- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Ed Parker #815 üzenetére
Engem sem, pedig még régi FW, ezért nem értettem, hogy hogy sikerült neki
(#817) PistiSan
Normális Fhnévvel beenged, amit UI-ban megadtam, de a root-tal nem, ezért érdekelne, hogy milyen módon sikerült system fájlokhoz nyúlkálni, mert sokkal könnyebb lenne úgy, mint SSHban matatni parancsokkal. -
Celtis
veterán
-
-
stickermajom
addikt
válasz
Ed Parker #785 üzenetére
Firmware Release 3.03.01 (1/7/2014)
- Resolved issue of drives randomly losing connection to the network.
- Resolved issue with Internet Explorer® 11 displaying inaccurate error messages during a manual firmware update.
- Resolved issue of the power up system restore using the reset button not working.
- Resolved issue of the dashboard not displaying accurate capacity usage of an attached USB external drive.
- Resolved intermittent bootup issue.
- Resolved issue of device dashboard screen not displaying after a factory restore in Mac OS® X.
- Resolved issue of some USB external drives are not mounted.
- Resolved issue of slow device performance once an iPhoto® library is added to a share.
- Resolved issue of ability of a file to be deleted if someone other than the originator of the file renames it.
- Allows the removal of Mirrored and Uploaded folders that appear under the Shared Media folders.
- Device LED will blink white when an automated file systems check is run and will reset to solid white when the process completes.Ideje volt..
-
PistiSan
addikt
válasz
Ed Parker #748 üzenetére
Nekem 1,5 hónapja van meg, jelenleg 340GB adattal megtömve, transmission ugyan csak megy, és nekem sincs vele semmi gondom.
Nem lassul be, elérhető mindig.
Első nasom, előtte mással oldottam meg a kiválltását, nekem maximálisan bejött.
Gondozásmentesebb, mint a régi van volt. -
-
BullZeye
veterán
válasz
Ed Parker #551 üzenetére
Legalább 5 filmet néztünk fullHD 3Dben, amik legalább 40-44 gigások voltak minimum, mind az 5 ISO fájl mountolva virtual diskbe
És működött, és ment, hangot nem néztem, mert csak 2.1-es a hangfal TVhez, és nem lejátszón, hanem PCn keresztül néztük, de akadás mentesen ment.
Mondom csak akkor akadt meg, de akkor nézhetetlenül, mikor utorrent áthelyezte az épp letöltött dolgokat.
Mondjuk nem is DLNA-n keresztül, hanem windowsba van mountolva driveként, és onnan küldte képet TMT6 meg Cyberlink is TVre.
De nem is igazán értem ez miért a my cloud hibája lenne, hisz ha nem használja más a procit aránytalanul magasan, akkor azért 45-50 megás írási/olvasási sebessége van, ami bőven elég kell legyen egy 50 gigás isonak is ami mondjuk 90 perces.
Mennyivel olvasol róla maximum?
-
BullZeye
veterán
válasz
Ed Parker #538 üzenetére
45 gigás ISO-t játszottam le és néztük FHD 3Dben, semmi baja nem volt, csakis és kizárólag akkor, mikor utorrent befejezett valami letöltést, és elkezdte átrakni mycloudra. Transmission ezen még nem volt, úgyhogy arra nem tudok mit mondani.
Viszont nehogy már egy dupla/tripla annyiba kerülő terméket hasonlítgassunk össze.
Ha normális helyen veszed, akkor maga a MyCloud hardvere vinyó nélkül 10kba kerül, Synologyból pedig a legolcsóbb is 38k....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest