Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vannak fegyverek és framek, amiknek van prime verziója...nyilván a simát nem érdemes megtartani, ha ott a prime is belőle (Szerintem, aztán lehet megköveződök érte).
Én legalábbis eladom az alapot, ha van belőle prime. Ingame, sima kreditért, hogy ne foglalja a slotokat. Talán kicsit áttekinthetőbb is lesz így a készlet, ha nincsenek benne az ilyenek.Kezdő szinten az arca plasmor az nagyon jó ksi tömegpusztító, az egyszerűbb farmolós helyeken simán használható lvl40 mobokig szinte minden csapat 1 lövés, ha jól van modolva. Ez egy olyan fegyver, amit én is megkrumpliztam, bár nem prime. Sőt, építettem egy másikat is, hátha egyszer focusfarmra majd egy másik lencsével is zseretnék nyomulni (csak nem hívtam le a foundryból, így nem foglal helyet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs