Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #8175 üzenetére
Aha.
Csinos lesz, BR 6.7 RB-ben és SB-ben, azaz szinte folyamatosan jetekkel fog találkozni. R2Y2 kaja lesz, de a J7W1 is meg fogja izzasztani a drágát, ráadásul szép nagy dög, azaz nem lesz nehéz eltalálni
Viszont picit aggasztó, hogy azzal a 18 bombával milyen pusztítást tud majd csinálni, ha egyszer egyáltalán olyan helyzetbe kerül, hogy ... Ha pedig úgy adja a meccs, hogy sikerül ledobnod egy full adag bombát, akkor vajon le lehet majd szállni vele rendesen? Volt annyi eszem, hogy ne próbáljam ki...Viszont picit elszomorító, hogy a britek semmit nem kapnak... értem én, hogy majd egy egész patch az övék lesz, de akkor is, azt a nyomorult Sea Fury-t betehéttek volna már igazán. Japánnak ez a prémium jószág, a J2M4 Kai Raiden nem rossz, habár flight modellben ugyanazt kapta szerintem, mint a J2M3. Én azért reménykedtem, hogy az A6M5 Ko bekerül a rendes fára és akinek megvolt, az kapja helyette a váltást, valami húsos gépet, de egyelőre semmi.
Ami azt illeti, megint nem vitték túlzásba az egészet. Amcsiknál két új gép, ebből egy teljesen úgy modell, a B-29, az A-20 újradolgozott (csinos lett), a B-57B pedig "csak" módosítás.
Németeknél Bf 109 G-14 szintén nem egy nagy munka a többi G modellből kiindulva, az Fw 200 Condor pedig szép és jó, de nem nagy cucc. A D-5 Stuka módosítások viszont királyak, nagyon.
Oroszoknál a korai (1941-es) IL-2 szintén nem egy nagy munka és az La-5FN-t újradolgozták, mint 1.45-ben az Aradot.
Japán ugye kapta ezt a copy-paste Raident amit majdnem 4000 goldért vesztegetnek majd, ezzel sem foglalkoztak sokat.
Értem én, hogy a tankok majd sárbaássák magukat, meg kinyitható cockpit és lámpa bele, távcső meg vezetői nézet, blabla.
Ez kevés még nagyon, remélem azért valami még jön a patchleírásba, mert ... így egy 5 évbe még bele fog telni, mire végeznek az ASAP cuccokkal... és akkor nemsokára majd brit tankok, meg hajók, meg a tököm tudja, lassan az lesz, hogy minden patchben, azaz 2-3 havonta nemzetenként 1 gép és 1 tank.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Foxpost
- GTA VI
- Mini PC
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest