- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Oks, bocsi, tényleg össze vissza lett.
A lényeg, van 2 gépem. Mind a 2-n Win7 van. Végső célom, ezt a 2-t vmx-re áttenni, majd a gépeimre Ubuntut telepíteni, és ha valami kéne a régi rendszerről, akkor bármikor hozzá tudjak férni.
Ezt próbálom megvalósítani a converterrel minden lehetséges úton. A menüjéből úgy láttam 3 féle képen is lehet ilyet csinálni:
1. Felteszem a gépre amelyikről akarom, és lefuttatom
2. felteszem valamelyik gépre és hálózaton keresztül futtatom
3. csinálok egy ghost fájlt és azt alakítom át virtuális géppé.Nos én már mindet mindenhogy kipróbáltam, de siker nélkül.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Gondoltam arra is, hogy az lehet a gond, hogy túl nagy vinyót szeretnék áttenni, ezért nem megy, majd a rendszerpartíciót 240-ről 78-ra csökkentettem, de nem történt semmi új, ugyan az a hiba.
Gyanakvásom most az acronis felé mutat, hátha annak a ghostja nem megfelelő. Van viszont Hiren's boot lemezem, és azon meg norton ghost, és hátha azt vinné.

A Win7-eim bár meglepő, de eredetiek, tehát ez nem okozhatja a problémát.
Remélem nem hagytam ki semmit, és most már átláthatóak a céljaim.
Valakinek van 5lete mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- ASUS notebook topic
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Építő/felújító topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest