- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Jó nehéz ez a G-6. A G-2 vel meg az F-4-el olyan jókat mentem már az elején de itt 5.0-nál már azért vannak paraszt gépek ellenem.
Pl furcsa, hogy a Spitfire jön rám nem vagyok elég gyors, 760 km/h-nál felhúzom a gépet (tehát ő minimum 790-800al jött - 9-10G majd biztos eltörik... Dehogy törik még le is fordul és le is szed... -
törölt tag
válasz
superecneB #9196 üzenetére
Velem fordult elő már többször is, főleg régebben, amikor még fát lehetett vágni a kis orosz gépekkel.
Akkor ugye néha 4-5 darabban, kigyújtva is ment a landolás.
Beküldtem nekik, azóta no reaction.
Ja, de, megírták, hogy "Further Investigation" on van az ügy. -
PAtr0n
addikt
Jájj de irigy vagyok most rád! Épp a múltkor linkelt P-47-es után gondolkodtam el hosszú évek után először arról, hogy de jó is lenne 1-2 makettnak újra nekiállni, de most nagyon szépen megcsinálni. Kedvet kaptam na. Az első gépem viszont tuti egy Bf 109 E3 lesz (yellow nose)
Aztán a második meg vagy egy Bf 110 variáns, vagy az A6M2 ami neked gondolom szintén benne van az igen közeli tervekben
superecneB:
"Ez valami bug?"
Többször is végigolvastam a leírást, de mindig elvesztem benne. Ez valami durva anomália-paradoxon, amitől a tér idő kontinuumnak össze kellett volna dőlni egy fekete lyukat generálva, ami a procedúra végén beszippantotta volna az egész földet. De nem történt meg. Tehát csak valami bug.Minden esetre én azért tuti küldenék egy replayt a fejlesztőknek, kíváncsi vagyok na erre mit habognak majd össze. Szerintem ilyennel még ők sem találkoztak.
-
superecneB
őstag
Lekaptam egy ellenfelet, feketére lőtte a szárnyam. Hazaugrottam leszálltam, de a végén eldőlt a gép és letört a szárnya.
Kiírta leszedett az ellenfél, kapott egy fraget majd hozzám behúzott egy halált, viszont megjavítottak újra felszálltam és megnyertük a meccset.
Ez valami bug? -
RG4L
őstag
válasz
donmackó #9192 üzenetére
A makettezéssel csak megindulni nehéz, azaz az első szettet megvenni.
Maga a makett olyan 5000 forint körül volt (kb 5300 vagy 5400).Egy ecset 800, ragasztó 1800 körül, festék 1200/tégely, szike 2500 (30 pengével és egy tűvel), a putty nem tudom mennyi volt. Maszkoló szalagot nem tudtam venni, illetve vettem még egy fehér plakátpapírt (papír-írószerben) kb. 300 fityingért.
szerk: persze mindenből lehet olcsóbbat venni, de nem ajánlott. nekem a festék, a ragasztó, a makett mind japán, annál nincsen nagyon jobb
-
RG4L
őstag
-
PAtr0n
addikt
Lett egy azóta nekem is, nekiállni megcsinálni leghamarabb vasárnap tudok. Magic is jelezte múltkor (amikor kicsit meghajoltál
), hogy van neki is gold wagere, szal tuti jönne ő is. Francia meg max elsüt egy best squad wagert (ha van neki), nekem a legutóbbi közös repülésen 800k silvert hozott 2 ilyen.
-
gabbbba
újonc
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem;a cockpit tetejét mivel tudom alap esetben bezárni illetve mely billentyűvel tudom előhívni azt a menüt amivel ki tudom jelölni "spottolni" az ellenséges gépeket?
köszönöm előre a segítségetek -
Szőrös
veterán
Baszki de jó hogy F-4-el 7es Lavórt tesz be szembe...végül is csak 3 év a különbség.
-
RG4L
őstag
Skacok, hogy állunk gold wagerekkel?
-
munnergep
senior tag
Ma kb. 20 vereség egymás után a ki-43-iii otsu-val. 3 kill alatt sosem végeztem.
Mi van a japánokkal? SpaceFire kb. 20 találat után esett le, a gyerek rögtön rinyált, hogy one shot-ból lőttem ki. Lag lenne? De alacsony a pingem is, nincs háló gondom. Nem értem.
Most mennem kell vagy 20 kört egy yakkal, hogy ne legyen uninstall. -
RG4L
őstag
Gaijin a jó irányban:
Changes to the list published on 14.04.2015, all changes are regarding Realistic Battles:
Bf 109 G2 changed from 4.7 to 4.3
Fw 190 A5 changed from 5.0 to 4.7
Fw 190 A5 (Japan) changed from 5.0 to 4.7
Fw 190 D-12 changed from 6.3 to 6.0
A6M3 changed from 4.0 to 3.7
P-39N-0 changed from 3.0 to 3.3
Me 410 B-1/U2 changed from 5.3 to 5.0
Me 410 B-6/R3 changed from 5.7 to 5.3
Wellington Mk.Ic (Germany) changed from 3.0 to 2.7 (new)
F8F-1 changed from 5.7 to 6.0 (new) -
Colos1
őstag
válasz
Hauptmann #9170 üzenetére
Azonban van ellenpélda is, ami igazolja a nemrég, sokak által biztosan kétkedve fogadott állításomat, miszerint a német gépeket csinálták meg legelőször.
A prémium P-51D.
Amikor először mentem vele valamikor tavaly nyáron, még fel is qrtam magam, hogy mögöttem áll a Messzer, kopog rajtam a lőszer, és semmi bajom. Nemrég előszedtem, és mentem vele pár kört. 1-2 találattól teljesen irányíthatatlan lett. Meg az FM -je is jobban hasonlít az FSX -hez kiegészítőként
letöltmegvásárolható A2A P-51D -hez, tehát folyamatosan fejlesztik. Rég jártam erre, de gondolom volt olyan hsz, ami azzal foglalkozott, hogy elqrták a P-51 -est, könnyen átesik, szétesik nagy sebességű fordulóban, stb. Nekik üzenem: nem elb@szták, hanem javítottákUgyanis az A2A -s verzió óta tudom, hogy nem volt ez akkora hyperszuper gép, mint amennyire hype -olják, csak az Amcsik ezt az egy gépet tudták rendesen összerakni, de ezt is angol segítséggel, mert az eredetileg beleépített Allison motorral a menetteljesítményei inkább a P-47 -hez hasonlítottak
-
Hauptmann
veterán
Ezt meg tudom erősíteni, ha egy német gép crit-et kap, akkor kb. mindegy mit csinálsz,közel a halál, a szovjet/amerikai/brit gépek meg vígan repülnek tovább. Nemrég volt olyan eset, hogy a csoda B-25-be beleeresztettem a Ki-45-el egy teljes 37 mm-es tárat, és enyhén füstölve repült tovább, pedig critet kapott a tail control. A legszebb az, hogy a végén valamelyik lövésze kilőtte a pilótám. Hát a kurva anyád.
-
Szőrös
veterán
válasz
Hauptmann #9167 üzenetére
Maga a gép nem rossz , elég kezes és jó a teljesítménye.
A probléma inkább a fegyverzettel van , vagy még inkább a DM nem okés jó pár gépnél.
Colos is írta már korábban ha egy mesza találatot kap az esetek többségében már baromi nehezen lehet irányítani , na ez sok más gépnél nem egészen így van .
Tegnap még mentem egy csatát , Yak-9T-re kétszer csaptam rá , kapta a találatokat rendesen.
Ott volt még egy 410es , az is adta neki az ívet és így ketten üldöztük még utána percekig , vagyis volt amikor még ő kergetett miket mert a találatokat kapott gépét gyönyörűen tudta irányítani továbbra is.
Aztán a vége az lett hogy a 410es leesett én meg hazahúztam.Még megvárom a köv. "csudapeccset" ahol állítólag FM/DM javítás lesz de ha akkor se történik semmi akkor azt hiszem végleg abbahagyom.
-
-
Szőrös
veterán
Hája
Na kipróbáltam az F-4es meszát , nem rossz , kellemes gép. Elsőre lőttem egy P-47 bálnát. Mondjuk kellett hozzá 4 crit a szárnyába mire az a mocsadék hajlandó volt leesni de legalább nem tudott eliszkolni.
Másodszorra befészkeltem magam egy Typhoon mögé , az is kapta az áldást de persze rám csapott egy Corsair és már estem is le.
Szóval még mindig ezerszer többet ér és táposabb a szaros .50 mint a 151 + minengeschoß.
Hiába , vicces fiúk gazsiék. -
Colos1
őstag
Nem értem mi a gond, szerintem tökre felemelő, amikor a 42-es Messerrel 45-ös szarfirék meg La-7 -esek ellen kell menni. Már gondoltam, hogy reklamálok, jettel még nem rakott össze.
Ja, de, bár az csak azért volt, mert squadba mentem a csapattársammal, aki jetet hozott. De a vicc nem ez, hanem az, hogy amikor bementem, mindenki röhögött, de lőttem 3 db F8F -et meg 2 valami nemtommit, és első lettem a táblázatban
-
munnergep
senior tag
Volt ahol sírtam, volt ahol örültem...
-
Colos1
őstag
És a csajt is kapod hozzá 2:05 -nél
UI.:természetesen ez az utángyártott, ha valaki nem jött volna rá.
-
Colos1
őstag
Akkor CloD -ban nekem rosszak a beállításaim
Sokat nem mentem vele, nem szeretem a variable pitch -t, állandóan gépészkedni kell vele. Arra meg senki nem fog rávenni, hogy angol teafőzőkkel repüljek
Van az a Sensitivy, ami gyakorlatilag késleltetés. Ha maxra húzod, akkor nagyon közvetlen az irányítás, ha minimumra, akkor késik. Mióta ezt felismertem, be tudom állítani. Magasra kell állítani, de ekkor óvatosan kell vele bánni. Meg nézd meg a tengely beállításnál a "nonlinearity" -t, az max. 1,2 legyen, mert ha alapon van, akkor először nagyot kell mozdítani rajta, hogy legyen valami, de ha elérsz 50% -ig, akkor meg úgy megugrik, hogy átesik a gép. 1,0 -n pedig minden pici mozgásra ugrik a gép, de típustól függ. Hozzáteszem, hogy nekem FFB -s joyom van, lehet, hogy a magas sensitivy nonFFB -sen nem jó.
Szerk: amit fent írtam, hogy óvatosan kell bánni a magas sensitivyvel, az a magassági kormányra vonatkozik. Neked a csűrőt kell piszkálni, az nyugodtan mehet max -ra, nem fogod átejteni a gépet. Nekem a messereknél régóta maxon van, japánnál picit sok. Most nemrég a magasságit is áttettem max -ra, még nem szoktam meg teljesen, de már alakul.
(#9153) Francia91: Utángyártott Yak -al könnyű, mert az nem furnérlemezből van összeácsolva
-
Francia91
veterán
Nah... Tudom, hogy most fikáztátok a Yak-okat, de ez jól sikerült meccsem volt a Yak-3P-vel...
A csapat meg is jegyezte a sok killt, meg kb csak én dolgoztam... Sebaj, a végén nyertes lett, ez a lényegAz 5-ödik kill után nem bírtam már, a második Fóka végleg kivégzett, így a megmaradt 1 csapattársban bíztam. 1 v1-ben maradtak, de nem találták meg egymást, így a megmaradt FW-s játékos Crashelt, gondolom megunta a meccset...
-
Colos1
őstag
válasz
D.Orion #9149 üzenetére
Igen, erre gondoltam, ez így valóban érthetőbb
Amivel lehet őket vádolni, az az, hogy sok repülőnél nem a valós, hanem a papír alapú teljesítményt modellezték le. Ez YAK -ok és La -k esetében azért kínos, mert mivel nem volt elég alumínium, gyakorlatilag fából ácsolták őket össze. És egy részük annyira szar lett, hogy sok esetben fel sem tudtak vele szállni. Meg volt olyan, ami jobbra sikerült, de ez volt a ritkább. Amikor a 80-as évek végén a Yakokat elkezdték után gyártani, már rendes anyagokból csinálták - licencelt amerikai motorral, mert az is szar volt -, és mindenki meg volt döbbenve, hogy mit tud. Na, a WT -ben ezek az utángyártott YAK -ok vannak
-
-
Colos1
őstag
Ez a billegés sokszor csak beállítás kérdése. Az F4 egész jó, de én a prém G2 -t favorizálom, igaz, kissé rosszabbul fordul, de baromi erős. Az előbb mentem vele két laza kevertet, és üldözöm a P-47 -et, mondom mi van ezzel a szarral, miért inog, nem lehetek ekkora balfék, de mindegy, legyűrtem a P-47 -et. Aztán még egyet. Aztán rájöttem, hogy van rajtam egy 250 kg -os bomba
Emillel mentem CLOD -ba, valami hihetetlen sz@r
-
Colos1
őstag
válasz
BR-Steel #9143 üzenetére
Én egyszer leírtam, szerint(ünk) meg éppen fordítva van. A német gépek 90%-ának FM -je teljesen jó, még apróságokra is figyeltek. Most gondolkozz el, ha te készítenél ilyen játékot, melyik gépekkel foglalkoznál először? Azzal, amelyiket kedveled. A többi meg le van sz@rva, majd finomítják, ahogy sorra kerülnek. Ezt kijelentettem a csapattársaimnak kb. 9 hónappal ezelőtt, amikor az F4 -es Messert hetente frissítették, amelyek után újra meg kellett szokni, de összességében jobb lett. Akkor megelőlegeztem, hogy előbb-utóbb a többi gép is sora kerül, és a többiek fognak szívni. Ezután a kijelentésem után nagyjából megcsinálták az amcsi ágat. Azóta SB -ben 3 kill alatt nehezen jövök ki német-usa csatákon. Nemrégiben belenyúltak a sz@rfirékbe is, az MK IX már nem legyőzhetetlen ellenfél. Az Oroszokat is javították pár hónapja, azóta csak a Yak9 -től és a La7 -estől félek, de ezektől fostak a németek is
Persze, AB -ben és RB -ben, meg sima SB -ben is a balansz a fontos, ezért nem történelem hű a MM, de kevert SB csatákba, amelyek többé-kevésbé történelem hűek, meg lehet nézni, hogy az USA/orosz oldalon kb. fele annyian repülnek, mint a német oldalon.
De AB -ben és RB -ben teljesen más FM van, ott lehet, hogy nem olyan, mint SB -ben, én csak azt repülöm
-
BR-Steel
tag
De az is biztos, hogy a játék készítői nem szeretik a német & japán ágat, ahol lehet keresztbe tesznek mindenhol. Bezzeg a ruszki bádogteknők csak úgy úsznak az égen.
Talán az idők folyamán eljutnak oda, hogy nem csak a szovjet éra érvényesüljön egy játékban, de addig jobban kell izzadni velük.
-
BR-Steel
tag
Bf 109 E3 zuhanóban szétesik a spitfire 90°-os kanyarba..... felemelkedik.... röhej az egész
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9137 üzenetére
Az is igaz, hogy nem mind1, hová dobod a tankon. Mondjuk ez zuhanóbobázóval (Ju, Pe széria pl.), viszonylag könnyű, mert ahol a célkereszt általában oda is megy. De a vicc tényleg az, hogy visszajátszásban megnézed, csapódik a 250kg a tank mellett max 5-10 méterre, és még hit sincs. Nálam az armored car-ok vitték eddig a prímet,
Amúgy megfigyeltem az 50kg bombák szórásánál is, hogy van hogy szemből is kiviszi a medium tankot (vagy csak szerencsém volt, és a motortérre esett???)
A pillboxok tényleg viccesek, néha a 20mm is bemegy a lyukon és robbantja, de a bombától b*szik szétesni ha kicsit mellédobod.Tegnap este viszont volt egy nagyon jó köröm, Two Towns pályán beszorult a sebesen rohanó light konvoj a házak közé, 1 dobásra 16 kill
-
D.Orion
veterán
Nem mindegy mire és hogyan dobod. Ai M4 medium tankot HE 111 H6-ról 50kg-val kidobon, hogy ha hátulról sikerül rádobnom a motortérre. Szemből még nem vitte ki.
Én a light pillbox-tól kapok agyhalált. Hogy ha a 250kg-os bombát melléje ejtem kb. egy tank szélességnyire(5-6méter), akkor már csak hit. Ellenben ruszki 37mm?-el hátulról támadva szét tudom lőni....
-
PAtr0n
addikt
Milyen playerek? Tank playerek? Sima flight AB meg RB csatában?
Player kill csak a RAF Fighter event-ben kellett, RAF bomberhez mehettek a bot killek is.BR-Steel:
Már buktukwall2:
Pl. a német 4x250kg tuti szar, ezt is figyeltem múltkor, Do E2-n szinte semmire nem megyek velük. Ott csapódik a tank mellett és még hitet se ad. De a ledurvább az armored car, múltkor rájuk szórtam, oszt kaptam egy szaros "hit"-et. A kedvencem, amikor beszól a tag hogy "bullseye", oszt k*rvára nem történik se hit, se kill. A Ju-88-am 2x500kg-ja jobban pusztít, mint a He-111-em 2x1000kg-ja és hasonló vicces dolgok. -
wall2
tag
Valaki megmagyarázhatná, hogy 250 kg bombáktól, miért nem lesz semmi baja a tankoknak? vígan mennek bombázás után tovább.
-
PAtr0n
addikt
Direkt figyeltem amikor feltűnt, hogy nagyon lassan halad a RAF bomber progress. Igaz AB, de volt olyan 4-5 pályám zsinórban amikor 8 és 15 között bombáztam ki tankokat/armored car-okat. Gondoltam is, hogy lassan a RAF fighter progress-t is simán beelőzöm. Szóval egyik pálya után direkt megnéztem, 88-on állt a mutató, bementem még 1 pályára kiszedtem 9 grund unit-ot, és amikor vége lett a csatának 91-et mutatott.
De örülök hogy nektek jól számolta
D.Orion:
Kábé én is hajnal 2-ig kínlódtam vele, aztán felkúrtam az agyam ezen, és szartam rá. Nekem mondjuk nem kellett ma korán kelni. -
D.Orion
veterán
-
PAtr0n
addikt
válasz
D.Orion #9119 üzenetére
RAF fighter-hez csak az AB játszik ha hatékony akarsz lenni, a T2-es Ruszki dolog bőven jó hozzá, elég jól lehet haladni. Én párhuzamosan csinálom most a RAF bomber-t is, van egy német lineup-om (amivel gold-ozni is szoktunk), 3 fighter, 1 heavy, 3 bomber felállással.
He-111 H-6. Nem rossz gép, de egy Ju-88-at még mindig többre tartok, ha ügyes vagy lassabb vadászok megkínlódnak vele míg beérnek zuhanásban, bombateher meg kb. ugyanaz. Arról nem beszélve hogy a 2 hátsó lövésszel szinte mindig szerzek killt. Az egyik 13mm-es, talán azért
munnergep:
Igen, valahogy én is így érzek a yak-ok láttán, annyira skill-less gépek, a hülye is tud velük pufogtatni, ráadásul pofátlanul jól másznak, és idegesítően jól fordulnak. -
RG4L
őstag
-
D.Orion
veterán
válasz
superecneB #9118 üzenetére
Én mennyire szeretem ezt a HE 111 H-6 -ot. Nagyságrendileg 3 óra alatt összeszedtem vele a 200ground kill-t. Illetve százat, mert RB-ben toltam. Persze volt olyan amikor csak egyet sikerült bombázni, de az átlag 6 felett volt. Jobb körökben 10-13 ground kill, hogy ha nem zavartak meg a vadászok.
Ha pedig igazán jól sikerült a kör, akkor még bukóban is tudtam ilyet csinálni:Most pedig nekiállok a számomra nehéz diónak: WW2 RAF Fighter.
Valami tippel tudtok szolgálni? Arra gondoltam, hogy bemegyek AB-be Tier II ruszki fighterrel, amennyivel csak lehet aztán nyomom a gombot. -
superecneB
őstag
Ez a Saipan default win az amcsiknak azért elég fárasztó tud lenni... Nem terveznek valamit csinálni ezzel?
-
RG4L
őstag
válasz
gradient99 #9116 üzenetére
Kb. 4 óra hossza szerintem.
Patron: még csak most keltem... meg akartam nézni a Forma 1-et, de még reggel is kalózkodtam az ágyban.
-
gradient99
tag
Srácok mennyi idő amíg lenyomjátok a Gold Battle Wagert, ha mondjuk mind a 20 csata sikerül? Csak azért kérdezem mert lehet beszállnék valamikor, ha befogadtok.
-
RG4L
őstag
Vagyoook
-
PAtr0n
addikt
Nekem jobb is 20:30 után.
Ja és irigylem a kis kupacodatA Boston, a DB-7, meg az 521-es miért nincs nekem? Valami nagyon szpesöl akció volt anno amiről lemaradtam? Vagy packban még lehet venni?
mikron:
Na majd adunk a vérgőzös másik oldalnak ma este a többiekkel, múltkor is végigabáltuk magunkat. Legalább meglesznek így gyorsan a "kis tieres prémium vackok is"Mondjuk ez AB, és az ugye még idiótább általában, mint egy RB vagy SB.
-
RG4L
őstag
Már majdnem fullos ez a kis kupac
-
RG4L
őstag
Francia, Patron, este késni fogok, lehet csak fél 9-9 körül leszek.
-
mikron
tag
Az biztos, hogy event ide vagy oda kultúrált játék nem létezik.
Minden áron győzelem 75%-on vérgőzös szemekkel a levegőben.
Az idő múlásával nem fejlődik ki sok embernél a rutin és a megérzés azért elvárható lenne, hogy RB &SB azért nem úgy játsszon valaki mint egy totál idióta.
-
BR-Steel
tag
Valami van a levegőben ? vagy csak hétvége van és kiengedték a marhákat a legelőre ? Ennyi retardált játékos nincs
Nem tudnak kilőni inkább " Rammolás " Megértem, hogy AB ok de RB & SB kicsit furcsa már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest