Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
AB-ben király mert mindenkit lefordul és a sok hülye egymás hegyén-hátán szokott forgolódni így jól lehet aratni vele. RB-ben is jól fordul, de ott már probléma hogy igen lassúcska és csak a hülyéket vagy a nagyon alacsony energiájú gépeket tudod megfogni vele, a gép váza pedig papírból van.
-
PAtr0n
addikt
Ezért (is) szép a mi nyelvünk, nagyon választékosan lehet káromkodni

JackFeryll:
Bírom az ilyen gyökereket amúgy, ez a maximum 20-22 éves korosztály. Tudom, mert én is ilyen voltam anno (7-8 éve), lecsítereztem mindenkit, meg anyáztam. Aztán rájöttem, hogy vannak nálam jobbak is, na meg arra is, hogy csak az én szegénységi bizonyítványom ha szidom a másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest