.
Nem ettől lesz valami rajzfilmszerű/futurisztikus, ha egyáltalán az akart lenni.
Mintha a grafikusok nem kaptak volna időt a világ megrajzolására, és csak némi árnyalást kaptak a tereptárgyak, kövek, hegyek, kristályok.
A távoli háttérképek pixelesek. A víz animálása övön aluli.
De ez mind biztos a beállítások miatt van.A zenei rész szintén jó alap lenne a hangulathoz, de pro és kontra, az még kevés.
Nem jöttem rá, milyen szeretne lenni a játék.Javítsatok ki, vagy vegyétek fejemet, de a játékélmény számomra 0.
Nem fogok fizetni érte, az biztos.
De lehet csak szar a gépem. Akkor meg azért nem (ha a Tera-hoz elég volt..).
Új hozzászólás Aktív témák
![]()
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest