Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Ilyen szokott valakinél történni? Erre a keréknyomos flickeringről beszélek... Már többször is előjött, általába a fáknál - sziklás részeknél szokott lenni. (R9 280x van szó és más játéknál még nem láttam)
-
Dictator^
veterán
Kérdés: Pilotnak, hogyha forgó helyzetbe vagyok, a stamina segít, hogy pontosabban lőjjön és ne szorjon a lövedék , ugye?
Mert most olvasom ingame, hogy a G tolerancehoz van már irva az Accuracy rész, a weboldalon meg meg sincs említve.
-
Dictator^
veterán
Megvettem a I153-Chaikát, 9sec alatt töltök újra, 20+30 a reload skillem, tettem rá két pontot 22+30, de ugyanugy 9 sec alatt töltök újra. Ilyen keveset számít már ?
-
Dictator^
veterán
Elkezdtem bombázni végre, Amerikaiaknál a B25 J1-et céloztam meg, meg is lett, de úgy látom, a bázis bombázás nem kifizetődő..
3x1000-essel megyek, 2x dobásból egy bázist odapakolok, viszont ha ezeket a tankokra dobom 2x annyit creditet szedek be mint a bázissal.
Most Én csinálok valamit rosszul?
Illetve mennyire fogja befolyásolni a legénységet, ha az experienced gunners skillem közelít a bentlévő max gunnerek felé? Tudom, hogy egyre jobbak lesznek (szó szerint kevésbé sz@rok), de nálam a B25-nél 2/5ön vagyok, de nem mindig képesek egyáltalán találatot adni.
Szóval egy kis tippet vagy segítséget kérnék a bombázáshoz.
-
Dictator^
veterán
Ez a P38G Lightning mi az isten fenére jó?
Minden nemzetnél majdnem T3, egy-kettőnél T4-nél tartok, de eddig ez a leghaszontalanabb gép a játékba, amit ki veszek és inkább egy T1-re cserélem vissza.
-
Dictator^
veterán
30%-áron van pár japán gép.. Én meg idegeskedek, mert az A6M5-öt tegnapelőtt vettem meg

-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Van amelyiken van, van amelyiken nincs.
De az alap 30 pont megvan az Expert nélkül is.
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
10 alatt? Britteknél a legénységeim 25-30 reload speed körül van és így is 15-30sec alatt tárazok.
-
Dictator^
veterán
Persze, annó Én is voltam 1M körül, és ide is bedobtam a kérdést, de senki nem válaszolt, így megvettem a T3-as Spitfire Mk Vc-t, ami 600k volt.. drágább volt mint a T4-es első Spit.. ami vicc.
Onnantól meg úgy állok, hogy minden nemzetnél minden gépem kimaxolt (kivéve a qualification, az nincs meg mindre).
Amcsi-Németnél állok T2-nél, viszont bombázom csak pont itt van, Németnél a Junkersek, Amcsiknál meg a SBD-s ágon mentem, csak tegnap már nem maradt pénz, hogy a legénységnek odadobjam a B25-öt.
Azzal lehet aprítani, (de a favorite ott is az Aircobrák lettek a 35 vagy 37mm-es gunnal). Csak az a kár, hogy az amcsikat is a bomber miatt kezdtem el, és mégsem azt tolom. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
Th1sN04ll
üzenetére
Az első 40 pontomat Én is oda osztottam el amikor kezdtem a játékot.
De ha sokat nem szórtál el rá, akkor "részben" megéri.
Miért?
Nos azért, mert a teljesen szűz skilleknél ugye, 1 pontért, 1 szintet kapsz. Szóval én amikor a 200-as szintet már nyögvenyelősen érem el (Crew Qualification miatt ami +30 pontot ad X skillre), és alig hiányzik pár pont, akkor szoktam a gunneryben (fighterhez, ahol nincs is gunner) rakni 1-1 pontot, amig 1 pont 1 szintnek felel meg, igy előbb érem el, amit szeretnék, és azért ez rendesen megdobja a legénységet. (Persze ez akkor éri meg, ha rusholsz a szintért)Ha jól emlékszem, akkor nem lehet törölni (még?).
-
Dictator^
veterán
5/5 loss, jó a mai nap, szerintem csak ez a 7. win 100G nem fog összejönni

-
Dictator^
veterán
Ki hogy áll? Meglett az 5. win és még van 2 óránk

-
Dictator^
veterán
Első 100 aranysas meg van.
Hol is lehet megnézni hanyadik win-nél tartok? Achivementsnél nem találkoztam vele, de tudom, hogy valahol az aktuláis eventeket ki lehet listázni, csak nem emlékszem hol. -
Dictator^
veterán
Most kezdődik az event, de nem tudok belépni. Lol

-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Csak annyi, hogy nyerni kell pár csatát?
-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Már Én is kérdeztem. Páran azt írták nem éri meg megvenni, T4-es Spitek olcsóbbak mint ez.
Battle raitingjét is nézd meg ha jól emlékszem 5.0, tehát lazán t4-esek ellen fog bedobni, ha beviszed a játékba.
A másik, hogy 1,2 M-et nem ér, maga a repcsi plusz az expert traning.
Ha tele vagy lóvéval, vedd meg, nem rossz, de ha nem nagyon jön össze, akkor hagyd ki. -
Dictator^
veterán
Ma elég fura játékosokkal találkozok.
Amcsit szeretném duplázni, 4 gépem van csak, mindegyik T2-es, 4-ből 3 gépemet hátulról rammolták le. Enemy persze, csak nem értem a logikát, miért nem kerül ki, több pontot kapna, xp+pénz, ha elfordulna és lelőne.. -
Dictator^
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Ja, ezt Én sem értem.
Ugyanezt csinálta velem egy T3-as BF, csak nálunk úgy volt, hogy én kezdem el lőni, beszállt a haver, majd persze pár crit hit miatt, az enyém lett a kill. Nos már a repcsit se üldöztem, táraznom kellett, a srác utánamszállt, lőtt pár critet, de ÉPP nem zuhantam azonnal le.. beírtam, hogy ez mire jó?Válaszolt rá:
"It's just a game, calm down".Lelőttem a gyereket mert elémszambázott.
Rekaciója:
"OMG WHAT A NOOB WHY?"Most tényleg? Ennyire primitív, hogy még ezt sem esik le neki?
Aztán behúztam a gépet egy sziklának, hogy szépen minuszolja a killemet neki
Automata ban rendszer meg semmit nem ér kb.
-
Dictator^
veterán
4x RP jár az első nyertes körért.
3 gameből, 3x kilőtt a csapattársam, mert ugyanarra a killre mentünk, jelentem, egyszerre kezdtük el lőni kb, de az enyém lett..
Másikba ugyanez.. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Hülye kérdés, pedig megnéztem pár gameplayt.
A sebzés, hogy fok müködni? Láttam, hogy itt is néha hit-et kap csak az ember, de ilyenkor sérül valami a tankon, ami befolyásolja majd a játékodat vele?Láttam instant killes gameplayet is, láttam lepattanó lövedéket, viszont a sima Hit, remélem majd sebezni fog valamit, tehát nem csak egy 100%-os hp-t kell kilőni, mint a WoTba.
-
Dictator^
veterán
Nem sülyedtem le, nem azért TK-ztam le, mert elvitte a killt, hanem mert hülyeséget állított.

Minek kellett belepofáznia, amikor ráadásul velem is van. Csapattárs csak nem beszél ellenem
(A rendszer meg véd engem is, ezáltalán.. 1 TK nem TK)Mind1, utána értette a lényeget, mégsem a "játék" normális része

Az "Ő" szintjük is addig lesz ilyen, amig a rendszer nem változik.
-
Dictator^
veterán
A sok TK után paraszt lettem Én is. Enemy srác, szokásos belémrammolt, de hátulról.. 2x tárazott, kifogyott másodjára is.. majd belémjött inkább.
Csak beírtam neki all chatbe, hogy ha már célozni nem tud, rammolhatna előbb is.. de nem is csoda, mert az utolsó előtti volt a csapatjába.Majd a csapatunk mártírja, beírta, hogy ez is része a játéknak.
Aztán le TK-ztam, majd beírtam, hogy ez is része a játéka. Persze jött a rage
Most akkor 1:1?

-
Dictator^
veterán
Hogy kell pontokat foglalni lassítás nélkül?
Streamernél pont láttam, 450km/h val foglalt leszállás nélkül..
Megprobáltam, de azonnal leszakadt a gép, ahogy rángatott már méterrel a leszállópálya felett. -
Dictator^
veterán
Repülőgép választó képnél (halál után) alatt amikor egy PIKK jel van a gép neve alatt (francia kártyából) az mit jelent?
-
Dictator^
veterán
Pedig vannak ötletek erre, de nem. Ráadásul nem tudom elhinni, hogy Ő még nem lőtt bele olyan repülőbe, amit már a csapattársai elkezdtek lőni, ami ráadásul a bázisuktól kb 2km-re van.
Szóval vicc, meg ráadásul még ugatni kell mellé, nem elég, hogy megszívat még meg is akarja magyarázni, hogy mit kapom fel a vízet rá.Ilyenkor csak abba reménykedek, hogy nem felejtem el a nevét, és pár nap múlva összedob, ha a Gaijin nem, de legalább Én feltolnám legalább az agyát azzal, hogy kilövöm, és kilépek

Tudom, ez sem megoldás, meg ez is paraszt dolog, de már ott tartok, ha valaki ilyen velem, és a rendszer lesz@rja, akkor legalább az idegességemet, levezetem megtorlásként
-
Dictator^
veterán
Egyetértek.. és Ő pont nem az, aki "véletlen" lelött a csatában, mert berepültem elé.. szó szerint üldözött és lőtt.. ellenség se volt a közelbe.
Ja és a vicc az egészbe, miután kilőtt, a lentebb említett indok miatt.. beírtam neki, hogy marha értelmes player. Válaszként ez jött: "its just a game".
-
Dictator^
veterán
Remélem nem közülünk való a kedves "Lajning" gyerek. De leTKoztt, mert 2 killt fél óráig lött, mire odamentem a Yak9K-val majd lelőttem 2 lövésből őket.
7-0ba álltam, 1700 scoreon. -
Dictator^
veterán
Srác megöl AB-ben, csapattárs. Majd azért megkérdem, hogy ez mivolt?
Elkezdek felé repülni, de vágja, hogy azért megyek, hogy rápuffantsak, erre elkezd cikk-cakkban repülni. Megkérdeztem mielőtt rálöttem volna, hogyha TUDJA, hogy megölt, a f@szért nem mond egy sorryt, vagy akármit, csak pofátlanul megy tovább.
Majd mire a kérdést feltettem, az egyik haverját rámküldte és megöltek.GG.
Fasza a rendszer, és persze egyik se lesz bannolva, 1 napra sem, mert nem egy srác csinálta a TK-t.
Köszi.
Ezekután folytatom ezt a kíváló mentalitást én is.
Élvezetes volt igy letolni a 4x kört, hogy 3 gépemet 2 csapattárs lőtte ki.235RPx4.
Hurrá. -
Dictator^
veterán
Kérdezem már pár hete párszor, hogy meg éri-e venni a Spitfire Mk Vc-t. Kétszeres (talán 2,5) ára van egy normál T2-höz képest , 5.0 Battle raiting..
Nos kevés volt a pénzem, megvettem, 600.000ért, majd kiderült, hogy 170.000 a crew.. erre nem számoltam.. szóval benézem.. viszont remélem nem 24/7-be T4ek mellé fog berakni. -
Dictator^
veterán
Spitfire Mk. Vb/trop 120.000, Spitfire Mk. IX 260.000... ezek megvannak már egy ideje, most kifejlődőtt a Vc.
De mi kerül a Spitfire Vc-be 600.000-be?! (látom, hogy 4x 20mm-es van)
(Ráadásul mikor még nem tudtam az árakat sem, olvastam, hogy melyiket éri kifejleszteni, és pont a Vc-t nem ajánlották.Megéri megvenni a Vc-t?
Battle raitingje nagy, 2x áron van a többi t3-hoz képest.. (ki van fejlesztve már) -
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Biztos, ha simulátorba is így ment (egy későbbi postomnál olvashattál a LaGGos bénázásomról), de ott is vagy 4x javítottak meg, mert nem tudtam felszállni

-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Arcade-be, ha eltörik valamid leszállásnál (pl szárny) és a bázisra tetted le, a killt felszámolja, meg neked a "halált", de javítás után mehetsz megint. (Oldalt írja is, hogy ki kapta a kill-t)
-
Dictator^
veterán
Ha tehetitek, ne loggoljatok ki, ugyanis connection error van, nem lehet belépni.
Nem dobott ki, csak a crew skillt nem engedte elsőre elosztani, mindig valami invalid name errort kaptam. De végül elosztotta.
Haver megprobált kiloggolni, Ő se tud visszamenni, a másik haver bentmaradt, és Őt be is dobta egy játékba. -
Dictator^
veterán
Spitfire Mk. Vb/trop 120.000, Spitfire Mk. IX 260.000... ezek megvannak már egy ideje, most kifejlődőtt a Vc.
De mi kerül a Spitfire Vc-be 600.000-be?! (látom, hogy 4x 20mm-es van)
(Ráadásul mikor még nem tudtam az árakat sem, olvastam, hogy melyiket éri kifejleszteni, és pont a Vc-t nem ajánlották. -
Dictator^
veterán
Van olyan skill sima figthereknek, hogy miközbe fejjel lefele forgok és lőnék, ne hordjon nagyon szét a lőszer?
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Oksa. Bár a reloadra elég sokat kell raknom, hogy fejlödjön. Viszont a 200-as szintet átlagba kihoztam, hogy a Qualifications meglegyen. Gondolom legalább ezért már, de megérte.
-
Dictator^
veterán
Srácok Arcade battlehoz, Weapon Maintenace-re mennyit kéne raknom?
Átlagba a Keen Vision-Awarness combohoz rakok 10-et, a Vitality és Staminára 20-30-at.
Repairhez kb 10-et, Weapon Maintenance 30, Weapon Speed 10 (onnantól már nagyon felugrik a pont ami kell a következő szinthez) -
Dictator^
veterán
Gec ez a játék, az idegeimre fog menni.
Leszállós match, leszáll egyik cimbora, látom, hogy meglesz neki, erre elmentem felette, semmi nem történt, se dmg, semmi.. erre a srác, szétlőtt.. és elkezd törökül írni.
Utána bejöttem, lelöttem 2x, -5000 lion.. és elkezd ugatni, hogy én lőttem rá, rotfl.
(Persze folyamatosan engem, meg a haveromat lőtte, szóval a 4x kör minusz -3800 lionba végzett és 1000/900 RP-be
-
Dictator^
veterán
Gondolom a tegnapi ragelésemet, olvastátok, hogy 2,5 óra alatt nem nyertem.
Most nézem, hogy amelyik csatába még bementem hajnal 1 kor (tehát a x2-es még mindig élt) annál lekapcsolt a neten, mint kiderült, hálózati karbantartás miatt
Szóval a mai x4-es bonust buktam, a Brittekkel, amiket húzni szeretnék.
Csak én vagyok ilyen extra peches?És, hogy "szakmai" része legyen, mint írtam annó, a Britteknél Spitfire \ Hurricane \ Typhoon kombóval játszok.
Gondolkodom a Bleinheim ágon, viszont nem tudom mennyire jönne be itt az angoloknál és meg érné-e elcseszni 240 pointot a gunner ágra.. -
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na ez, hogy kié lett a repülő (ki semmisítette meg) nekem se világos.
Van ugy, hogy lövök 2 criticalt a gépbe, elég sok találat bejön, majd berepül egy csapattárs, és vitte a killt (arra gyanakszok, hogy pilotát lőtt).
Aztán fordítva lángol a gép amire berepülők, beviszek azért lazán 4-5 hitet, majd csak assistot kapok.Szóval nekem se teljesen világos, ki kapja. (WoTba az utolsó találat kapja a killt).
-
Dictator^
veterán
Majd megnézem, most nyerni fogunk, abba a körbe, amibe kb Scoreban van 150 pontom

World of Tanksba is ez volt, volt, hogy 7,5 órán át hétvégén egy gamet se nyertünk. Majd a következő game ami meglett, abba meg "lófaszt" se tudtam csinálni.
Most 1:1-be ugyanez van WT-ben.4 perce megy a játék, van 5000 scoreom (3. vagyok és ezt nyerjük).., és maradt 1 repülőm
De már csak idegből megyek előre.. 2,5 óra alatt 0 win. -
Dictator^
veterán
Tegnapi post után megint, 22 óta játszok, még nem nyertünk egy gamet sem.
A legjobb gameben volt 7 killem. Rosszabbak között 2-4. És sok assist. -
Dictator^
veterán
Lehet, már kérdeztem, de Combat Log nincs véletlen. Ingame és nem replaybe, ha vissza akarom nézni ki, kire lőtt criticalt, meg ki, kit ölt meg.
Esetleg kiírtani a tier számot tab megnyomása közben? -
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
LaGGot azért húztam , mert t1-be igen meg lehetett tépni az ellenfélt.
Akkor maradok a YAK ágon egyelőre.Melyik szovjet ág hasonlít a Spitfire-ös ágakhoz?
-
Dictator^
veterán
Szovjeten melyik ágot érdemes tolni? Fightereket szeretem, bár tudom, ezek nem igen fordulékonyak.
Jelenleg a LAGG ágon van meg a t2-es repülök között 2 repülőm, meg a két YAK, illetve az egyik MiG.. érdemes a MiG ágot is húzni?
-
Dictator^
veterán
Nagy help kell.
Beléptem Arcade battlebe, és kb simulatorba érzem magam. Ha fordul a gép, az egész képernyő fordul..
V betővel csak külső-belső nézetet váltok.
Akármit nyomok fordul a géppel a képernyő.
A-D betővel, amikor körbe foroghatnék, az egész képernyő megy vele..
Wtf?
Persze senki nem segít all chaten, csak a Pshh megy..Megvan.
Enable view Axis.. de hogy hogy kapcsolt ki. -
Dictator^
veterán
Van valami speciális irányítás?
M-betűvel kijön a map, de next playert nem enged váltani.
A nézetek általába minden replaynél meg vannak hülyülve, ha nem állítok be külön egy külső nézetet "v" betűvel, akkor összevissza ugrál a kamera, mintha egy film lenne az egész.
Controlt kerestem rá, de nem találtam, illetve forumokon olvastam, hogy hiányolják a player nevek kiírását a replay alatt (bár egy hónapos postok voltak ezek) de alap helyzetbe Én se láttam őket. -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Hogy tudom megnézni ki kitt lőtt le? Visszanézni az elmúlt 30mp-et.
Leszálltam, crasheltem, de javítottak, mert közbe elfoglaltuk A-t.
Srác ragel, hogy mondta, HOGY Ő Foglalja, majd miközbe javítottak, félrenéztem és csak azt látom, hogy valami kék csapattárs kilőtt.
Beültem egy gépbe, de mire betöltött már nem volt ott. -
Dictator^
veterán
1 óra, 25perce nem nyertem egy gamet se, nem tudtam le 4x-ezni egyik nemzetet sem.
Általába olyan szinten kikapunk, hogy az első 3 perc után ki is léphetnék. -
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
T2-vel jópár T3-at meglehet fogni, de általába T3 ha véletlen rámlát mármint a T1-esemre, akkor instant halott vagyok.
-
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én hiába megyek I-es gépekkel 75%-ban T3-at kapok ellenfélnek. WTF.
Tudom battle raiting, meg ezek. . . -
Dictator^
veterán
Realistic játékba, ketten üldöztünk egy srácot, majdnem kilöttem rá mindent, leszakadt a kerekem Hagiri A5M4-el, erre enyém lett a kill. Majd visszaút fele, a haverom lelőtt "mert loptam a killt".
Marha jó, hogy realisticbe is ilyen hülyék vannak.
Ketten kezdtük el lőni, kb ugyannynit löttünk rá.. de nem. -
Dictator^
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ja LOL!

Na akkor majd tényleg kérünk helyzetjelentést, kíváncsi vagyok jobb lesz a WoTnál, vagy sem.
Amugy az egész War Thunder nem lesz összevonva?
Ground Forces az Air forces-sal egy gamen belül? -
Dictator^
veterán
LAGG 3-15-el, hogy a fenébe kell felszállni simulátorba?
Haverom IW-15el instant felszállt, nekem a LAGG körbe-körbe megy.. és crash majd javítanak, megint crash... 7 perc és még nem szálltam fel
*Szerk: Már 5perc a javítás

-
Dictator^
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Spitfirerel csináltam már jópár killt, mostanába jövök bele, ott is érdemes harcban a flapost váltogatni?
Aszott jól fordul a gép, viszont a japán csodák kétszer körbefordulnak rajtam. Főleg az A6M3? Raisen? talán. -
Dictator^
veterán
LAGG3-akon combat, vagy raised flaposot kéne használnom? Előnyők-hátrányok?
Rákérdeztem csatában, de nem jött le, mindeki mást írt.
A legtöbben azt irták, hogy forgásnál combat, azon kivül raised. -
Dictator^
veterán
Typhoon Mk1a-ról tud valaki valamit mondani? Mióta megvan utálom, nehéz ,lassú, a gunok olyanok mintha valami papir galacsinokat lő egy szétszedett tollból..
Mi az előnye?
Irtam egy srácnak akinek FW190 A-2-je volt, 3mp alatt ledarál vele bármit, aztmondja a typhoon szerinte jobb, bár mégse typhoon ja van.
Szóval akinek van, mondjon már róla valamit..
T1-es gépekkel több killt csinálok mint a Typhoonommal. -
Dictator^
veterán
Ne add fel !
Az elején Én is szívtam rendesen, 1 hét gémelés után még mindig nem éreztem rá, néztem pár streamet, közbe rájöttem erre-arra, azóta van, hogy az alap T1 repülővel lazán leszedek 3-5 enemy-t (pl IW-15-el megöltem az előző csatában 2 huricane mk2-t , egy splitfire mk2b, 2 lagg 3-mat utolsóra nem emlékszem. Első lettem vele.)
Szóval ne add fel, nézz pár videót a játékról, a célzásról stb.. és menni fog!
-
Dictator^
veterán
War Thunder team will also be giving you very special gifts - EVERY DAY!
And special offer for our most active players: completing all tasks from January,1st to January 10th will grant you extra-bonus - one week Premium account for free!
De mi a task? Annyira szerencsétlenek ezek az event-akciók, hogy értelmesen le se tudják írni, hogy mivan.. ehhez még fejlödni kellene a cégnek , legalább olyan leírás lenne mint a World of Tanksba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest