Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jön az "új" DM, úgy értem, amit eddig lehet tudni az az, hogy megtalálták a hibát a hit detection-damage modell satöbbi kategóriában, 1.49-re újra lesz csinálva és reménykedünk.

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha 6.0 lenne akkor meg az lenne a gond , hogy OP lenne annyi bombával

-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ott a pont!

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Újabb japánpihentető patch. Majd 1.51-ben, talán.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szép
1-2 bomba besült azért 
Hogy tesztelted? Megvettem goldért a gépet + fejlesztést, vagy már kifarmoltad?
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Itt is igen, és délután 1-ig szerver karbantartás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na takarodj
, adod itt nekik az ötleteket basszus

Eleve , jön a T54 (1949) na , ki örül ?

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez realisztikus, a Tempest II picit 900 felett töri a szárnyait.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Vagy , leláncolod majd megkerülöd, esetleg a turret drive / cannon barrelt elintézzed

-
superecneB
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ezzel a német prüttyögővel akkor is nehéz.

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Aha.

Csinos lesz, BR 6.7 RB-ben és SB-ben, azaz szinte folyamatosan jetekkel fog találkozni. R2Y2 kaja lesz, de a J7W1 is meg fogja izzasztani a drágát, ráadásul szép nagy dög, azaz nem lesz nehéz eltalálni
Viszont picit aggasztó, hogy azzal a 18 bombával milyen pusztítást tud majd csinálni, ha egyszer egyáltalán olyan helyzetbe kerül, hogy ... Ha pedig úgy adja a meccs, hogy sikerül ledobnod egy full adag bombát, akkor vajon le lehet majd szállni vele rendesen? Volt annyi eszem, hogy ne próbáljam ki...
Viszont picit elszomorító, hogy a britek semmit nem kapnak... értem én, hogy majd egy egész patch az övék lesz, de akkor is, azt a nyomorult Sea Fury-t betehéttek volna már igazán. Japánnak ez a prémium jószág, a J2M4 Kai Raiden nem rossz, habár flight modellben ugyanazt kapta szerintem, mint a J2M3. Én azért reménykedtem, hogy az A6M5 Ko bekerül a rendes fára és akinek megvolt, az kapja helyette a váltást, valami húsos gépet, de egyelőre semmi.
Ami azt illeti, megint nem vitték túlzásba az egészet. Amcsiknál két új gép, ebből egy teljesen úgy modell, a B-29, az A-20 újradolgozott (csinos lett), a B-57B pedig "csak" módosítás.
Németeknél Bf 109 G-14 szintén nem egy nagy munka a többi G modellből kiindulva, az Fw 200 Condor pedig szép és jó, de nem nagy cucc. A D-5 Stuka módosítások viszont királyak, nagyon.
Oroszoknál a korai (1941-es) IL-2 szintén nem egy nagy munka és az La-5FN-t újradolgozták, mint 1.45-ben az Aradot.
Japán ugye kapta ezt a copy-paste Raident amit majdnem 4000 goldért vesztegetnek majd, ezzel sem foglalkoztak sokat.
Értem én, hogy a tankok majd sárbaássák magukat, meg kinyitható cockpit és lámpa bele, távcső meg vezetői nézet, blabla.
Ez kevés még nagyon, remélem azért valami még jön a patchleírásba, mert ... így egy 5 évbe még bele fog telni, mire végeznek az ASAP cuccokkal... és akkor nemsokára majd brit tankok, meg hajók, meg a tököm tudja, lassan az lesz, hogy minden patchben, azaz 2-3 havonta nemzetenként 1 gép és 1 tank.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Még így is propelleresek ellen fog küzdeni, szóval nyugi

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jelentettem fórumon, hogy nem működik ez az árnyék kikapcsolás funkció, erre azt a választ kaptam, hogy jelezzem az AMD felé, mert ez nem játék felőli hiba. Visszatettem egy régebbi drivert, azzal sem lehet kikapcsolni az árnyékokat, intel hd-val futtatva se. Jólvan mondom mindegy, akkor visszateszem az Omegát, erre újraindítás után az intel hd-hez és az amd-hez is kiírja az eszközkezelő ezt a hibát:
A Windows nem tudja leellenőrizni az eszköz illesztőprogramjának digitális aláírását. Egy mostanában végzett hardver- vagy szoftverváltozás során egy nem megfelelő vagy sérült aláírással rendelkező fájl, esetleg ismeretlen forrásból származó kártékony szoftver települt. (Hibakód: 52)
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igazából nem sokat hagytál ki.

A fontosabb dev tesztek még csak mostanában jönnek majd, gondolom ekkor már be lesz pakolva az összes amcsi tank plusz ez a néhány repülő nekem kevésnek tűnik. -
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Aha.
-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem nincs egy darab tankom sem, megis nyomatom a vegyes RB-t. Egy slotra sincs berakva tank

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Július 15-én került fel a devblogra, és ez JiP 2.0, tehát gondolom javított/továbbfejlesztett verzió.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
A Ki-84-es nem hagyott, mi?
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem kizárt. Ott is donmacko a nevem. Mostanság sűrűn össze lehet futni magyarokkal.
-
Volfram42
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem is voltak puszipajtások. Az angolok nem mondták azt az amerikaiaknak, hogy ami leszállt a szigetre az a miénk. Az oroszok megtették. A japánból tartó kényszerleszálló B-29-ek orosz tulajdonba kerültek. Illetve a kölcsönbérleti szerződés szerint elvileg ami megmaradt gép a háború után az, ment volna vissza az USA-ba illetve a háború után kellett volna törleszteni ami 1100 milliárd dollár volt. Hát ők ezt elfelejtették. Sőt az amerikai foglyok együtt menekültek a németekkel nyugatra nehogy orosz kézre kerüljenek.
Szóval nem volt az olyan nagy szövetség.
Általánosságban szeretik külön kezelni az oroszokat. Gondolom a hidegháború is közrejátszott. Egyik fél sem akarta még a látszatát se kelteni annak, hogy a másikkal jóban lett volna valaha is. Hisz mindegyik a másikat tartotta a gonosznak a propagandában. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
A tank/repülő közösre gondolsz?
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Akkó má inkább a rövidebb megfelelője: FIFO

-
Atlantis
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Majd meglátjuk, egyenlőre a P38G-vel együtt kicsit csalódás.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tegnap mondom nyomatok egy meccset a P-80-as fostaliga jetre hasonlító valamivel, erre szemben egy Ki-61-es japó bot, szétvágja a gépem.

-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja, csak drága már az üzemanyag.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az a vicces mikor az A6M5-öst olyan csapatba teszi, ami tele van Ki-84 hei és N1K gépekkel, amik köztudottan Meteorok, P80-F80-asok, F-84esek ellen mennek.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Olyanok mint a stormtrooperek a star warsban. Semmit nem tudnak eltalálni. I dőnként a földet is megkapálják akkor is ha nincs ellenfél a közelben.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Vagy megnyomta az I betűt.
-
Tüphón
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én sosem félek a KV-1ektől, Stug A-val konkrétan 1 lövésből lőttem ki nem egyszer oldalról, a lényeg hogy HEAT-et kell használni ha nem T2-es tankod van.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem értem szerintem ha a stug III-al közel mész HEAT-tel tuti átlövi.
-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Óké köszi

Th1sN04ll neked is!

-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
És mibe kerül? Vagy autómatikusan unlockolódik?
-
donmackó
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Természetesen én historicalról beszélek, mert a probléma már ott is fenn áll.Persze az sem megoldás hogy nem várod be a vadászokat (mert jellemzően a bombers spawn point 2-3000 méter környékén van). A vadásznak fel kell kapaszkodni etc. értem. De miért van hogy a bombázó repül a zóna vagy tankok felé, a vadászok meg a térkép közepére. Múltkor volt eventen a brit csata, én szokáshoz híven becéloztam a repteret 3 másik Ju-88-cal. Mentünk már a térkép közepénél mikor feltűnt az enemy. Rendben 2 spit 1 Hurricane. Hurricane kilőve általunk (bombázók), a 2 spitre meg kb. 8(!!!)-an repültek rá. NORMÁLIS??? Az összes többi enemy meg várt a reptérnél. Minket 3 vadász kísért összesen, majd jött a meglepi hogy vártak minket. Tudom hogy ez taktika, de kérem 4x-es túlerővel rárepülni a csalira.
Minket meg persze ledaráltak mire a többi balek odaért. -
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszi, megnézem a videókat.
Nekem eddig a P40 Kittyhawk és a P400 vadászok vannak meg a P-s ágról, nemsokára kifejlesztem az első P39 Aircobrát, ezekkel egész jól megy, de az F-es gépekkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni (még). Igen, a legnagyobb problémám ott van, hogy könnyű célpont lenne egy Spitfire vagy egy BF109, de nagyon egyszerűen leráznak és otthagynak, vagy éppen mögém kerülnek és kiszednek, ugyanígy az orosz vadászok is. -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Voltam már én is első elég sokszor Yer-2-vel, pedig nem volt egy killem sem...
Csak lebombáztam a bázist
.Azért 4 t bombával lehet mit kezdeni 
-
pws
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Assist, landing, vagy valami feladat teljesítésért ad még pontot /pl lebombázta a bázist/.
Kicsit béta még ez a játék -
skot92
csendes tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gondolom sokat bombázott.
Yer2-re elég sok bomba felfér. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Leszokóban vagyok
(AB) Már szinte csak rb-t repkedek 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
wtf ?
én haverom accján kiprobáltam nekem nem ugy tünt , hogy fos 
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
+1
még 1 kingcobraés meg van a mustángom *.*
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én nem szurkoltam az őrültnek, vessen magára
Annyi TK-t úgy se hozok össze, hogy bannoljanak.Francia91:
Na igen, sok az eszetlen. De azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért csinálják azt egyes enemy-k (AB-ról van szó), hogy kiszakadnak a tumultusból, elmennek valahová mellékbázist bombázni, PAtr0n örül, lesz könnyű préda, mire azonban 2km-re megközelítem, földhözveri magát.
Nem egyszer volt ilyen, inkább öngyilkosok lettek.Tegnap én játszottam ilyet mint az enemy. Rájöttem, hogy már most T2 és T3-ban imádom a Briteket, nagy élmény volt a tegnapi. Beaufort-tal mentem be rögtön és bombázni kezdtem az egyik szélen a tankokat földközelből. Épp a második fordulómhoz készülődtem, amikor látom kb. 3 óránál, hogy egy enemy Spit közelít. A haverjai se voltak sokkal messzebb, de azok mással foglalatoskodtak. Mondom magamban, te engem ne szopatsz meg, elkezdtem kicsit süllyedve és energiát nyerve távolodni az ellenséges vonalak mögé, de még mindig a szélen. Végig jött mögöttem, de a sebességemet nem tudta olyan jól hozni, csak nagyon picit közelített, kb. 1.2km-re volt amikor észre vettem, hogy egy PBY Catalina épp az egyik mellékbázisukat szórja szintén földközelből, magányosan. Innentől volt fun a játék.
Tudtam, hogy ha elhúzok az amúgy sokkal lassabb Catalina mellett, rá fog állni a spit. És így is lett, elkezdte szórni szegényt, de nem adják olyan forrón a kását, rögtön fordulóra vettem a dolgot, és üldözőbe vettem "őket". A front géppuskásom olyan jól szórta a spitet, hogy rögtön lőtt rajta egy csilingelőset, de ekkor még nem tudtam mi is az. Persze ő kifordult előlem, próbáltam követni de még gyors volt, és lefordulva rám lőtt párat, de semmi crit-et. A forduló vége pont jól jött ki, be bírtam csapódni a Catalina mellé, átváltottam kézi géppuskára, és a hátsó dupla 12.7-essel megszórtam a pofáját, ekkor kapta a második csilinget, de itt már én is kaptam tőle egy lyukas üzemenyag tartályt, és füstölő motort. A Catalina szépen odébbállt, mit neki segíteni, én hoztam rá a bajt ugyebár. Szóval a Spittel leálltunk keringőzni, és kábé 5 körig meg sem untuk, de lövéshelyzet nem volt. Itt már tudtam, hogy ha a Spit nem tud fordulóból követni, akkor ő már nagyon göthös. Egy próbát még tett azzal, hogy felhúzta picit, hátha elhúzok alatta, de nem jött be neki, elég lassú voltam én is ahhoz hogy a seggébe másszak. És ez lett a veszte. Az első gunner adott még neki, de pechemre kifogyott 2 sorozat után a lőszer. De aztán megelégedve láttam, hogy a Spit elfogadva sorsát szépen ereszkedik, a motorja megállt, még az utolsókat rúgván próbálja szépen letenni a gépet, ami többnyire sikerült is neki, de kigyulladt, a killt meg megkaptam. Mire keresztet vetettem volna szegényre, egyszer csak nyertünk. Ennyi volt a kör, jól elidőztem barátunkkal.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megnéztem néhány videód, szépen manőverezel. Bár ettől függetlenül még így sem bírok lehagyni senkit sem, ha valaki rámszáll, akkor azt a mocskos isten sem szedi le rólam, azt biztos. Ugyan úgy próbálok boom and zoom-ozni LaGG-3-mmal és Yak-7B-vel, de amikor mennék felfelé, valami buzi mindig utánam jön, nekem meg esélyem sincs lehagyni. Miért? Nem ez lenne a gép lényege? Max sebességgel megyek és mégis utólér.

De nálad hogyhogy meghalnak az ellenséges gépek másodpercek alatt? Nekem 5 évig kell lőni egyet, mire egyáltalán eltalálja a skúló (tudom hogy elé kell célozni), és a be is sebzi még a LaGG sortüzét is lazán túléli.
(#2102) Francia91: "Egy lövés egy gép"
Nagy tierben ennyire könnyen halnak a gépek?
- - - - - - - - - - - -
Valakinek nincs kedve squadron-ba menni? -
BogyóBP
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
A spitfire is meggymagköpő. Alig várom hogy kibirjam fejleszteni a 20as ágyuval szerelt spitfire-t de az még baromi messze van.
Még van előtte 1 gép amit kikell húznom. Iszonyat lassan halad nem beszélve a legénység átképzéseiről. -
erikke17
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Chaikának és T1-es társainak ezelőtt nagyobb tűzerejük volt nem?
Mert emlékeim szerint olyanok voltak mint egy mozgó minigun-ek, úgy fosták magukból az ólmot.. -
ETOM
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
octopus666
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hello Kitty jó kis gép.

-
ETOM
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Köszi, amúgy én T2-ben T3-ban szoktam játszani orosz gépekkel és kb 2-3 pályán játszok állandóan. Gondolom azért mert így kicsit közelebb áll a történelemhez a dolog ? Ha viszont ez így marad akkor több országgal fogok játszani, hogy valami változatosság is legyen.
Spitfire Mk IX jó gép ? (adatlapja szerint nem rossz) -
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nálam olyan volt, hogy csapattárs feljött segíteni nekem Yak-9-essel, mert Wellingtonnal bombáztam, és rajtam volt egy Spitfire. Lelőtte a Spitfire-t, meg még grátiszként én is kaptam tőle 2 db 37 mm-es löveget... A farkam meg leszakadt...
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Vitathatatlan hogy az I-15-ösök a játék legjobb T1-es gépei, leforogsz velük bárkit, a 4db gépfegyver meg szinte sose fogy ki. Most húzom egy ideje az angolokat, már van Spite meg Hurricane-om is, de néha visszatérek funolni Fury-val meg Nimrod-dal, nekem azok is bejöttek, az elején nagyon fosnak tűntek az I-15 után, de rájuk lehet érezni. Nekem a HE-51-től meg a Ki-10-től is jobbnak tűnnek. A peashooter-ektől meg egyértelműen.

-
ferero
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
ismerős, bosszú -60000 pontomba került...
azóta nem veszek elégtételt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ETOM
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Fu bazze micsoda mozgékony gép ez enyéim ehhez képest... sehol nem vagyok még

-
L4mie
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szai, milyen beállításokkal irányítasz? oké bal shiftet már látom

de emellett, bill+egér, azon belül mi hol
-
BogyóBP
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jaja már én is átállitottam arra.

-
BogyóBP
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Te mivel nyomsz ilyen jó fordulókat? Egérrel nem lehet ilyen szép loopot csinálni. Láttam használod a Zoom climbe ot is. (half loop, forgás, döntés, vizszint
) -
BogyóBP
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
50-50% ba kell mindegyiket. Nyilván a tankot csak egy erős fegyveres tudja kinyirni nekem kár rámennem a 7.7 es ágyuval. Én is szeretnék aranyszárnyat venni de sajnos nincs bankkártyám, telefonról nem lehet? pl hívás vagy sms formában.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én szintén csak azért költöttem rá, mert 1. megtehetem 2. ha nem gigantikus összegekről van szó akkor jól esik támogatni egy jó programot/játékot. Szóval 100%-osan élvezhető a játék 0 forint ráfordítással is.
-
K3NZO
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Pont most lesz meg nekem is a kis mustang. Az hittem majd aratok vele

-
BogyóBP
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Miaz hogy felfele emeli az orrát? Ami alapba page down on van? Lehet amúgy csinálni barell rollt csak baromi nehéz mert a legtöbb gép nagyon lassan képes csak fordulni. A duplaszárnyuak között van egész fürge is, de leginkább Tier 3 fele lesznek már a gépek képesek erre azt hiszem addig meg marad az odavisszázás és a toloerőval való mahinálás. Immelmann az olyasmi mint a loop csak forditsz egyet a gépen de van egy másik verzió is amikor felfele húzol, szinte függőlegesbe, le a toloerőt, forditasz rajta egyet és abba az irányba billented fejjel lefel amerre mentél majd egy ujabb forduloval egyenesbe hozod és kakaót adsz rá. Így a mögötted jövő barom általában nem tud követni és pont eléd kerül azonos magasságba. Persze ehhez már jó gép is kell. Zoom Climb is még jól jöhet, de a tapasztalat az hogyha rádrontanak érdemes a tereptárgyakat is használni, én nem egy követőt kentem már a sziklára.
Én most akarom majd újrakezdeni a játékot mert a fricceket elvittem Tier3 ig és sok helyen elrontottam mert már tudom mi mire való stb..pl kezdetbe elbasztam az aranyszárnyaim
amik azért fontosak lesznek ám később..Még nem találtam ki hívójelet de ha megvagyok majd beírom ide mert a másikat már nem fogom használni.Am Jó a mouse aim csak növelni kell az érzékenységen és a mouse smooth ot is érdemes bekapcsolni.
-
D013
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na most elszomorodtam..pedig nagyon vártam már...gyanús volt nekem ez a 6×12,7 mm...
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Először is AB-ban sok a retard. A III-as szint pedig gyűjtőszint mert gyorsan el lehet érni, de sokáig ott lehet maradni. Sőt van akik olyan jól el vannak a jól profitáló és sikerélményekben gazdag "homokozóban", hogy köszönik szépen ők nem is mennek feljebb.
Tier IV-ben szerintem 100 óra játék felett játszanak az emberek.* Amúgy 6db 50mm-es elég jól zúzna, szerintem te 12.7-re gondoltál

-
Francia91
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
YAK-9K-val, vagy ME-410-zel azért szépen lehet szemből szedegetni az ellenséget

-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ha távolról jön akkor én is kerülöm inkább. Mondjuk reserve gépekkel volt inkább hogy nem kerültem ki akkor se, ott cseresznyemagokkal úgyse nagyon tud károkat okozni

De itt szembe jövős eset főleg akkor van, amikor forgunk és 1-200m-en belül kerülünk szembe egymással, illetve még az is kis idő míg az orra beáll, hogy lőni tudjon ugye. De ha tényleg az van amit mondasz, hogy már 1km-től szembe állunk egymással, engem is mindig szétlőnek, kigyullad motor, vagy ha túl is élem, fekete lesz és leáll nem sokkal később. -
ferero
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
nem tudtam ráérezni, ruszki gépek viszont nagyon fekszenek.
-
ferero
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
nekem is a mustang jönne, de elment a kedvem az amcsi gépektől.
-
D013
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
a következő nekem is ez lesz, már van benne 50k xp-m

-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Oksa. Bár a reloadra elég sokat kell raknom, hogy fejlödjön. Viszont a 200-as szintet átlagba kihoztam, hogy a Qualifications meglegyen. Gondolom legalább ezért már, de megérte.
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na ez, hogy kié lett a repülő (ki semmisítette meg) nekem se világos.
Van ugy, hogy lövök 2 criticalt a gépbe, elég sok találat bejön, majd berepül egy csapattárs, és vitte a killt (arra gyanakszok, hogy pilotát lőtt).
Aztán fordítva lángol a gép amire berepülők, beviszek azért lazán 4-5 hitet, majd csak assistot kapok.Szóval nekem se teljesen világos, ki kapja. (WoTba az utolsó találat kapja a killt).
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na igen, RB-ben ésszel kell játszani, és már igen jó arány ha 3 gépet lelősz. Nekem 2 a rekord. A bajom csak annyi azzal a móddal, hogy nagyon uncsi az elején, aztán amikor meg beindulna sokszor már vége is, mert lelőnek.
Az amcsi ágat is el kellene már kezdenem húzni, de most az angol van soron, igazából kíváncsi vagyok mindegyikre. Lehet váltok prémet a köv. hónapra, rengeteg időm lesz játszani, (külföldön leszek). -
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
AB-ben szar az FM. Általában majdnem minden fighter ugyanolyan magasra felmászik a csata elején mint én pedig a 27 m/s nem gyenge climb rate.
Ez az utánam fordulás is szokott lenni. Lehet 15-20 mp alatt lehagyom, de akkorra már bőven volt ideje szétkapni. -
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Egyébként ellestem az Immelmann fordulót egyik videódból, próbáltam párszor használni úgy hogy közbe soroztak hátulról, de kb mindig pilot knocked out let az eredménye. Gondolom ezt nem akkor kell használni, ha hátulról érkezik az áldás?

De ha egyszer valaki rámakaszkodott hátulról (és nem Chaikával vagyok
), főleg Lagg meg Yak gépekkel, egyszerűen képtelen vagyok lerázni. Egyetlen esélyem hogy barát felé veszem az irányt, és reménykedem, hogy segíteni fog. Vagy elkezdi őt lőni helyettem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni? Néha az jön be, ha hirtelen leveszem motorteljesítményt 0-ra és még fel is húzom orrát, majd ahogy elhúz mellettem vissza 110%-ra és spuri van utána, de ha be is jön nem marad elég energiám, hogy utána tudjak fordulni
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Most csökkentik az rp költséget és növelik az rp bevételt RB/SB meccseken , cserébe lion bevétel csökken.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Régen nem sok értelme volt a prémiumnak. (a squad kivételével) Az új patchben csináltak neki.
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
LaGGot azért húztam , mert t1-be igen meg lehetett tépni az ellenfélt.
Akkor maradok a YAK ágon egyelőre.Melyik szovjet ág hasonlít a Spitfire-ös ágakhoz?
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én hiába megyek I-es gépekkel 75%-ban T3-at kapok ellenfélnek. WTF.
Tudom battle raiting, meg ezek. . . -
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
I-15, kábé ugyanaz mint a csajka (I-153P). A lényeg, hogy tarolnak mindannyian

-
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Pedig a Sealclubbing elkerülése végett magasabb tierbe kéne rakjon.
Amúgy az 1.37 óta valahogy kiegyensúlyozottabb lett a játék. Most, hogy összekapták a játékosok legnagyobb részét egy tierbe (III) már sokkal ritkábbak a 8-12 körüli killek egy csata alatt.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem ér, kis sunyi vagy, ha bemegyek én is a csajkákkal, szét alázom a mezőnyt

De az az érdekes, hogy azokat a csatákat élvezem én is a legjobban. Még most is, amikor a Brit Nimrod, meg Fury-kal nyomom, hogy húzzam az angol ágat. Egy fosok a Chaika-hoz képest, na meg az összes náció gépe az hozzájuk képest (talán még a HE-51 jó).
Én nem értem ez a I15-öt. Előbb forr fel a géppuska a folyamatos tüzeléstől minthogy kifoggyon a golyó, lefordulom még a japó Ki-10-eseket is, és sokat bír a bódé. Hát mi, ha nem OP a Chaika?
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én is ezt szoktam, ha unom hogy tier 2-3-ban sz*r vagyok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Chaika pont tegnap kapta meg mark of destinctiont
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Engem az lepett meg (lehet már mindenki tudja rajtam kívül, de én annyira nem követtem tankos részét, bár én is várom azért
), hogy egy "helyre" kerülnek a tankok meg a repcsik is. Tehát nem lesz külön crew tankoknak. Így már azért lehet nem lesz elég a csak silver lionokkal megvehető hely 
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja LOL!

Na akkor majd tényleg kérünk helyzetjelentést, kíváncsi vagyok jobb lesz a WoTnál, vagy sem.
Amugy az egész War Thunder nem lesz összevonva?
Ground Forces az Air forces-sal egy gamen belül? -
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én azt bírom, mikor kigyullad a gép amit lövök, hagyom is már inkább nézek másik célpontot, és jönnek a hitek amíg ég és zuhan a föld felé
Aztán jön a jó kis Aircraft Destroyed ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy köszi vidit, hazaérek megnézem, nem árt a kupálódás

-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez nem feltétlenül hiba mivel lehet hogy olyan részét sebezted a gépnek ami más alkatrésszel is kapcsolatban van vagy a másra is kihat.
pl ha kilövöd egyik geart és féloldalasan száll le akkor törik a szárny -> újabb critet kapsz. -
erikke17
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem rossz
Ááá annyi bombázó egyedül, Yak9 K / T-vel ott kegyetlen trollkodást lehetett volna véghez vinni
Ágyú betölt egy két jól irányzott találat és már atomjaira is hullott 
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
He-he, most néztem meg vidit, jók a feliratok!

Amúgy nekem is úgy logikus, hogy zoom and boom, de direkt utánaolvastam, és ott is úgy magyarázták, hogy mész a "boomért" aztán el-"zoomolsz".
Pedig tényleg úgy logikus, hogy "be-zoomolok" rá, aztán BOOM-BOOM
-
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az BnZ ( Boom and Zoom )

-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
A felülről próbálkoztam inkább, de csak mögötte kötöttem ki, és kitartó voltam sajnos. De köszi, legközelebb igyekszem elkerülni a seggét
Megpróbálok alulról, legalább kevesebbet is kell mászni 
Japánoknál van a tier 1-es "flying fortress", fú mondom milyen űberkirály, kipróbálom, jah... kár hogy kiscsillió gunerje van, úgyhogy ha rakok is célzásra, kemény mínuszokat ad

Így kicsit értelmetlen tier1-ben, hiába van 5 géppuska rajta, az végképp semmit nem ért... hátul 4-en lőtték enemyt, nem vicc ,egy darab találatom nem volt
Úgyhogy elküldtem a személyzetet inkább storm troopereknek és mentem vissza többi nemzethez 
-
mikron
tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hihetetlen milyen figurák vannak a játékban.
amúgy szerintem a wot warplanes-ben több agyament van, annyi cirilbetüs írást még életemben nem láttam játékban mint ott. 
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát pedig tegnap sikerült egy ilyen balf@sznak lennem. Mármint teamgázolós pöcsnek.

Épp bombáztam a BB1-el 3000m magasan (Su2 elődje), és láttam 2 nyomorék csapattársunk kínlódik egy fighterrel. Mondom bekapcsolódok, lecsaptam magasról, pont úgy üldözték hogy rá tudtam repülni hátulról, megsoroztam (a 4db 7.62-es ShKas puska igen jól darál), szét is hullott, de a végén amikor húztam jobbra fel, jól belehúztam a csapattársba, mindkettőnk szárnya leszakadt. Utána nem győztem bocsánatot kérni, a baj az volt, hogy még zoomoltam amikor felhúztam, ezért nem láttam hogy közel van
Még azon a pályán bementem az Ar-2-es light bomberrel, kiírtottam majdnem az összes maradék földi egységet, és üldözőbe vett hol 1, hol 2 fighter, de néha néha leszedték a rólam őket, akik helyére mindig termett másik. Minden esetre kár hogy nincs róla replay-em, nagyjából 5 percig kínlódtak a lelövésemmel, ami aztán sikerült is pont a meccs végén, de már ott röhögtem a végén a chatbe, hogy mekkora lúzerek, hogy egy papír Ar-2-est képtelenek leszedni, amin mellesleg még se Airframe, Wings Repair, Cover nincsenek kifejlesztve, csak egy egyedül a Fuselage repair. Ha lenne a WT-ben acélfal jelvény, most megkapnám
-
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én már szakadok is le az enemyről ha egynél több társam jön "segíteni"

Legjobb mikor már kormányozni nem tudja enemy gépét úgy szétlőttem, és akkor hátulról elkezdi szórni valami nagyon ügyes a cannonjait meg géppuskáját, engem is darálva, csak hogy belophassa killt... undormány. Egyszer már elgurult a gyógyszer, megfordultam és szétsoroztam a balf**** társam, de elég kemény mínusz pénz

-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tier3-ban már igen.
T1-2 ben az oroszok és németek a menők 
Azért a KingKongBrán a 37mm-s szaggattó nem elhanyagolható, elég egy jól irányzott lövés, és az enemy le is pottyan. Múltkor üldözőbe vett egy ilyen sárga patkány, roncsá lőtte a BF109-emet, de a következő géppel adtam a pofájának. Na szóval, a kiemelkedő teljesítményét annak a "pici" ágyúnak köszönheti
-
K3NZO
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ezt már jegyzik a piacon

-
lowzor
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nekem az tetszik látványra, mikor látszanak a golyónyomok, meg a roncsolódás a szárnyon/ vezérsíkon.
Nálam amúgy az fordul elõ tömegesen, hogy leáll a motor, mert szarrálövik. Ja meg pilot knocked out...
Egyedül a robbanás grafikája gagyi, meg a földé is lehetne jobb közelrõl. -
Revolit
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én annyira nem röhögök ilyenkor

Főleg az idegesítő, mikor basszus 100% fullos sérülésmentes géppel megyek, és AA lelövi egyik szárnyamat... vagy jön valaki hátulról, TAK-TAK-TAK -> Pilot knocked out... és akkor nézhetem, ahogy a sérülésmentes gépem szépen irányítatlanul megy tovább

Amúgy tényleg ez adja a szépségét, én is imádom még akkor is
Meg mikor szivárog a benzined, és tudod, hogy mindjárt kampec, akkor KAMIKAZEEE! 
-
Fel
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
Igen, ezért szeretem a húzottszeműeket, a közepes tűzerőt kompenzálja a nagy fordulékonyság, és még gyorsak is.
asdxv:
Jók az amcsik is. Például az előbb említett "levegő-a-kobra" igen jó mind dogfightban, mint "hit 'n run"-ban.
Ja és eladtad a Lagg3-mat?? Az egy repülő halálosztó. Fordulni nem nagyon akar, de egy sorozattal szétszakít. -
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szovjeteknél se sokkal jobb. Egyetlen gépem fordul jól, az pedig a prémium chaika. Az alacsony energiájú zerokat is lehet szivatni vele

FélOFF:
(vannak magyar nevek is
)
Pilots and tankers!Our Facebook contest is now officially over! And the winners are:
M4A2 Sherman starter pack
Gardina Serban
Gyula Tóth
Kevin ProceeT-34 advanced pack
Daniel Żegliński
Pinzariu Teodor
Diogo Alexandre Dos SantosM4A2 Sherman advanced pack
Malo Demesidon
Lars Westlund
Horst Döspadel500 Golde Eagles bonus codes
Erdei Laszlo Csaba
Elliot Nahm
Siemion Tymon
Simone Deiana
Marcin Domagala
Marty Harvey
Łukasz Tałpa
Carlos Omar Arellano Sepúlveda
Heiko Mosler
Per Hagelund -
Szőrös
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Új renderrel vannak még gondok , tegnap nekem dx11-el akadt pár másodpercenként , mai pecs ezt megoldotta nálam. Szerintem még el kell telnie pár hétnek mire az 1.37 összes gyermek betegségét kikalapálják ( remélem az új csodás fejlesztést is átgondolják ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.Azért 4 t bombával lehet mit kezdeni
Nem egyszer volt ilyen, inkább öngyilkosok lettek.

Még van előtte 1 gép amit kikell húznom. Iszonyat lassan halad nem beszélve a legénység átképzéseiről.

Ágyú betölt egy két jól irányzott találat és már atomjaira is hullott