Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrizztD

csendes tag

Van valakinek tapasztalata, hogy működik-e a kütyün a GPS Tuner progi? :F
    http://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=szoftverek&azonosito=177
    Feleslegesen nem venném meg...

Igazából vitorlázáshoz használnám a progit, ahol megadott koordinátákat (bóják) kell elérni.
    A túraversenyeknél a célt általában nem látod, és nagy előny, ha pontosan bójára tudsz vitorlázni.
    Korábban Garmin Etrex Legend et használtam erre a célra. Én ezt a GPS Tuner progit találtam, de ha akár hasonló funkcionalitással bíró navi programot tudnátok ajánlani hálás lennék!

Vagy netán van kifejezetten hajós navi program is ami elfut ezen? :U

Köszi előre is! :R

• DrizztD

csendes tag

Sziasztok!

Megjöttem síelésből, és azt mondhatom, hogy néhány apróságtól eltekintve meg vagyok elégedve a kütyüvel. :K Persze a síelés sem volt rossz :D

1400 km alatt oda és ugyan ez vissza mindössze egy hosszú alagút utáni kereszteződésnél jöttem zavarba, mivel a kütyü még nem tért magához. Én meg elkényelmesedtem, hogy nem kell a táblákat figyelni... :DDD

Végig (14 óra) ment az MP3 a navi alatt. A zene folyamatos, a navi egyszer-egyszer beleakadt a dologba, de nem volt vészes. Fényerő tökéletes!

Az FM transzmittert még MO-on kikapcsoltam a zavaró adások miatt. Maradt a kábeles csatlakozás.

Ha TMC-t ráhekkeléssel nem is próbálkozom, de IGO alól vezérelhető media playert még rávarázsolok egyszer a gépre.

Maradok továbbra is tisztelettel a folyamatos kűzdők és buherátorok felé. :R
    Hasznos ez a topic, és olvasni fogom továbbra is! :K

DrizztD

• DrizztD

csendes tag

válasz snowdog #2301 üzenetére

Kösz Snowdog a segítséget,

Megpróbálom feltenni az említett skint az IGO-ra, aztán tesztelem ezt a tálcáratevős dolgot.

Registry turkálásba nem is akartam belemenni az idő rövidsége miatt, de eddig minden ment mint a karikacsapás e nélkül is. :K
    TMC vevős dolog majd a következő felvonás lesz.

Holnap meg irány a csigazabálók országa! :DD

• DrizztD

csendes tag

válasz PLaci58 #2283 üzenetére

PLaci, Snowdog,

Köszönöm az infókat, sikerült betenni az egyik ikon alá a saját IGO-mat! :R

További segítségeteket kérem az alábbiakban ( a másik fórumra még nem sikerült bekerüljek és pénteken indulok F.O-ba. Nagyon örülnék, ha addig be tudnék mindent lőni) :K

Szóval az SI és a saját IGO már gyönyörűen fut. Viszont nem tudom, hogy van-e lehetőség az IGO-t (8.0.0.49545) letenni tálcára és mondjuk a párhuzamosan futó MP3 lejátszásban / FM transmitter ki/bekapcs turkálni, majd navi vissza. (kvázi alt+tab)

A fórumot olvasgatva látom, hogy elvileg valamelyik RIKS skin-ben be van drótozva az MP3 és FM gomb, de nem találtam az én IGO verziómhoz valót.

Tehát arra kérlek titeket javasoljatok egy egyszerű megoldást (skin vagy egyéb) arra, hogy:
    - IGO-ból való kilépés nélkül tudjam az MP3 lejátszót bizgerálni és az FM transmittert kapcsolgatni.

+1 Melyik MP3 lejátszó eszik legkevesebb proci + RAM-ot?

Előre is köszönöm!

DrizztD

• DrizztD

csendes tag

válasz DJC #1842 üzenetére

Sziasztok!

Új hozzászóló, de szorgalmas olvasó vagyok a fórumon. Köszönöm mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy néhány napos kutakodás után sok mindent megtudhattam a gépsárkányról! :R
    Kb 5-600 hozzászólást olvastam célirányosan + kiegészítő leírásokat. :U

Szóval jelenlegi felállásom:
    [P][/P]* Wayteq770BT kütyü + 4GB SDHC kártya
    [P][/P]* Az SDHC-n rajta van a SI_1.3.3_SD és a kieg állományok.
    [P][/P]* IGO8.0 verzió teljes, friss EU térképpel a resident flash memóriába töltve. (ez szépen működik is ha kiveszem a SD-t és a navi gombra katt a saját menüben, ahogy azt tőletek tanultam: mobilenavigator könyvtárban u.ilyen nevű exe)

Kérdésem és kérésem a következő:
    [P][/P]* Be tudom-e hekkelni az SI egyik navi ikonja alá a resident flash-en lévő IGO8-at?, (gondolom ez egyszerűbb, mint új ikont feltenni).
    [P][/P]* Hol, és milyen elérési utat kell átírni a SI-ben?
    [P][/P]* Letölthető-e még valahonnan a resident flash-re tölthető SI változat is? (ezt is szivesebben pakolnám oda, hogy mégtöbb hely legyen a SDHC-n).
    [P][/P]* Bármi oknál fogva (swap file, etc.) kell-e és mennyi szabad helyet hagyni a belső memórián?

Mindez azért lenne fontos, hogy az MP3 és videókat ne a belső, hanem a SD-n tárolhassam. (gyorsabb másolás, nagyobb kapacitás). :K

Válaszotokat előre is köszönöm!

Drizzt do Urden ( a sötét elf, aki meg szeretne világosodni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák