Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Akkor CloD -ban nekem rosszak a beállításaim
Sokat nem mentem vele, nem szeretem a variable pitch -t, állandóan gépészkedni kell vele. Arra meg senki nem fog rávenni, hogy angol teafőzőkkel repüljek
Van az a Sensitivy, ami gyakorlatilag késleltetés. Ha maxra húzod, akkor nagyon közvetlen az irányítás, ha minimumra, akkor késik. Mióta ezt felismertem, be tudom állítani. Magasra kell állítani, de ekkor óvatosan kell vele bánni. Meg nézd meg a tengely beállításnál a "nonlinearity" -t, az max. 1,2 legyen, mert ha alapon van, akkor először nagyot kell mozdítani rajta, hogy legyen valami, de ha elérsz 50% -ig, akkor meg úgy megugrik, hogy átesik a gép. 1,0 -n pedig minden pici mozgásra ugrik a gép, de típustól függ. Hozzáteszem, hogy nekem FFB -s joyom van, lehet, hogy a magas sensitivy nonFFB -sen nem jó.
Szerk: amit fent írtam, hogy óvatosan kell bánni a magas sensitivyvel, az a magassági kormányra vonatkozik. Neked a csűrőt kell piszkálni, az nyugodtan mehet max -ra, nem fogod átejteni a gépet. Nekem a messereknél régóta maxon van, japánnál picit sok. Most nemrég a magasságit is áttettem max -ra, még nem szoktam meg teljesen, de már alakul.
(#9153) Francia91: Utángyártott Yak -al könnyű, mert az nem furnérlemezből van összeácsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest