- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BR-Steel
tag
De az is biztos, hogy a játék készítői nem szeretik a német & japán ágat, ahol lehet keresztbe tesznek mindenhol. Bezzeg a ruszki bádogteknők csak úgy úsznak az égen.
Talán az idők folyamán eljutnak oda, hogy nem csak a szovjet éra érvényesüljön egy játékban, de addig jobban kell izzadni velük.
-
BR-Steel
tag
Bf 109 E3 zuhanóban szétesik a spitfire 90°-os kanyarba..... felemelkedik.... röhej az egész
-
BR-Steel
tag
Valami van a levegőben ? vagy csak hétvége van és kiengedték a marhákat a legelőre ? Ennyi retardált játékos nincs
Nem tudnak kilőni inkább " Rammolás " Megértem, hogy AB ok de RB & SB kicsit furcsa már.
-
BR-Steel
tag
WW2 event nem piskóta
AB max 3 perc egyik oldalon csak Ju-88 bombázók szétbombáznak mindent.
RB oda meg egy örökkévalóság mire betesz egy csatába. 225 győzelem OMG hajam kihullik mire meglesz 75%-on. -
BR-Steel
tag
Überelni fogja minden téren ez 1000%
Röhejesen néz ki az egész játék, nem beszélve a grafikáról
a fizikáról meg ne is beszéljünk. Sokan meg krokodil könnyeket ejtenek, hogy nincs kulcsuk a játékhoz.
Jobb lett volna ha nem World of Warships lesz a neve hanem My Little Warships.
Soka
-
BR-Steel
tag
Olcsó aranysast nem tud valaki ?
-
BR-Steel
tag
Tele a hócipőm az olyan enemy játékosokkal akik RB elbújnak. Te meg keresgéljed miközben fogy a bázispontos.
Undorító az egész
ilyen véget bukni meccset. Nem bújkálna ha bannolnák pár hónapot.
-
BR-Steel
tag
Megcsináltam a 7 győzelmet és a kvízt mégsem kaptam semmit ez miért van ?
-
BR-Steel
tag
Miért nem vezetik be RB, hogy enemy ne bujkáljon, mivel elég unfer dolog szerintem.
úgy csatát nyerni.
-
BR-Steel
tag
Melyiket érdemesebb megvenni a P-51 Mustángokat vagy a F8F-1 Bearcateket ?
-
BR-Steel
tag
Valamit variáltak az angol gépekkel ??? Bf 109-F4 egyszer meglő égek mint a fene.
-
BR-Steel
tag
MIG-9-9-L MIG-15-ről van valakinek tapasztalata ?
Mennyire sérülékenyek, a fegyverzete milyen ?
-
BR-Steel
tag
válasz
munnergep #7919 üzenetére
Sajnos nekem sem jobb az arányom, most léptem fel tier 3-ba ott van a Ki-43 III otsu na azzal lehet jókat menni.
.Amúgy meg érdekes, hogy A6M5 kap pár lövést és ég mint a karácsonyfa. Spitfire meg nyeli a lövedékeket mint kacsa a nokedlit.Néha bosszantó de kezes gépek a japánok a fegyverzetük hagy némi kívánnivalót az tény.
-
BR-Steel
tag
Botrányos ahogy ebben a játékban a japán gépeket el.......
Siralmas és szánalmas minden téren. A valóságtól olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OTP Bank topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10