Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz BloodRay #2127 üzenetére
Azt a kialakítást nem én csináltam, hanem az alapján készítettem én is a saját lejátszómat. A másik kialakítást meg ez alapján csináltam, ez is igényesen mutat, itt annyi a különbség, hogy oldalt van a lejátszólista. Utóbbinak a menetét írtam le itt, de ez alapján könnyen elkészíthető az előbbi is, és össze-vissza alakítgathatod egyébként is a JW FLV Playert a különböző paraméterekkel.
Remélem sikerül!Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz BloodRay #2116 üzenetére
Opera alatt sem megy.
Hogy FF alatt miért is megy, az nem tiszta egyelőre számomra.Viszont én JW FLV Playerrel ilyen lejátszólistás elven csináltam meg, itt leírtam, hogyan is csináltam pontosan: [link].
Próbáld meg ez alapján, hátha így is megtetszik. Nagyon könnyen testreszabható ez a kinézet is, így nem sok akadály van.
Ez a kialakítás egyébként hasonlít a tiédre (alul a lista a lejátszható videókról, fölül maga a videóablak).Szerk., OFF: esetleg ha magánvéleményt megengedsz az oldallal kapcsolatban : nagyon igényes, nekem tetszik, de a főháttér kicsit hipnotizáló hatású. Azt esetleg lecserélhetnétek egy, a szemnek kellemesebb színűre. Kicsit túlságosan elvonja a figyelmet az egyébként igényes beltartalomról.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
akopacsi
csendes tag
válasz BloodRay #2116 üzenetére
Először azt írtam, hogy más plugin kell az IE-hez, mint a FF-hoz... Viszont nálam sem indul IE alatt. Muszáj a player-t így linken keresztül betölteni? Biztos van rá valami módszer, amivel mind FF, mind IE alatt működésre lehet bírni. De én inkább feltenném a youtube-ra és beágyaznám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest