Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz Phobion #16098 üzenetére
Kell, hogy legyen repülőd is, (ugyanúgy be tudod tenni a tankok mellé) és ha tankkal kilősz valakit, (vagy lehet bázisbirtoklás, vagy assist is elég, nem tudom), akkor már lesz elég, hogy ha kilövik a tankot, be tudsz jönni repülővel.
(Ja, lassú voltam. )[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Urna
tag
válasz Phobion #16098 üzenetére
Rendelkezned kell a repülővel, amit legénységi helyre kell helyezned még a csata előtt a hangárban.
Ha elértél egy megadott SP (spwan point) mennyiséget akkor be tudod hozni azt is, plusz fegyverzet (bombák, rakéták) felaggatása, bizonyos esetekben a ltankok ellen hatékonyabb lőszer is növeli ezt.
Magasabb tierekben a játék az atomot vivő gépek valamelyikét autómatikusan beteszi a lineupodba, ez 2500sp-vel viheted, 10.0 vagy ekörül pedig atack drone-t tudsz bevinni, ezt is szintén a játék adja neked a lineupba.S10 + Galaxy Watch 3
-
Phobion
őstag
sziasztok
azt hogy lehet elérni, hogy ha RB Ground-ként keresek meccset, akkor tudja repülőt is választani a meccs során?
-
csongi
veterán
válasz 7Sony7 #16096 üzenetére
Biztos szamit az is.
Egyszer majd csak ossze erenek.
Memoria kezelesi hibara utal. Majd ossze frissul.
Ennek a jateknak mindegy. Amugy sem tud mit kezdeni a texturakkal. Es nem ugyan azt latja ket jatekos. .
Ennlegalabb ilyen csodalatos lyukakat latok. Sokkal jobb lenne ha bele esne. , vagy at lehetne repulni rajta.
Regen volt olyan, hogy be estem a palya ala .
Good realisitc game. Amit folyamatosan finomitanak. Hogy megmaradjon a trotty szinten. -
-
ledgeri
nagyúr
válasz Máté94 #16087 üzenetére
... akkor lerről lekéstem, múlt évben többször is.... későn láttam meg, hogy van.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csongi
veterán
Olyan mintha régi cryengine futna.
Nálam ilyen kiváltságos ?
-
-
Máté94
addikt
válasz ledgeri #16083 üzenetére
Már nem lesznek:
https://forum.warthunder.com/t/development-introducing-war-thunder-s-new-event-cycle/69544
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Mikor várható a következő "építős" event? Április elsejei, vagy még lesz korábban?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Francia91
veterán
válasz wednesday #16081 üzenetére
Nem muszáj, de így dob össze. EU szerver van beállítva nekem évek óta, de nem sokart ér szerintem, ha free user vagyok
Érdekes módon tank reál meccsben az esetek 90%-ában kínai betűvel megnevezett játékosok aratnak, 1-2 perc alatt 2 emberke ledarálja a csapatot, a lőszer meg átmegy rajta, vagy lepattan olyan helyről, ahol pukkantania kéne....
2 perc alatt 2-3 ilyen emberke kiirtja a csapatunkat.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
wednesday
őstag
válasz Francia91 #16075 üzenetére
A kínaiakkal muszáj együtt játszani? Tisztelet a kivételnek, de náluk ez nemzeti sport. Jó olyan kivétel is van, hogy kínai pingálást használ a nevében, de valójában nem kínai, de ez egy kisebbség lehet.
Ezek szerint tök feleslegesen vannak régiós szerverek.
Időnként ugyan bannolják őket, de a többség elvileg visszajön és ÚJRA vásárol prémium járművet. Hát akkor ez egy aranybánya a cégnek. Plusz a jó csalás is drága és havidíjas ( mondjuk havi 80 euró). Ez nekem annyira hihetetlen, hogy képesek egy autó árát is bele@szni, hogy a legtöbb még csak nem is egy kiemelkedő eredményt elérjen.
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #16077 üzenetére
Nem te vagy az első, akitől hallom, hogy hagyja lejárni a fokozókat. A nagyobbakat már én is.
Az ilyen 10-eseknek meg semmi jelentőségük nincs, hiába sütsz el belőle, úgysem fogsz 20 meccset zsinórban lemenni 24 óra alatt ugyanazzal a szarral, mert jajj +10% ... Ha csak nem csinálok valami evenetet vagy BP-t akkor ezek általában elsütésre kerülnek, de alig használtan járnak le.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #16075 üzenetére
Ez még lehet adott esetben valamiféle cheat/hack is.
De amiket én írtam, ott már tényleg nem találok más magyarázatot, minthogy a játék szánt szándékkal nyúl bele a történésekbe. Pl mi az esélye nyolc bázisbirtoklásnak egymás után? És persze pont akkor amikor nekem a lehető legrosszabb?vagy legutóbb pl kellett 3 kill mint T2-es kötvényfeladat. Mit gondolsz mi volt az első meccs végén? 6 assist és 1 kill. Merő véletlen ... nek gondolod, amíg nem már végül heteken keresztül ilyen "véletlenek" történnek veled.
Közben a 10 wines projectem már 31-9 ... 40 meccs, 6 nap, és nem, nincs még meg a 10 győzelem. Kezdem ugyanazt érezni amit 2018 nyaráig éreztem a játékkal kapcsolatban : Nem, semmilyen event, BP, akármi, nem érdekel, nem csinálom, mert KEVÉS VAGYOK HOZZÁ. Ezt éri el a játék csak...
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Merő kíváncsiságból megnéztem a "kalapos" (a nagy, vásárolható) kötvényfeladatomat. Az, hogy 10db meccset nyerjek meg 50%-os aktivitással.
Február 1-e óta fut, ezalatt 39 meccset mentem, és mindössze 9-et sikerült megnyerni.
Tehát most, hogy a nyerés a feladatom 30-9 az arány a LOSS javára. És ne menjen el az életkedvem ...A játék már elég régóta 33%-ra tolt, de az utóbbi 2-3 évben azt veszem észre, inkább 25% ez, vagyis minden négy meccsből átlagosan csak egyet nyerhetek meg, a többi vereség. Mindezt 9 év 1 hónap és 4 nap játék után, amiben összesen 1db féléves és 2db 6 hetes kihagyás volt mindössze a 9+ év alatt, összesen 146880 perc játék idővel. (csak repülő)
-
Francia91
veterán
válasz KROK640 #16074 üzenetére
Nem a nettel van a baj..... Van pár felvételem saját játékból, mikor becélzok egy kínai betűs prémium tankos, prémium játékost, felszalad a ping 500-ra, ugrál minden, ő röhögve kiszed ezen 5 másodperc alatt, majd a ping és a PL is visszamegy normálisra.... De pont akkor, amikor becélzom, se az előző tengernyi meccsen, sem az azt követő tengernyi meccsen.....
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #16073 üzenetére
Nekem "csak" 500/22-es netem van, de eléggé sokat tartózkodok nyugat Európában, és nyugodtan állíthatom, hogy az átlag user net ennek a közelében sincs.
Mégis nálam is van ez is. De ez kevésbé zavar, mint az, amikor az imént részletezett módon olyan helyzetbe hoz a játék, hogy esélyem sincs.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #16068 üzenetére
Na, az imént felsoroltak mellett a másik a hirtelen szerver probléma, ez velem is megszokott esni.
A 4 perc crewlock meg nem is olyan vészes, nekem újabban a 8 percet 9 percre emelte a játék.Pl mikor az a feladatom, hogy kidobjak X mennyiségű bázist bomberrel, és bedob egy reptérbirtoklást a full bomberes presetemre akkor instant kilépek. Múltkor meg kellett változtassam ezt a feladatot, több mint 200 ezer!!!! SL-ért mert nyolcból nyolcszor kaptam reptérbirtoklást, pedig vártam is, BRt is váltottam stb, tehát nyolcból nyolcszor kaptam olyan meccset AHOL ESÉLYEM SEM VOLT teljesíteni a feladatot amit kért tőlem a játék. Azt meg senki ne várja, hogy le fogok játszani nyolc olyan meccset amiben esélyem sincs (a kívánt) eredményt elérni.
-
KROK640
nagyúr
Ugyanez repülővel. Szemtől szembe harcolok valakivel, átmennek rajta a lövedékeim, hiába kezdem el hamarabb lőni mint ő engem, ő simán rommá lő, kill-t kap még ha összeütközünk is, én még az assistot sem.
Ilyenkor van az is, hogy bárkire rámegyek, pont kilövik, leütközik, pont kidobják az összes földi célpontot 1mp-vel mielőtt a bombám vagy a lövésem leér. Aztán gyorsan a semmiből egy l9övéssel kilőnek, hogy lehessen megint a csata helyszínére repülni és közben is a semmit csinálni.
Légi harcban a rosszabbul forduló gépével is hosszas légiharcba kezd velem, aminek az az eredménye, hogy körbe-körbe forgunk. Persze mindig az ellenfél csapatából van valakinek annyi esze, hogy odamegy és kilő engem (sőt, már sokszor ha ezt detektálom, csak egyszerűen kiugrok a gépből, mert fölösleges időhúzás), amióta játszok az esetek kb 0,001%ban volt olyan, hogy engem mentett meg csapattárs ilyen helyzetben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Urna
tag
Sl-es gamba ládás boosterek + a hamarosan lejáróak fel lettek használva tegnap, amivel új Sl rekordom született (legalábbis orderek nélkül biztosan). nem szoktam fejben tartani hogy mennyi a legtöbb, 600-as kör volt már de nem mostanában. Orderekkel, meg hasonló boosterek mellett a ruszki p-63 lehet jobb választás lett volna, de tankos event van.
S10 + Galaxy Watch 3
-
csongi
veterán
Realistic Game. Lebegve a megsüllyedt pálya szakasz felett. Ez a motor valami katasztrófa.
-
wednesday
őstag
válasz csongi #16061 üzenetére
"Rettenetesen le vannak huzva a jatekba a brit lovedekek."
A gondot az "okozza" szerintem, hogy ez egy játék. Lesérül valami akkor megkapálod 15-20 ces alatt. Kidőlt egy ember? nem gond átül egy másik. Ha több spenótot zabált valaki a skill életerő táblán akkor jobban bírja stb...
A hidegháborúról nem tudok nyilatkozni, de a valóságban a II. VH alatt azért a britek nem voltak valami acélosak. Konkrétan tényleg csak páncéltörő lőszert használtak és nem gránátot, sőt...HE lőszert ki sem osztottak a tankjaikba (ami a játékba pl ott van). A géppuskába meg AP lőszert sem tettek. Így magukat szopatták, ha német PAK-ok ellen kellett harcolni. Jah és a háború elején ők menetből lőttek..a hajós nemzeti beidegződés
-
csongi
veterán
válasz wednesday #16059 üzenetére
8.0 ba elegge tolnak.
8.7 Tam-okkal nem birok. Kilohetetlen. 3-5 loves. A premium meg ahh.
400-as atutessel Hefes. Pancel elemzesnel kb mindenutt bemegy, es kill.
T72 ellen mar csak a sajat br tankokkal lehet operalni.
Rettenetesen le vannak huzva a jatekba a brit lovedekek.
Pedig pont az orosz pancelok inspiraltak ezeket. Igy a jatekba ertheto miert gyengek. .
30 as legvedelemmel nagyobb pusztitast vegzek, mint barmely tankkal.
De Apdfs loszer elegge korlatozott. . 40 db loszer
A gepardba nem tudom mennyi a javadalom? -
BerserkGuts
őstag
Hát nem tudom nekem más érzetem van némettel szívat rendesen xD
jó volt azért egy jó csatám de ez a max ami sikerült és a 4 másodperces francia tanknak az érdeme nem német technika
jó helyen jó időben lőttemorosz napi rekord mert spawn killt azt adja rendesen:
Sok vesztes köröm volt ma némettel:
Ez az új obj292 tank elég jónak tűnik 152mm-es ágyúval azt lehet megéri megszerezni csak mindennap kéne játszani kb:
https://www.youtube.com/watch?v=4_gFipZ6XdY [link][ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
wednesday
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz BerserkGuts #16051 üzenetére
A játék egy fix %-ra tol. Nem azért nyertél orosszal mert jobban adja a win-eket, hanem azért mert előtte egy csomót veszítettél (némettel).
-
csongi
veterán
válasz BerserkGuts #16056 üzenetére
Az orosz henger most erősebb mint volt.
7-10 perces csaták elveszítve orosz nemzet ellen.
Vajon miért? Költői. -
BerserkGuts
őstag
válasz csongi #16053 üzenetére
Remek a game tényleg :/
Eléggé egyenlőtlen az elosztás vannak persze jó csaták is. De legtöbbször nem nézi ki milyen járművel fog bejönni ki kivel lesz szemben, mert nem egyformák a járművek se. Szóval nem elég azt nézni hogy milyen BR-el jött amiből hozott 1 darabot xD mert ugye addig nézi a rendszer jó lesz az kilövik aztán hoz valami kis szutykot max csak foglalni és ennyi volt amit hozzá tett a csatához szemben az ellenségnél meg repülő tank légelhárítás stb... minden van a repertoárban simán nyernek.
Meg nem mindig egyenlő a vele szembe lévő ellenféllel mert eléggé változóak az erőviszonyok nincs két egyforma jármű a balance meg nem létezik.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
windows aktiválós logom mindig ott van mint védjegy
de a magyar nyelv is elég ritka meg amennyi mennyiségben feltöltöttem már az is érdekes lenne ha más oldalról lopnám meg ugye az időpont is egyezikAmúgy mi a problémád?
Még mindig nem értem németek tölteléknek vannak ott és unbalance az egész rendszer minden téren de pénzügyileg is ordít hogy 100.000 felett könnyen jön egy orosz prémnek és ez gáz.
Prémmel egyetértek nincs ingyen semmi sem ott is dolgoznak emberek akik fizetésért csinálják nem ingyen.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Urna
tag
válasz BerserkGuts #16051 üzenetére
Tehát te bárkire mondhatod hogy netről kukázott kép, meg kitalált story, de itt mindenki higgye el neked amit itt írsz. Új nick kéne neked: Copemaster vagy valami ilyesmi.
S10 + Galaxy Watch 3
-
csongi
veterán
válasz BerserkGuts #16052 üzenetére
Jelenleg igen. Freebe minusz lenne
-
BerserkGuts
őstag
Volt ma érdekesség sajna nem screenshotoltam le hogy 3800 pont 2 kill és 1 assist és dobta is a nuke-ot a csávó
Na meg orosszal adja jobban a win-t ezek nagyon utálják a németeket konkréten 8.0 vagy 11.X tölteléknek van ott alig lehet nyerni :/
Na meg bizonyítéknak nem a netről kukáztam a képet meg kitalált sztorit mondok el hanem ez a tapasztalat 100.000 silver nem jött össze sehogy se ma a némettel 8.0 felett.
Bár a 6.7 királytigris jó lehet meg más BR-ben a németek de feljebb nem sok jó történik.
-
csongi
veterán
Kill arány
Kiszedtünk 45 enemyt, ők 37 et tőlünk, Nyertek és a csapatuk fele még életben volt. -
KROK640
nagyúr
és még stock :
Egy igazi állat ez a ME410 A1 a végére 5 kill-t szedett össze
-
csongi
veterán
A hétvégremegint el lehet engedni ezt. 2-3mp laggok. Pl meg nulla.
-
csongi
veterán
válasz BerserkGuts #16042 üzenetére
A kényeztetés
3. helyen ennyi jár.
-
KROK640
nagyúr
Komolyan mondom, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a játék figyeli, hogy mi a kötvényfeladatom és milyen gépek vannak a presetben, és hosszas válogatás után a lehető legalkalmatlanabb pályát dobja be.
Az már rendszeres, hogy amikor bomberrel X mennyiségű bázist szedjek ki, vagy X tonna bombát dobjak le, a feladat, akkor tíz meccsből nyolc reptérbirtoklás, hogy esélyem se legyen teljesíteni...
Most, hogy csatarepülőkkel kell kiszedjek 28 földit, mit kapok? Na mit? Négy meccsből két légifölényt (ahol semmilyen ground unit nincs, ergo esélyem sincs haladni a feladattal), meg egy Peleliu reptérbirtoklást, ahol qrwa alacsonyan, qrwa hátul kezdek, és esélyem sincs elérni a kishajókat, a nagyokat meg nem tudom kiszedni 50-100kg-s bombákkal, ráadásul majdnem az ellenség spawn pontja alatt vannak, így ha odarepülök (egyáltalán odaérek) akkor free frag vagyok mindenkinek aki akkor spawnol.
Aztán Dánia reptérbirtoklás, a két Vywern ofc mindent is kiszed előlem...Úgy érzem egy ideje, ez már túlmutat az alapvető balszerencsén.
-
BerserkGuts
őstag
igaz vesztes kör de akkor is örül az ember ha ritkán összejön valami nagyobb killzápor
de ha nem prémjárművel mész meg a jobb nemzettel máris nem fog annyit adni ez se lett volna nyeréssel se 100.000-es kör.
-
BerserkGuts
őstag
Nyomi vagy hülyének nézel nem jött össze törődj bele
Személyeskedő ovodát máshol éljed ki itt nem divat.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
csongi
veterán
válasz Kotomicuki #16038 üzenetére
F2P nél mindegy, sok taktika nem marad
Egy kínlódás csak az egész.
A free mód azért van, hogy legál legyen a fizetési rendszerben lévő előnyök, és legyen kellő préda a játékban.
Jogi oldalon szükséges, és mivel támogatást adsz, és nem jogot veszel, ez így is marad ahogy van.
A támogatásért cserébe kapsz valamit. Pl prémium járművet. De annak a tulajdonságaitól kezdve minden egyéb felett nincs rendelkezésed. Olyan amilyen, olyan lesz amilyen.
Vagy kapsz, teljes értékű elszámolási pontokat a játékban, de ez is idővel lejár.
Ha holnaptól csak 40% lesz a többlet fejlesztési pont a prémiumért, akkor sem tehetsz semmit. Elhagyod a játékteret és ennyi.
Ezért bármit bármikor egyoldalúan módosíthatnak.
Nincs bevált módszer. Ezért van kontenó. Mert a szabályok létrehozása a belső döntésük.
Semmilyen jogi rendszerben nem lehet tenni ellene, ha valami nem tetszik.
A finanszírozási rendszerből adódóan tud működni ott, ahol más cégek pereket vesztettek.
Mivel a reklámozás jelentős része közösségi csatornákon, és videómegosztókon történik, a kegyeltebb személyek gördülékenyebben tudnak játszani és elhiszik hogy skilesek.
Ez az ő hitük. Ez egy szoftver, az irányítási a kezükben. Keleti elven működik.
Orosz és kínai gondolkozással.
Volt mikor működött az Thunder skill vagy mi a tököm. Aranysassal jutalmazták azokat akik az orbitális bugszarokat felöltötték. Gyakorlatilag a hitvány motort méltatták. Szerintük ez szórakoztató volt. Vagy szánalmas?
De az is lehet, hogy config fájlal rendelkeznek, ami hozzám nem jut el.
Valamikor nekem is volt más játékokban. jelentős előnyhöz jutatott, nem lettem ügyesebb csak élveztem a szoftveres előnyöket. Ebben a játékban meg irdatlan beállítás van, itt lehet garázdálkodni rendesen.
Mai gyöngyszem. Nem tudom másnál milyen, de nálam ez rendszeres.
Lehet a hiba az én készülékembe van. PL0 ping 70
windows
-
Urna
tag
ÁÁ mivel 2 fórum van ott volt nyilván a másikban egy kép, a feltöltött képek közt láttam de nem ide volt feltéve
HSz
Ilyennel rendelkezem, bár nem hiszem hogy ez meg tud-e győzni, majd lesz más cope. De ha leírod hogy neked mi meggyőző, akkor lehet tudom teljesíteni és akkor majd más dolgon fogsz rugózniS10 + Galaxy Watch 3
-
Kotomicuki
senior tag
válasz csongi #16035 üzenetére
"Maradjanak kopaszok. Akkor kevesbe tol felsobb br-be."
Ez (is) vmi P2W (és NEM AB) kedvezmény?!
Mert már többször előferdült itt (is), ki is próbáltam az új soraimnál, de a tapasztalataim szerint nem működik F2P-ben, sőt, még azt a kevéske kis előny sincs meg, hogy ne tűnjenek teljesen noob-nak a zsír új és a script által amúgy is leszedált, meg +1.0 BR-t már a legelső körükben megkapó egységeim - ha van gyorsító aktiválva, akkor aztán még ritkább, hogy a fentiekből eltűnjön 1-1 elem.
Sok évvel ezelőtt ez is más volt, akkor még talán működött is - repcsiknél inkább a modulok megléte számított, mint a BR (az alsóbb szinteken) - , de mára ez is eltűnt a játékból - szvsz.#16002 Phobion:
Ha a wot szarságai miatt váltanál, azok uú megvannak itt is, sz'al ezen a ponton csöbörből vödörbe a két játék, mert a '"szokásos", "hát ez meg mi volt" lövések, MM lószarságok és az egyik irányba jobban lejtő térképek itt is megtalálhatóak.
Amennyiben fizetsz, akkor nem olyan szörnyű..., legalább is a "fejlődésben", új járművek és szintek elérésében érezhetően kedvezőbb a kép, de az általános szopatástól ez sem nagyon véd meg - lásd itt és a yt-on.Ha mégsem lehet eltántorítani, akkor ezekre "érdemes" költeni:
- prémiumjárművek, amik OP-k (50%-os leértékeléskor)
- az általad jól játszható járművekre talizmán (50%-os leértékeléskor)
- prémium előfizetés (50%-os leértékeléskor)
- legénységképzés, bár ez már drága mulatság, még árengedményes aranyból is
F2P-kén ezeket érzem előrelépésnek, amikért hajlandó volnék pénzt áldozni, ha egy kevésbé lehúzásszagú játékmenettel bírna ez a jószág (is).A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Urna
tag
válasz BerserkGuts #16036 üzenetére
Ha köteles vagy mindenre valamivel copeolni, lehet jobban jársz ha fel keresel egy pszichológust, van tb támogaott is, nem kell egyből magán, hidd el jót fog tenni!
Nem kell hogy minden zugának az interneten ugyan az a nickem legyen, de igen az az account tartozik hozzám (amiról amúgy évekkel ezelőtt küldtem is ide képet amikor pl meglett az E100, keresd vissza nyugodtan --oof ezt nem találtam meg bevallom ezek szerit a hivatalos fórumra dobtam- én rosszam).
Komolyan remélem hogy csak ezen a játékon (és fórumon) belül vezeted le a problémáid, és nem így viselkedsz a való életben senkivel.
Olvasnivaló: Kognitív disszonancia[ Szerkesztve ]
S10 + Galaxy Watch 3
-
BerserkGuts
őstag
Ja ugye nem gondolod hogy a netről lopott képpel beérjük bro
Ez az uranvárosásza ja hogy te vagy az álnéven ugye12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
csongi
veterán
válasz Phobion #16033 üzenetére
Kezd keves legenyseggel. A plusz kepzetseget ne eroltesd, csak ha teljesen ki van maxolva. Maradjanak kopaszok.
Akkor kevesbe tol felsobb br-be.A hangaros javaitas lehet a vege fele.A tobbit nyomni kell
A radiosnal lehet eltolni a tuzersegi kepzest, ha nehez tankok vannak befuzve, azok nem kapnak tuzerseget.Automata javitas es loszer feltoltes kikapcsoladaval s lehet sporolni.
Sztem realba repulovel egyutt elegendo 4 crew.
Ide befer 4 fo csoport. Vadasz, bombazo, tank es legvedelem, vagy raketas akarmi. Hasznalj tartalekokat.Aztan mikor erosek, lehet melle nyitni.
Uj jarmunel agyfasz, kb 1 br-el vagy tobbel kisebb erteku egy jarmu. Sok szenvedes a fejlesztesBokrot-Alcat ha tudsz vegyel. Hasznos, szabadon pakolhatod mindenre. 3 db mar egesz jol fedi a vasat.
Tobbet nem is vehetsz.
Repuloknel, G turokepaseget elore hozni.
Annal a pilotaknal ahol csak vadaszgepek vannak, a loveszeket nem kell huzni, csak a legvegen.Egyes gepeknel, realba erdemes kiszenvedni az Asz szintet.
-
Phobion
őstag
A Crew rendszerre tudtok ajánlani egy jó összefoglalót?
#16030 - GL&HF!
-
KROK640
nagyúr
Amikor egy meccsből megvan a T3-as kötvény : (na ez tényleg engesztelés volt) :
-
Urna
tag
válasz BerserkGuts #16026 üzenetére
Örülök akkor hogy a többi "érved" te se látod már validnak semmilyen szempontból.
Mondjuk a szövegértés hiánya nem lepett meg, hiába írtam a végén hogy majd kapsz leo-s képet, másba nem lehetett belekötni akkor ahogy nézem .
Mentem a kedvedért meccset vele:
Ilyen 2470sp körül volt kb mikor megjött a meccs végén a heli
Mentem még pár meccset 15, 25-40k + sl volt volt amikor az erősen meta orosz 8.7 ellen mentem. Bár ez kb minden nemzet azonos tierjére elmondható (orosz 8.0, usa 8.0) ahol nincs stabi.
Ez a fenti, meg még egy 62k-s kör volt amik nagyobbat mentek, szóval ja ki lehet hozni itt 100k -t ha erre tenném a boostereim (amit csak a te tudatlanságod miatt nem fogok eltapsolni, a nem prém vagy nem meta cuccaimra sry nem érsz ennyit ).S10 + Galaxy Watch 3
-
Francia91
veterán
-
csongi
veterán
válasz Phobion #16013 üzenetére
A vegyes harcban a legjobbak a 3 nemzet.
Német, orosz, USA.
Ha veszel prémium járművet azzal kapsz előfizetést is valamennyi időre.
érdemes olyan Tierbe vásárolni ami a középmezőnybe segíteni tud a fejlesztésben.
Tulajdonképen, kb mindhárom nemzet azonos szinten van, hol az egyiket hol a másikat támogatják jobban egy egy tapaszban.
Vannak a fizetős klánok, ott lenni egy kis pluszt jelent. A század jármüvek is gyorsabban megvannak.Hogy melyik nemzet jön be azt csak te fogod tudni.
Ha kihívásra vágsz, Brit, Japán, és a többiek.
A kínai másolata az orosznak.Beállítás szempontjából meg érdemes ott keresgélni ami zavar, vagy nem esik kézre.
A levegő és a földi gépekkel teljesen máshogy kell működni.
Sokat kell reál repülni, hogy ne legyél tenk reálba préda. És ott a légi járművek lassabban fejlődnek.
Belépő szinten minden mókás.
Közép tierben a legtöbben.
A top tier-t kevesebben tolják.Javasolt egy két ismivel játszani ha lehet. Jobban lehet haladni.
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16021 üzenetére
USA 7.0-át szeretem, de a legtöbbet némettel mentem, a mai napig némettel tolom, jelenleg 10.0-ban (mióta a gazdasági rendszert helyretették), van pár 11.7-es Leo-m is, de azok mellé még fejlesztek hasonló kategóriájú járműveket
-
Urna
tag
válasz András12345 #16016 üzenetére
Ja mondjuk ez tök jogos. Ez a fórum valóban elég elveszett, néha írok én is csak .. de akkor is minek ?
S10 + Galaxy Watch 3
-
Francia91
veterán
válasz 7Sony7 #16015 üzenetére
Abban a BR-ben még megy, ott nincs sok gyors jármű, én 10.0-ban vagyok most sokat némettel, ott elég sok az a jármű, ami a 70-es tempót simán tudja pl, mellé bőven jó tűzerővel
M18-assal és Ru 251-essel sokat foglaltam én is anno"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
András12345
aktív tag
Szép körök!
Kár az energiát olyan emberekre pazarolni, akik olyan szinten vannak, hogy mindenhol összeesküvés elméleteket gyártanak, a saját tudásbéli hiányosságai pótlására. Ha ez egy ilyen játék kapcsán történik meg, az csak extra szánalmas
Read only vagyok általában, sajnos csak nevetni tudok a legtöbb bejegyzésen itt... -
edari
őstag
válasz Phobion #16013 üzenetére
Nem tudok mindenre válaszolni (főleg úgy hogy én csak tankozok), de:
"Melyik ágakon érdemes elindulni?"
Németet piszkosul élveztem (hetzer, jgpz 4, jagdpanther, jpz 4 iszonyat adja), most leo2-vel kicsit átcsaptam grindelésbe és picit meguntam (meg szemműtét után nem is akarok annyira játszani )
Illetve még amcsik is jók, de ott a kezdés elég rossz, kb jumbo-től jó, leginkább a pershing-től indul be.
Oroszok nem jönnek be, én nem tudok ilyen alacsony gun dep-pel játszani (de itt is van russian bias, akárcsak wot-ban, sőt, szerintem itt még undorítóbb).
Olaszok még viccesek, OF-40 eszméletlenül op a maga kategóriájában, viszont szerintem elég érdekes játékstílust igényel ez a nemzet, így kezdésnek nem ajánlom."Vannak 'must have' beállítások, amiket azonnal érdemes beállítani?"
Én gunner nézetből kivettem a füvet, illetve a fa/bokor render minimumon van.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
válasz csongi #16004 üzenetére
"Leginkabb a monitorra, de nagyon. "
Volt egy ilyen megérzésem, de most már akkor betonbiztos.Ground és Air járművek érdekelnek és Real módban szeretnék játszanék, PS5-ön, M+KB-al.
Mindenképp szeretnék pénzt fektetni ebbe a játékba is, de nem annyit mint WoT-ba. 🙈 (De az biztos, hogy a WoT-ot most jó időre letettem, szimplán csak nem érdekel.)
- Vannak 'must have' beállítások, amiket azonnal érdemes beállítani?
- Melyik ágakon érdemes elindulni?
- Youtuberek akiket érdemes követni hasznos tanácsokért?
- Első körben premium account mellett érdemes még venni valamit? Gondolok itt valami prémium járműre amivel több pénzt lehet grindolni.#16005 - Vettem, köszi!
-
Francia91
veterán
Jaa, downtier nem fenyeget vagy 4 éve kb, állandó +1.0-ába rak
Foglalni ritkán foglalok, 10-ből 9x egyenlő az instant öngyilkossággal. Kivétel, ha megfelelő pályán vagyok, és akkor Radkampfwagen 90-essel szaladok pontra[ Szerkesztve ]
-
Urna
tag
válasz Francia91 #16007 üzenetére
Ha feldob több sp jön a killekből, de jól írja kolléga, a capsokat dob.
Nekem legutóbb egy teljes downtierbe 13 kill meg 2 cap kellett, de a rá következő meccsen ami ful uptier, már 7 kill 2 assistra volt 2400sp. Ha csak killek a kérdéses akkor ilyen 12-13 kell kb de a capek sokat dobnak, volt hogy 3 cap és csak 9 killre megvolt az atom.
A kamovos story meg már nagyon rongyos kb másfél-két éve nem spawnolnak se vihkr, se liqud rakétákkal, meg a prémium vs free ot play useres fosnak sincs semmi értelme pls stop tis bsS10 + Galaxy Watch 3
-
Francia91
veterán
Rendszeres 10-11 kill/0 halálnál 2 ezer sp-m sincs..... Nem AA-t, nem talicskát lövök ki, gondolom az számít, hogy medium tankot. Legalábbis sejtem. Csak nem értem, hogy ha megszakadok sem tudok összehozni 2 ezer feletti SP-t sem, annyi rendes killel (és még 2-3 Assistom is van mellette)
A metodikát nem vágom, hogy mit kéne teljesítenem hozzá....[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Amúgy tudja valaki, hogy a fenébe lehet összekaparni 2500 belépési pontot, hogy hozhassak atomot?
Mert 11 kill /0 halál (10 tank+1 helikopter) sem elég nálam, akik hoznak atomot, azok mind prémium tankkal nyomatják, és 6-7 kill után már megvan nekik a 2500 sp...
Vagy ez csak prémiumnak jár, földi halandó free usernek nem? (Ahogy a csodálatos Ka-50, spawnoláskor teljes arzenállal kezd, és 1 perc alatt van meccs elején 8 killje.... )
Azért odab*sz, hogy YouTuber WT-sek 6-7 killnél már hozhatják az atomot, nekem 10 tank-1 heli/0 halál mellett még a 2000 sp sincs meg...
Vagy hogy működik ez? Magyarázza már el valaki, aki tankozik, és tud atomot hozni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Urna
tag
válasz BerserkGuts #16001 üzenetére
here you go clownshoes:
megy tankkal is
meg repcsivel is:
Itt pedig egy szűk óra alatt lett 1.5m sl plusz, úgy hogy közben beszélgettem, nevetgéltem.
twitch
Szálj magadba picit, amíg kapsz egy leo-s screent pls, kb mintha egy ovissal beszélgetne az ember[ Szerkesztve ]
S10 + Galaxy Watch 3
-
csongi
veterán
válasz BerserkGuts #16001 üzenetére
Ez premiummal. Free-be kb a fele. Az tisztazva van ki milyen statuszba van a jatekba?
-
Phobion
őstag
Sziasztok
WoT-ból érkezve, mire kell odafigyelni?
-
BerserkGuts
őstag
perszepersze
Tőled semmit nem láttam csak 2.nd accot meg a nagy pofát mondtam annyira megy lehet pénzt keresni vele.
Konkrétan semmit nem csináltál idáig szerintem tankod sincs de akkor minek pofázol???
Csak félre vezeted azt a pár embert aki egyáltalán nekiülne.Itt lehet keresni másik oldalt easy módba ez bizonyíték és addig is várom leo-val a 100.000-es köröket de nem 1-et mert nem veszem be hülyék tudod a túloldalon.
Mert 2hét alatt kinyögsz egy jó meccset kb annyira megy ha véletlen mégis van leo a garázsodban.Én meg ezt oroszal most most mentem azt adja rendesen de a németnél semmit ez itt a probléma csak nem fogod fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Mobil flották
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest