Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz BloodRay #2116 üzenetére
Opera alatt sem megy.
Hogy FF alatt miért is megy, az nem tiszta egyelőre számomra.Viszont én JW FLV Playerrel ilyen lejátszólistás elven csináltam meg, itt leírtam, hogyan is csináltam pontosan: [link].
Próbáld meg ez alapján, hátha így is megtetszik. Nagyon könnyen testreszabható ez a kinézet is, így nem sok akadály van.
Ez a kialakítás egyébként hasonlít a tiédre (alul a lista a lejátszható videókról, fölül maga a videóablak).Szerk., OFF: esetleg ha magánvéleményt megengedsz az oldallal kapcsolatban : nagyon igényes, nekem tetszik, de a főháttér kicsit hipnotizáló hatású. Azt esetleg lecserélhetnétek egy, a szemnek kellemesebb színűre. Kicsit túlságosan elvonja a figyelmet az egyébként igényes beltartalomról.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
akopacsi
csendes tag
válasz BloodRay #2116 üzenetére
Először azt írtam, hogy más plugin kell az IE-hez, mint a FF-hoz... Viszont nálam sem indul IE alatt. Muszáj a player-t így linken keresztül betölteni? Biztos van rá valami módszer, amivel mind FF, mind IE alatt működésre lehet bírni. De én inkább feltenném a youtube-ra és beágyaznám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest