Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

Úgy látom nem árt tisztázni egy dolgot: A Mastery Rank nem csak egy szám.
    Az MR rank növeli a mod capacityt, a void traces, szindikátus és focus capet (napit vagy teljest) továbbá a rivenek (max mr16), fegyverek és questek is MR rankhoz vannak kötve.
    Mivel az MR rankhoz szükséges affinity folyamatosan növekszik ezért az (a következő) MR rank megszerzése lassul. (pl amíg MR14-ről MR15-re 72e affi kell addig MR29-ről MR30-ra több mint a duplája -147e- )
    MR22-MR25 után lassul be igazán a fejlődés. Ott már nem lesz elég csak a frameket meg a neked tetsző fegyókat felhúzni, fognak kelleni a kitgunok, ampok, k-driveok, arcwingek, archwing fegyók, a companionok, intrinsics, steel path node-ok, zawok és sose tudhatod hogy pl a következő frissítéskor mi fog kelleni. Pl nekem maxos volt a Kuva Ayanga 5 forma + riven belement ahogy kell (orbokra vittem leginkább) és amikor bejött a necramech csak betetttem a kezébe és lehetett hentelni. :K
    A looter játékokat csak így lehet hosszú távon működtetni: mindig adsz új tartalmat, farmolni valót, fejlődési irányt az embereknek. (Vagy csinálhatod azt amit a Path of Exile-ban hogy minden új ligában resetelik (átrakják standardbe) az addig megszerzett és megépített cuccokat, nyersiket, és az új ligában lehet kezdeni 0-ról.)

Ez a játék "értelme" hogy mindig van mit csinálni, kiszedni, buildelni, farmolni. Aztán az hogy ez mennyire köti le az embert és meddig van kedve csinálni az meg egy másik dolog.

#7947nubreed Átlagosan 2-3 havonta jönnek új framek és fegyók. Felválta jön egy új frame aztán egy régi prime verziója (+ fegyverek és egyéb cuccok ugyan így)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés