Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Házi ESXi szerverhez szeretnék segítséget kérni. Van egy VM-em, aminek direkt hozzáférést biztosítottam 5 diszkhez (pass-through). Bizonyos okokból ebből az 5 diszkből kettőt fizikailag eltávolítottam, de vissza fogom majd tenni. A probléma az, hogy a művelet óta nem bootol be a VM, Unable to enumerate all disks a hibaüzenet.
Lehet ezt valahogyan ignoráltatni, tehát hogy ne foglalkozzon vele, bootljon be nélkülük?
Próbálkoztam azzal, hogy a VM beállításainál eltávolítom a hiányzó diszkeket, de ott is hibaüzenetet kapok: Failed to reconfigure virtual machine MY_VM_NAME. Unable to access file [VMs] MY_VM_NAME/xxxx.vmdk
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ASUS notebook topic
- Arc Raiders
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest