- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Köszi a válaszokat!
Már tegnap mondta, hogy nem a BP-t akarja abból a golden-ből, hanem gépet. Szóval ez változott időközben, csak én nem tudtam. De pontosat nem tudok. Majd megmutatom neki ezeket a kommenteket. -
.LnB
titán
Hali!
2014-ben elég aktívan játszottam a játékkal. Az óta lefolyt sok víz a Dunán.
Most már a fiam nyomja, folytatva az akkori accountomat.Nincs is ezzel bajom, de már napok óta rágja a fülemet, hogy akar venni magának valami repülőt pénzért a Store-ba, mert most 50%-os akcióban vannak.
Konkrétan a Saab J35XS-t.
Ti tapasztaltabbak vagytok, ez egy 10-es skálán mekkora hülyeség?Egyáltalán ha vesz valamit, akkor jó választás ez? Mert látom, hogy van több is leárazva most. Mi ezek közül esetleg a best buy? (Írhattok tankot is, hátha kap bónuszba akkor még azt is)
És ha jól értem, ha megkapja ezt. Ezzel kap 2500 Golden Eagle-t. Abból pedig ki tudja fizetni magának a Battle Pass-t is ugye? Mert az a másik téma mostanság.
Előre is köszi a segítséget!
-
.LnB
titán
Sziasztok.
2014-ben játszottam a játékkal elég aktívan. Gondoltam letöltöm steam-ről(még töltődik). De előtte be akarok/akartam lépni a honlapon. Viszont hiába kérek jelszó emlékeztetőt, nem történik semmi. Régen kliensből játszottam, szerintem akkor steam-en még nem is volt. Keresgéltem az emailjeim között de ott sincs a regisztrációról semmi, viszont arról van, hogy vettem gold-ot.
Törölhették a régi accom inaktivitás miatt? Nem szeretném teljesen elölről kezdeni, azért jó lenne valahogy belépni a régi acc-ra.Van esetleg valami ötletetek? Átvihető egyáltalán a kliens-es acc a steames-re?
-
.LnB
titán
Nem tudom volt e már, és egy kicsit off is, de láttátok már ezt?
-
.LnB
titán
El kéne gondolkodni azon a tankos topikon.
-
.LnB
titán
válasz
mikrosuttii #3444 üzenetére
WarThunder Április elsejei tréfája
dev szerón volt elérhető. Én végignevettem a fightot.
Erre esetleg valaki reagálna?
-
.LnB
titán
Elkezdtem T3-at Oroszokkal. De én úgy csináltam, hogy addig nem tettem be T3-as gépet míg nem lett meg legalább 3db. Addig gyűjtögettem az XP-t T2-ben. Így nem vagyok most lemaradva. Elég jól is megy. Szerintetek jó ötlet volt így kivárni?
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #3383 üzenetére
Kipróbálta valaki tényleg működik?
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #3383 üzenetére
Eddig nálam nyertek! A mai legjobb poén.
Amennyire várom a Godzilla filmet, ezt simán nyomnám, egy kis event keretein belül -
.LnB
titán
Na megoldódott az ügyem, az volt a baj amit írtam. De megbeszéltük a supportal. Már nyomhatom. (csak melóba vagyok most
)
-
.LnB
titán
válasz
Revolit #3368 üzenetére
Ja a cheater az nekem is megvan, gondoltam ezek a ruszkik próbálnak szépen fogalmazni a fraud-al
Bazd! Megvan!!!
Véletlen vásárláskor a nevem helyett a bankot írtam be! És még csodálkoztam is, hogy nem zavarta a rendszert a hiba! Á, most írhatok a supportnak... És megint én voltam a hülye... a picáába -
.LnB
titán
Szerintetek ez mi? Most nagyon felqrták az agyam:
Életembe, soha nem csaltam pedig megjártam már pár competitive gamet. Erre jönnek ezzel nekem? Ráadásul tegnap aktiváltam egy hetes prémiumot. Mi ez? Írtam ticketet, de beleírtam hogy ezt elég sértőnek találom. Azt se tudom, hogy milyen csalások lehetnek ebben a játékban, még a gyanu sem merült fel bennem, hogy esetleg az ellenfelem csalna. Nem hogy én. -
.LnB
titán
Korábban említett squadron dologból lett valami?
-
.LnB
titán
válasz
Revolit #3268 üzenetére
Köszönöm, természetesen nem vagyok teljesen analfabéta, csak türelmetlen. Mert mikor látom sokszor, hogy esélytelen akkor hagyom a francba és megyek le harcolni.
Akkor az egész csak türelem kérdése. Jó is, hogy írod a sebességet mert arra figyelni fogok.
Köszi.Mindenkinek köszi a válaszokat, akkor csak egyszerűen türelmesebbnek kell lennem
-
.LnB
titán
Mit csinálok rosszul, hogy sose tudok felemelkedni a bombázók magasságára? Addig minden oké, hogy nem minden gép alkalmas erre. Tegnap próbáltam Mig-3-15(BK)-val. És az istenért nem tudtam felmenni az általam kiszemelt bombázó magasságára. Velem van a baj ez tény. Mert egy Splitfire az ellenfél közül, azon a magasságon volt. Kerestem tutorial videót erre vonatkozólag de nem találtam. Mi lehet a baj?
Két mód jut eszembe, az egyik, hogy elkezdek függőlegesen repülni ameddig a gép bír, majd vissza. Felgyorsulok újra (de menndig?) és megint függőlegesen.
Vagy, szép lassan emelem a gépet míg nem túlzottan csökken a sebesség. De ha ezt használom akkor gondolom körbe körbe kéne? Mert ha egyenesen megyek, elmegy a bombázó felettem.Fontos lenne már ezt megtanulnom mert ugye nem akarok bombázni, de arcade-ba azok nyerik a meccset, és akkor megpróbálnék legalább vadászni rájuk.
Melyik T2-es gépek alkalmasak erre? Lehet a Mig-3 nem is alkalmas?
-
.LnB
titán
Én azt szeretném megkérdezni, hogy egy Premiumos ugye 4embert tud meghívni, és egyszerre csak egy squadban lehetsz. Nincs is lehetőség arra, hogy mondjuk 10en egy meccsre bemenjen egy társaság? Ezt a részt nem néztem át nagyon, azért is kérdezem.
Én benne lennék amúgy, de nagyon limitált időm van, és csak T2-es gépeim vannak leginkább.
(#3224) Th1sN04ll Az nagyon jó lenne, de mivel van egy kisfiam egyszerűen nem lehet összegyeztetni a rendszeres játékkal. Mikor van időm leülök, de sose tudom előre, hogy mikor lesz időm
-
.LnB
titán
válasz
Revolit #3218 üzenetére
5-pontosnál nagyobbat egy helyre sem tettem rosszul, ebbe szinte biztos vagyok (nem tudom most megnézni tutira)
Én nem bombázok, only Fighter, egyszerűen értem én a bombázók fontosságát meg minden. De az dög unalomKipróbáltam Angolokkal, kész voltam mire odaértem a bázis fölé, aztán reload.... És senki nem jött rám sose
(#3219) RG4L:Ez a táblázat amúgy mit jelent?
Az, hogy milyen nemzetü játékos vár játékra?
-
.LnB
titán
Ma volt időm kicsit videókat nézegetni. És valaki linkelte nekem Ph3lan lőszeres videóját. Most megnéztem jó párat közülük, és sokat lehet tanulni belőlük, igaz kicsit elkeserített mikor mondja, hogy aki a crew pontokat rosszul kezdi az elronthatja az egész accountját. Én ugye elég rosszul keztem, de már 10-es vagyok tuti nem kezdem újra. Viszont szerintem 3-4 szintig csináltam csak atom marhaságokat, aztán már csak kicsit baltáztam el.
Egy 2-3 szint óta már azt hiszem jól pakolom a pontokat. Hála a ti segítségeteknek
Aki esetleg hasonlóan kis szintű és szeretne játszani, írhatna account nevet
-
.LnB
titán
válasz
nemeth989 #3102 üzenetére
Logikus dolog amit leírtál. Bár még a célzás azért nem megy annyira. Ahhoz tapasztalat kell, még nagyon intenzív a játék, túl gyorsan történnek a dolgok. Majd sok-sok játékóra után mikor minden "belassul" és az ember ki tudja szűrni a lényeges dolgoka. Akkor majd lesz knockout nekem is.
Addig pedig csak szerencse kérdése
-
.LnB
titán
Egy kis helyzetjelentés:
Tegnap elértem a 10es szintet. És nagyon megszerettem ez idő alatt a játékot. Meg van a "még egy meccset" feeling. Mostanra addig eljutottam és is, hogy látom az Oroszok ellen nem könnyű. Ezért vagyok én is velük inkább
Hiába érdekelnek jobban az Angol gépek, eredményes inkább az Oroszokkal vagyok.
Igazán taktikus játék, jó kis dogfightok vannak. Nem is értem miért bombáznak az emberek, az unalmas
Persze tudom, a bombázók nyerik a meccset.
Lenne egy kérdésem, mivel lehet növelni ez esélyét, hogy én knockout-ot lőjek? Mert teszem a vitality és stamina pontokat, de kapok sokat.Látom itt páran azért nem ma kezdték a játékot. Néhányan linkeltek olyan profilt, csak pislogok
-
.LnB
titán
Van valahol olyan leírás (guide), hogy ha valaki Fighterekkel akar csak játszani akkor mit érdemes, és milyen sorrendben fejleszteni?
-
.LnB
titán
45/97 a W/L arányom. :S
És minden nagyképűség nélkül mondom, hogy az esetek 80%ban Top3-ba végzek. Annyi az egész, hogy csak Fighter-el játszom. Tetszik nagyon, de rengeteget veszítek. Már elértem a 7. szintet is. -
.LnB
titán
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 7győzelem amiért aranyat kapsz bónuszba. Azt egyhuzamba kell elérni? 7 meccset kell nyerni egymás után?
-
.LnB
titán
(#2759) Cseri0058: "gunnerek ... amik ugye nincsenek a gépen...
"
Basszus, akkor fighter-nél is felesleges azt fejleszteni? MErt én pakolom a pontokat minden hova.
Azt hittem ott ha pakolom a pontokat, akkor majd pontosabban fogok lőni stb stb.Elrontottam mi? Visszavonhatóak ezek a pontok?
(úgy látom igen, de nem vagyok otthon nem tudom kipróbálni)
-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi #2737 üzenetére
Óké köszi
Th1sN04ll neked is!
-
.LnB
titán
válasz
Malibutomi #2735 üzenetére
És mibe kerül? Vagy autómatikusan unlockolódik?
-
.LnB
titán
Mi az a expert training?
-
.LnB
titán
Ma kipróbálok más országot is. Nem ismerem igazán ezeket a repülőket még, ez a tanuló időszak. Viszont ritkán találok olyan játékot manapság ami kiváltja belőlem a "még egy menetet" érzést
. Ez olyan. Szórakoztat nagyon. Ma majd kipróbálom amiket ajánlottatok. Attól félek, csak, hogy most egy másik országgal is nekiállni elölről fejlesztgetni, nem telik e sok időbe?!
Ja igen! Egy fontos kérdésem lenne, lehet valahogy javítani csata közben a gépeket? Ha visszamegyek a bázisra? Vagy nem lehet?
-
.LnB
titán
Isten bizony most elgondolkodtam, hogy én vagyok e a hülye? Valamit rosszul csinálok vagy mi?
Sebaj majd megtanulom
-
.LnB
titán
Srácok, én el vagyok csodálkozva, és nevetek azon, hogy az emberek 90% nem érti, hogy a páncélosokat kéne kilőni
De komolyan. Egyáltalán nem idegeskedem rajta, de jókat kacagok
Ez nem az a játék ahol egyedül meg lehet nyerni egy mecset, ez már látom most. Amúgy rengeteg dolgot nem értek még, pl az ammo-t is full random pakolom, nem tudom melyik-mire jó. De a játék maradéktalanul tetszik mert az a 2 mecs a 10-ből marha jó mikor nyerünk
-
.LnB
titán
válasz
Revolit #2671 üzenetére
Dota2-t sem adtam fel mert nehéz volt az elején. Pedig annál nagyobb sz*pást nem tudok elképzelni mint amit ott át kell élnie egy új játékosnak. De kibírtam, most 412-meccs után 206-206 a W/L arányom Szóval ez nem gond.. És nem veszem mindenki szavát készpénznek, tapasztalatot szerzek, és azt kiegészítem a véleményekkel. Sokszor az emberek stílusából lehet itt következtetni, hogy mennyire lehet adni a szavukra.
-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll #2670 üzenetére
"Squadronban" alatt azt érted, hogy haverokkal? Mert majd tervezem, de szerintem kicsi vagyok hozzá, és gépem sincs még jó. Gyakorlok még pár hetet, aztán majd megpróbálok, valami értelmes társaságot találni.
-
.LnB
titán
válasz
bandiras2 #2662 üzenetére
Pedig én ruszkikkal tuti nem leszek
Lehet úgy érvényesülni a játékban hosszú távon, hogy én nem szeretnék bombázóval harcolni? Kifejlesztettem egyet már, de az nekem nem jön be annyira. Inkább vadásznék.
Így az elején én már azon is meglepődtem, sokan azt nem képesek felfogni, hogy a földi járművek kilővése a cél.
(Gondolom később lesz más játékmód is) Komolyan van olyan, hogy 8-10-et én kilövök, és veszítünk. De nyugodt vagyok mert a hangulat és a játék tetszik nagyon.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Teljesen új játékos vagyok, három napja játszogatom a játékkal. Korábban semmi hasonló repülős lövöldével nem játszottam még. De más multiplayer játékokkal nagyon sokat. Lenne pár teljesen kezdő kérdésem.
-Hol találok a játékról egy értelmes, teljes körű leírást? Például, hogy melyik gép milyen erős? Mit érdemes fejleszteni? Milyen játékmódok vannak? warthunder.hu-n semmi hasonló írást nem találtam.Sajna én teljesen nulla szakértelemmel álltam neki, mert nem is ismerem a történelem nagy légi csatáit, repülőit. Egyetlen gépről tudok a Splitfirem ezért a Briteket választottam.
Melyik nemzetiséggel érdemes játszani egyébként? Gondolom azért ki vannak balanszolva az országok?És bár nem akarok tankozni, de én úgy tudtam ebben a game-ben van lehetőség tankozni is nem? Mert én nem találom, gondolom az a rész még beta.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával