- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő vmware felhasználóként szeretnék tőletek kérdezni néhány olyan dolgot, ami rendszert varázsolna az agyamban a vmware kapcsán!

Workstation 10.0.4-et telepítettem friss Win8.1-re egy laptopon. (i7-4710HQ, 16GB Ram, 256GB SSD és Caddy Bay Tray-ben 1.0TB vinyó az ODD helyén)
1.)
A vCenter Converter Standalone 5.5.3-at is feltelepítettem, majd ahogy szoktam az eddigi ügyfelek gépével is, a "convert machine" segítségével a "powered machine" -ról készítettem egy virtualizációt. Készített is a jelen rendszerről egy szűk 40GB-os vmdk filet. Na most ezt a file-t miért nem tudom elindítani a Workstationben, mint "virtual machine"? Amint bootolna, hiba nélkül visszatér az indítási ablakhoz.2.)
Vmint az lenne a kérdésem, h. van e bármi hatással (virtualizáció futási/működési teljesítmény, készülendő vmdk file mérete...stb.) a készülendő és később futtatandó virtuálizációra azon paraméterezhetőségi lehetőségek/beállítások, melyek a processzorra és magokra, valamint a memóriára vonatkoznak? Mivel az indításnál mindig lehet variálni az indítandó virtualizáció fent említett paramétereit, így milyen beállítást javasoltok? Van egy egzakt, fix megoldás erre vagy user specifikus a döntés?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv,
Beginner VMware User

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest