Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Colos1
őstag
válasz

BR-Steel

üzenetére
						Én egyszer leírtam, szerint(ünk) meg éppen fordítva van. A német gépek 90%-ának FM -je teljesen jó, még apróságokra is figyeltek. Most gondolkozz el, ha te készítenél ilyen játékot, melyik gépekkel foglalkoznál először? Azzal, amelyiket kedveled. A többi meg le van sz@rva, majd finomítják, ahogy sorra kerülnek. Ezt kijelentettem a csapattársaimnak kb. 9 hónappal ezelőtt, amikor az F4 -es Messert hetente frissítették, amelyek után újra meg kellett szokni, de összességében jobb lett. Akkor megelőlegeztem, hogy előbb-utóbb a többi gép is sora kerül, és a többiek fognak szívni. Ezután a kijelentésem után nagyjából megcsinálták az amcsi ágat. Azóta SB -ben 3 kill alatt nehezen jövök ki német-usa csatákon. Nemrégiben belenyúltak a sz@rfirékbe is, az MK IX már nem legyőzhetetlen ellenfél. Az Oroszokat is javították pár hónapja, azóta csak a Yak9 -től és a La7 -estől félek, de ezektől fostak a németek is
 Persze, AB -ben és RB -ben, meg sima SB -ben is a balansz a fontos, ezért nem történelem hű a MM, de kevert SB csatákba, amelyek többé-kevésbé történelem hűek, meg lehet nézni, hogy az USA/orosz oldalon kb. fele annyian repülnek, mint a német oldalon.De AB -ben és RB -ben teljesen más FM van, ott lehet, hogy nem olyan, mint SB -ben, én csak azt repülöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
 - iPhone topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Filmvilág
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Windows 11
 - Milyen joysticket vegyek?
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - További aktív témák...

- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze, AB -ben és RB -ben, meg sima SB -ben is a balansz a fontos, ezért nem történelem hű a MM, de kevert SB csatákba, amelyek többé-kevésbé történelem hűek, meg lehet nézni, hogy az USA/orosz oldalon kb. fele annyian repülnek, mint a német oldalon.