Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz Hauptmann #9170 üzenetére

Azonban van ellenpélda is, ami igazolja a nemrég, sokak által biztosan kétkedve fogadott állításomat, miszerint a német gépeket csinálták meg legelőször.

A prémium P-51D.

Amikor először mentem vele valamikor tavaly nyáron, még fel is qrtam magam, hogy mögöttem áll a Messzer, kopog rajtam a lőszer, és semmi bajom. Nemrég előszedtem, és mentem vele pár kört. 1-2 találattól teljesen irányíthatatlan lett. Meg az FM -je is jobban hasonlít az FSX -hez kiegészítőként letölt megvásárolható A2A P-51D -hez, tehát folyamatosan fejlesztik. Rég jártam erre, de gondolom volt olyan hsz, ami azzal foglalkozott, hogy elqrták a P-51 -est, könnyen átesik, szétesik nagy sebességű fordulóban, stb. Nekik üzenem: nem elb@szták, hanem javították ;] :P

Ugyanis az A2A -s verzió óta tudom, hogy nem volt ez akkora hyperszuper gép, mint amennyire hype -olják, csak az Amcsik ezt az egy gépet tudták rendesen összerakni, de ezt is angol segítséggel, mert az eredetileg beleépített Allison motorral a menetteljesítményei inkább a P-47 -hez hasonlítottak :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés