Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
hash99 #76103 üzenetére
Én azt sem vártam meg, ahogy kiderült, aznap saját költségen visszaküldtem nekik, hogy ezzel is gyorsabb legyen. Ehhez képest másnap megjött a visszaigazoló, hogy kézbesítették, ők meg még 1 hét múlva is keresték, hogy náluk nincs. Aztán egyszercsak hogy-hogynem előkerült
Szőrnyű nagy kupleráj lehet annál a cégnél úgy minden szinten. Volt egy másik cserém, önhibájukon kívül rossz terméket küldtek. Jó fejek voltak, visszavették, adtak helyette olyat, amilyet kértem helyette. Nade az oplcsóbb volt. Mondtam nekik ne küldjék vissza a különbözetet, majd levásárolom, úgy rendelek még tőlük. Na azóta végtelenszer rendeltem, minden alkalommal jeleztem, hogy vonják le az akkoriban fenmnmaradt összeget. Semmi. Már elengedtem a dolgot, valami két-három ezer forint, de na. Nem akarok náluk intézni inkább semmit. Ilyen nagyon olcsó valamit még veszek tőlük, de ha lehet, inkább megveszek mindent a gyártók webshopjáról.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Gumi és felni topik
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 280
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- ARCTIC Liquid Freezer III 420 ARGB 2030.10.28-ig garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest