Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz Szőrös  #9152 üzenetére

Akkor CloD -ban nekem rosszak a beállításaim :DDD Sokat nem mentem vele, nem szeretem a variable pitch -t, állandóan gépészkedni kell vele. Arra meg senki nem fog rávenni, hogy angol teafőzőkkel repüljek :D

Van az a Sensitivy, ami gyakorlatilag késleltetés. Ha maxra húzod, akkor nagyon közvetlen az irányítás, ha minimumra, akkor késik. Mióta ezt felismertem, be tudom állítani. Magasra kell állítani, de ekkor óvatosan kell vele bánni. Meg nézd meg a tengely beállításnál a "nonlinearity" -t, az max. 1,2 legyen, mert ha alapon van, akkor először nagyot kell mozdítani rajta, hogy legyen valami, de ha elérsz 50% -ig, akkor meg úgy megugrik, hogy átesik a gép. 1,0 -n pedig minden pici mozgásra ugrik a gép, de típustól függ. Hozzáteszem, hogy nekem FFB -s joyom van, lehet, hogy a magas sensitivy nonFFB -sen nem jó.

Szerk: amit fent írtam, hogy óvatosan kell bánni a magas sensitivyvel, az a magassági kormányra vonatkozik. Neked a csűrőt kell piszkálni, az nyugodtan mehet max -ra, nem fogod átejteni a gépet. Nekem a messereknél régóta maxon van, japánnál picit sok. Most nemrég a magasságit is áttettem max -ra, még nem szoktam meg teljesen, de már alakul.

(#9153) Francia91: Utángyártott Yak -al könnyű, mert az nem furnérlemezből van összeácsolva :P

Új hozzászólás Aktív témák