Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

válasz Malibutomi #8175 üzenetére

Aha. :)
    Csinos lesz, BR 6.7 RB-ben és SB-ben, azaz szinte folyamatosan jetekkel fog találkozni. R2Y2 kaja lesz, de a J7W1 is meg fogja izzasztani a drágát, ráadásul szép nagy dög, azaz nem lesz nehéz eltalálni :D
    Viszont picit aggasztó, hogy azzal a 18 bombával milyen pusztítást tud majd csinálni, ha egyszer egyáltalán olyan helyzetbe kerül, hogy ... Ha pedig úgy adja a meccs, hogy sikerül ledobnod egy full adag bombát, akkor vajon le lehet majd szállni vele rendesen? Volt annyi eszem, hogy ne próbáljam ki... :((

Viszont picit elszomorító, hogy a britek semmit nem kapnak... értem én, hogy majd egy egész patch az övék lesz, de akkor is, azt a nyomorult Sea Fury-t betehéttek volna már igazán. Japánnak ez a prémium jószág, a J2M4 Kai Raiden nem rossz, habár flight modellben ugyanazt kapta szerintem, mint a J2M3. Én azért reménykedtem, hogy az A6M5 Ko bekerül a rendes fára és akinek megvolt, az kapja helyette a váltást, valami húsos gépet, de egyelőre semmi.

Ami azt illeti, megint nem vitték túlzásba az egészet. Amcsiknál két új gép, ebből egy teljesen úgy modell, a B-29, az A-20 újradolgozott (csinos lett), a B-57B pedig "csak" módosítás.

Németeknél Bf 109 G-14 szintén nem egy nagy munka a többi G modellből kiindulva, az Fw 200 Condor pedig szép és jó, de nem nagy cucc. A D-5 Stuka módosítások viszont királyak, nagyon.

Oroszoknál a korai (1941-es) IL-2 szintén nem egy nagy munka és az La-5FN-t újradolgozták, mint 1.45-ben az Aradot.

Japán ugye kapta ezt a copy-paste Raident amit majdnem 4000 goldért vesztegetnek majd, ezzel sem foglalkoztak sokat.

Értem én, hogy a tankok majd sárbaássák magukat, meg kinyitható cockpit és lámpa bele, távcső meg vezetői nézet, blabla.

Ez kevés még nagyon, remélem azért valami még jön a patchleírásba, mert ... így egy 5 évbe még bele fog telni, mire végeznek az ASAP cuccokkal... és akkor nemsokára majd brit tankok, meg hajók, meg a tököm tudja, lassan az lesz, hogy minden patchben, azaz 2-3 havonta nemzetenként 1 gép és 1 tank.

Új hozzászólás Aktív témák