Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
Fent említettem, hogy a típusát állítva értem el azt, hogy legalább működik.
3 opció közül lehet választani:
-USB 2.0: A kamera képe lefagy, szétesik, de azonnal betölt, nincs várakozási idő.
-USB 3.1: A kamera képe hibátlan, használható meetingeken, de ~1 percig tart mire megtalálja a kamerát.
-USB 1.1: A kamera képe hibátlan, de ha további USB-s eszközt is csatlakoztatok, akkor összeakad velük. Így használhatatlan a meetingre.Így jelenleg a 3.1-es lassú betöltős megoldást választom, de ha épp késésben vagyok valahonnan, akkor elég rossz 1 percig csak ülni és várni míg összeszedi magát a kamera. Amíg nincs kamera elérés addig az adott alkalmazás be se enged.

Közben arra is gondoltam, hogy esetleg a host gép USB controllere is közbeszólhat-e és onnan nem tudja a VMware lecsatlakoztatni?
De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De VMware semmi hibát nem dob, nekem úgy tűnik hogy a VM rendszere nem tud mit kezdeni hirtelen a kamerával és resetelgeti az USB-t.