Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Hát ez az. Már leszedtem a Dos 6.22-est, a Win95-öst, de semmi, nem értem mit csinálok rosszul.
Te először beraktad a floppy imaget amiről felment a dos és utána csináltad a win telepítést vagy egyszerre beadtad neki mind2-t, mint a videón?...
Oké. Nem szóltam, bocsánat.. Én voltam a Hülye, nyílván. A floppynál van egy olyan opció, hogy conect at power on..
Naná, hogy nekem ez nem volt kipipálva, így nem is látta a floppyt.

Bejelöltem és egyből sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest