- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vannak fegyverek és framek, amiknek van prime verziója...nyilván a simát nem érdemes megtartani, ha ott a prime is belőle (Szerintem, aztán lehet megköveződök érte).
Én legalábbis eladom az alapot, ha van belőle prime. Ingame, sima kreditért, hogy ne foglalja a slotokat. Talán kicsit áttekinthetőbb is lesz így a készlet, ha nincsenek benne az ilyenek.Kezdő szinten az arca plasmor az nagyon jó ksi tömegpusztító, az egyszerűbb farmolós helyeken simán használható lvl40 mobokig szinte minden csapat 1 lövés, ha jól van modolva. Ez egy olyan fegyver, amit én is megkrumpliztam, bár nem prime. Sőt, építettem egy másikat is, hátha egyszer focusfarmra majd egy másik lencsével is zseretnék nyomulni (csak nem hívtam le a foundryból, így nem foglal helyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest