Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Van valakinek tapasztalata, hogy működik-e a kütyün a GPS Tuner progi?
http://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&azonosito=177
Feleslegesen nem venném meg...Igazából vitorlázáshoz használnám a progit, ahol megadott koordinátákat (bóják) kell elérni.
A túraversenyeknél a célt általában nem látod, és nagy előny, ha pontosan bójára tudsz vitorlázni.
Korábban Garmin Etrex Legend et használtam erre a célra. Én ezt a GPS Tuner progit találtam, de ha akár hasonló funkcionalitással bíró navi programot tudnátok ajánlani hálás lennék!Vagy netán van kifejezetten hajós navi program is ami elfut ezen?
Köszi előre is!
-
DrizztD
csendes tag
Sziasztok!
Megjöttem síelésből, és azt mondhatom, hogy néhány apróságtól eltekintve meg vagyok elégedve a kütyüvel.
Persze a síelés sem volt rossz
1400 km alatt oda és ugyan ez vissza mindössze egy hosszú alagút utáni kereszteződésnél jöttem zavarba, mivel a kütyü még nem tért magához. Én meg elkényelmesedtem, hogy nem kell a táblákat figyelni...
Végig (14 óra) ment az MP3 a navi alatt. A zene folyamatos, a navi egyszer-egyszer beleakadt a dologba, de nem volt vészes. Fényerő tökéletes!
Az FM transzmittert még MO-on kikapcsoltam a zavaró adások miatt. Maradt a kábeles csatlakozás.
Ha TMC-t ráhekkeléssel nem is próbálkozom, de IGO alól vezérelhető media playert még rávarázsolok egyszer a gépre.
Maradok továbbra is tisztelettel a folyamatos kűzdők és buherátorok felé.
Hasznos ez a topic, és olvasni fogom továbbra is!DrizztD
-
DrizztD
csendes tag
válasz
snowdog #2301 üzenetére
Kösz Snowdog a segítséget,
Megpróbálom feltenni az említett skint az IGO-ra, aztán tesztelem ezt a tálcáratevős dolgot.
Registry turkálásba nem is akartam belemenni az idő rövidsége miatt, de eddig minden ment mint a karikacsapás e nélkül is.
TMC vevős dolog majd a következő felvonás lesz.Holnap meg irány a csigazabálók országa!
-
DrizztD
csendes tag
válasz
PLaci58 #2283 üzenetére
PLaci, Snowdog,
Köszönöm az infókat, sikerült betenni az egyik ikon alá a saját IGO-mat!
További segítségeteket kérem az alábbiakban ( a másik fórumra még nem sikerült bekerüljek és pénteken indulok F.O-ba. Nagyon örülnék, ha addig be tudnék mindent lőni)
Szóval az SI és a saját IGO már gyönyörűen fut. Viszont nem tudom, hogy van-e lehetőség az IGO-t (8.0.0.49545) letenni tálcára és mondjuk a párhuzamosan futó MP3 lejátszásban / FM transmitter ki/bekapcs turkálni, majd navi vissza. (kvázi alt+tab)
A fórumot olvasgatva látom, hogy elvileg valamelyik RIKS skin-ben be van drótozva az MP3 és FM gomb, de nem találtam az én IGO verziómhoz valót.
Tehát arra kérlek titeket javasoljatok egy egyszerű megoldást (skin vagy egyéb) arra, hogy:
- IGO-ból való kilépés nélkül tudjam az MP3 lejátszót bizgerálni és az FM transmittert kapcsolgatni.+1 Melyik MP3 lejátszó eszik legkevesebb proci + RAM-ot?
Előre is köszönöm!
DrizztD
-
DrizztD
csendes tag
Sziasztok!
Új hozzászóló, de szorgalmas olvasó vagyok a fórumon. Köszönöm mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy néhány napos kutakodás után sok mindent megtudhattam a gépsárkányról!
Kb 5-600 hozzászólást olvastam célirányosan + kiegészítő leírásokat.Szóval jelenlegi felállásom:
[P][/P]* Wayteq770BT kütyü + 4GB SDHC kártya
[P][/P]* Az SDHC-n rajta van a SI_1.3.3_SD és a kieg állományok.
[P][/P]* IGO8.0 verzió teljes, friss EU térképpel a resident flash memóriába töltve. (ez szépen működik is ha kiveszem a SD-t és a navi gombra katt a saját menüben, ahogy azt tőletek tanultam: mobilenavigator könyvtárban u.ilyen nevű exe)Kérdésem és kérésem a következő:
[P][/P]* Be tudom-e hekkelni az SI egyik navi ikonja alá a resident flash-en lévő IGO8-at?, (gondolom ez egyszerűbb, mint új ikont feltenni).
[P][/P]* Hol, és milyen elérési utat kell átírni a SI-ben?
[P][/P]* Letölthető-e még valahonnan a resident flash-re tölthető SI változat is? (ezt is szivesebben pakolnám oda, hogy mégtöbb hely legyen a SDHC-n).
[P][/P]* Bármi oknál fogva (swap file, etc.) kell-e és mennyi szabad helyet hagyni a belső memórián?Mindez azért lenne fontos, hogy az MP3 és videókat ne a belső, hanem a SD-n tárolhassam. (gyorsabb másolás, nagyobb kapacitás).
Válaszotokat előre is köszönöm!
Drizzt do Urden ( a sötét elf, aki meg szeretne világosodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest