- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal` #10082 üzenetére
Ha az object az őse(rá gondolni is rossz tegyük fel), akkor miért van szükség boxing-ra???
Object -> Objet relációban mi értelme van a boxingnak?
Sztem a válasz nagy egyszerű: azért szükséges a boxing, mert az érték típusok különböznek az object től. Csak valahogyan "szinkronba" kellett hozni az érték típusokat az Object-el. Erre találták ki lényegében a boxing-ot. Ami azt hivatott szolgálni, hogy létrehoznak 1 vadi új Object-et a hap-ben, és annak a mezője az érték típus. Gyakorlatilag az érték típusokon a műveletek(metódusok) nem is érték típusokkal dolgoznak, hanem a boxingolt típussal. Pl. a Console.WriteLine() is ígys csinálja, Az is is ezt használja stb... -
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal` #10046 üzenetére
Itt részletezem. De nem értem, hogy kinek jutna eszébe végfelhasználóként while() ciklussal megvalósítani a foreach()-t? De a lényeg az, hogy nagyon nem mind1, hogy foreach, for, vagy while. A while() és a for() egyébként csak megerőszakolva működik minden enumeratoron(de nyilván nem erre tervezték. A foreach() minden enumeratoron működik, de iteráció közben nem módosítható. Erre azt mondani, hogy tökmind1, az barokkos túlzás!
-
bandi0000
nagyúr
-
quailstorm
félisten
Semmihez nem kell WCF. Az csak egy példakód DataContract szerializációra és deszerializációra. Linkelhettem volna ezt is.
Múlt héten kellett pont, ideiglenes megoldásként egy projektbe. Nem volt szabad berakni külső libet és régi .NET*, a DataContract-os szerializáció meg nagyon könnyen elérhető, mert csak a System.Runtime.Serialization reference kell hozzá.*Tehát Newtonsoft-ot nem szabad, de System.Text.Json meg még nincs.
-
ReSeTer
senior tag
-
ReSeTer
senior tag
Lehet kicsit félreérthető amit írtam, office van feltelepítve a felhasználóknál, csak azt nem tudni, hogy mikoriak. Valószínűleg 2007-nél nem régebbi verziók.
Annyit szeretnék elkerülni, hogy ne kelljen nekik ennél többet telepíteni, mert ez már fent van nekik. Ha jól tudom, belehet jelölni valami fejlesztési eszközöket is, meg hasonló dolgokat telepítésnél, na ezt nem akarom.
Csak sima office telepítés. Ez van nekik.@martonx
Maradok az Office-nál, nem akarom túlbonyolítani.Akkor interop?
-
Livius
őstag
Egy sima Windows WPF .NET Framework-ös GUI-ban lenne használva a C# class library, amit ha lehet .NET 5.0 projektben csinálnék a solution-on belül, és a startup project pedig a Framework-ös lenne. Akkor a .NET Framework project már nem tudja majd referenciaként bevenni a .NET 5.0-ás Class libet majd?
-
-
Keem1
veterán
-
pmonitor
aktív tag
#9482 martonx: *.designer.cs fileokat nem szabadna módosítani.
vs.
#9505 fatal`: alapvetően nem abban turkálunk.Azért ez a 2 kijelentés között elég nagy különbség van. Pl. ha azt írta volna, amit te, akkor történetesen egy szavam sem lett volna.
Szerintem meg egy kezdő winforms-osnak kötelező megismerni azt, hogy a design nézet mögött mi zajlik a háttérben. Módosítani valamit design nézetben, megnézni, hogy ez mit változtatott a .design file-ban, használni a szürkeállományát, hogy ez miért is történik stb.. stb.. A kezdőn nem a friss kezdőt értem azért, hanem aki már tisztában van az event-ekkel. Sőt, az sem árt, ha esetleg néha ránéz az IL kódra is, hogy egy kicsit ahhoz is konyítson. Mint ahogy az sem baj, ha egy C-s kezdő nézegeti a generált ASM kódot is.
Martonx szerint meg semmi köze a .designer.cs file-okhoz.
Ez merőben eltérő filozófia a kettőnk között. Én azért alakítottam ki ezt az álláspontom, mert ha 1 kezdő elszúr valami olyan dolgot, amit nem tud helyreállítani(bár igazából nem kellene feladnia), akkor sem történik semmi. Egy példaprojekt tönkrement. És? Viszont sokkal magabiztosabb lesz később, mikor esetleg hozzá kell nyúlni egy éles projektben(ami nem mehet a kukába).
-
pmonitor
aktív tag
De beleírhatunk. Képzeld el a következő esetet:
1.: Designer nézetből létrehozol egy eseményt.
2.: Valamilyen megfontolásból törlöd az esemény Designer nézetben(de az eseménykezelő metódust nem, mert ugyebár azt nem törli a designer nézetből)
3.: Mégis szükséged lenne az eseménykezelőre.Ebben az esetben létrehozol designer nézetben egy eseménykezelőt dupla kattal. Igen ám, de ez az eseménykezelő metódus üres, az eredeti metódust akarod vissza csinálni. A létrehozott eseménykezelő metódust törlöd. Ekkor elszáll a designer nézeted. Innen már nincs más választásod, mint a designer file-ban turkálni.
Lehet, hogy a példám nem mindennapos, de előfordulhat, hogy MUSZÁJ a designer file-ban turkálni, hogy helyrehozd a designer nézetet.
-
pmonitor
aktív tag
Te nem érted. Designer file-ra nincs is szükség. Ha akarod, akkor van, ha nem, akkor nincs.
Ezért írtam, hogy tudni kell, hogy mit csinál az ember fia/lánya.amikor legközelebb megnyitod a formot felül fogja írni.
Csak a megnyitásnál nem írja felül, csak ha módosítod is Designer nézetben. De akkor ugyebár direkt csináltad..
-
drsanya
aktív tag
-
martonx
veterán
Ez már tényleg nagyon off, de manapság elindult egy trend, ahol frontend huszárok mindenhez is rögtön angulart, meg reactot typescripttel, rxjs-el, redux-al (izé most a recoil a menő), meg mittudomén mi mindennel rántanak elő. Aztán napokig dolgoznak egy egy oldalon, aminek a feladat annyi, hogy egy form van rajta, amin megadsz pár adatot, és gombnyomásra elpostolja a szervernek. Na, erre értettem, hogy a typescript overkill frontenden. Nyilván van olyan frontend eset, ahol tényleg hasznos tud lenni, viszont azt látom, hogy a typescript-es frontend projektek többségében, csak szimpla öncélú bonyolítás, mert a frontendes részleg meg akarja mutatni a backendnek, hogy igenis ők is tudnak sok n rétegben, interface-ekben, DI-ban, meg bonyolult kódokban gondolkozni, akkor is ha csak egy fos formot kell bekérni 4 adattal.
-
dqdb
nagyúr
Vagy code injection kellene hozzá, amire jellemzően minden vírusirtó ugrana, amiben van alapszintű BB vagy HIPS. Ráadásul úgy is csak bonyolultan (BeginPaint és EndPaint eltérítése, direkt WM_PAINT kiadása) és okozhatna alkalmazásszintű problémákat.
Vagy meg kell keresni a topmost ablakokat, amelyek kitakarnának a képből, és ezeket el kell rejteni arra az időre.
Szerintem egyik sem éri meg a befektetett időt.
-
csorbinorbi
friss újonc
Köszi a választ, így már sikerült megoldani így a dolgot.
@martonx
raktam zárójelet (más nem próbálkozásból fenti példám alapján), de az sem segített.
a konkrét gépen elég régi visual studio van (asszem 2008) és másikat nem lehet rátenni, nem lehet USB-ről rátenni semmit, stbstb. amolyan célgép ami már kb 8-9 éve szinte egyhuzamban megy -
csorbinorbi
friss újonc
Először is köszi a gyors választ!
A textboxot már előtte felraktam, az nem volt gond, csak a tartalommal megtöltés
viszont ezzel a megoldással a beszútr sorra hibát dob...
Unexpected character '$'
Newline in constantBocsi, ha ezek nagyon alap dolgok, de C# eddig nekem nagyon kiesett az életemből
-
Dinter
addikt
Köszi, végül kiszenvedtem. A nullnál az lett volna a lényeg, hogy önmagával hasonlítom össze az oszlopot, ami mindig igaz, így megspórolok egy sor sql-t, de végül különszedtem és csak elhagyom a where-t.
Kingabo: a technológia adott volt a feladathoz, így muszáj volt ezt használnom.
-
t-shirt
veterán
Köszönöm. Azt tudom hogy ezek kellenek, illetve ezeket találtam általában a leírásokban is, de sehogy nem akar összejönni. Lepróbálgattam az "iskola példákat" azok persze mennek, de azokban konkrét kirakott radiobutton-ok vannak amikre lehet CheckedChanged -et dobni, a sender-t meg nem is igazán értem igazán, azt is csak egy konkrét rb-vel tudtam meghívni és amit kiírt azzal se mentem sokra.
Nyilván én csinálok valamit rosszul, de tényleg nem jövök rá hogy mit.
-
initio
csendes tag
a 22-es ről van szó, és az a szerver Manager-t hivatott elindítani
A @jelet tegyem bele abba amelyik nem indul?
II:
"Nem jó a paraméter, az idézőjel elé tedd az exe nevét és szóköz nélkül. " --> A bat jó, elindítva megnyitja!
Vagy ide külön ilyen bat kell?a @jel miért kell vagyis hogyan?
a 22-es Const lenne az.
közvetlen a bat-ra hivatkozik a gomb
a bat tartalma:
echo
#start /d "%SystemRoot%\system32\" ServerManager.exe
start /d "%systemroot%\system32\" ServerManager.exe -Verb runAs -
joysefke
veterán
Uhh
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.compression.deflatestream.flush(v=vs.110).aspx
DeflateStream.Flush Method ()
The current implementation of this method does not flush the internal buffer. The internal buffer is flushed when the object is disposed.
GZipStream.Flush() ugyanez...
Mondjuk továbbra sem értem, miért elegendő, ha a ToArray() a StreamWriter blokkján kívül, de a GZipStream blokkján belül van. Azt várnám, hogy ahogy Te tanácsoltad, a GZipStream blokkja után kellene hogy legyen, hogy biztonságos legyen meghívni a ToArray-t. (mert ekkor a GZipStream is Dispose-olva és ezáltal a bufferje is ürítve lett)
-
joysefke
veterán
Köszi!
1,
Nem a zárójelek javították meg, hanem az hogy a GZipStream using blokkon kívülre került a ToArray hívásVak vagyok
Próbálgattam a dolgot, és elegendő volt a ToArray() hívást a StreamWriter- using blokkján kívülre rakni, már az is megjavította (úgy hogy a GZipStream using blokkján még belül volt ) (!!!)
Tehát abban igazad van, hogy ki kellett lépni valamelyik using blokkból.2,
A flush pedig nem szükséges (mivel a végén van nem okoz problémát, csak kétszer hívódik), mert a Dispose során a Framework meghívja mindenképpen.OK, ezt értem, de azt nem értem, hogy az én megoldásom miért nem jó, tehát, ha még a legbelső (StreamWriter) using blokkon belül akarom a ToArray()-t megívni backing streamen (MemoryStream), akkor miért nem működik az, hogy szépen visszafele meghívom a Flush()-öket:
sw.Flush(); ds.Flush(); ms.Flush();
aztán meghívom a MemoryStreamen a ToArray()-t.Itt azt várnám, hogy a Flush() hívások után a a MemoryStream mindent tartalmaz amit beleírtam (kiürültek a bufferek), tehát bátran hívhatok ToArray()-t...
Itt ugye asszinkronitás sincsen, tehát abban a pillanatban amikor meghívom a Flush()-t, akkor már minden írás amit előtte kiadtam már megtörtént (bufferbe)És ez működik is úgy, hogy nincsen tömörítés (DeflateStream vagy GZipStream) hanem csak Streamwriter( MemoryStream()) van. Onnantól kezdve, hogy közé ékelek egy GZipStreamet vagy DeflateStream-et, borul az egész...
-
joysefke
veterán
Vedd ki a flush hívásokat, ha using blockot használsz, mert szükségtelen. De nem vagyok benne biztos, hogy ez okozza a problémát.
A működőben (tömörítés nélkül) kellenek a flush() hívások, próbáltam, anélkül hibázik :
mire ez meghívódik:data = ms.ToArray()
már mindennek a MemoryStream-ben kell lennie.A nem működő verziók (ami tömörít) pedig nem segít, akár bent van, akár nem. Egyébként mindenfélével próbálkoztam, nincs ötletem..
-
Keem1
veterán
Már elkezdtem, csak eleinte ódzkodtam tőle, mert rengeteg esemény van (ahogy írtam, én is örököltem), de hosszútávon ez tűnik a logikus lépésnek. Ha minden igaz, exception kezelés rendben van, még a loggolást kell jobban átszerveznem. Ráadásul úgy tűnik, csak a legfontosabb funkciókat kell tudnia parancssorból indítva tudnia, így könnyebb lesz kicsit.
Bár nagyobb meló, de úgy tervezem, hogy a metódusokat kiteszem egy osztályba, ahogy javasoltad, a Form-éban csak a gombok kezelői, meg a parancssor lekezelése lesz.
Remélem, a kitartásom a közepén is megmaradAzt hogy tudnám megoldani, hogy egy nagyobb XML foreach-es végigjárása alatt is frissüljön a GUI és ne fagyjon be, míg végig nem szalad az állományon?
Durva példa (nem copy, itthonról, fejből):
foreach (XmlNode node in Blabla)
{
foreach (XmlNode child in node.ChildNodes)
{
}
}Addig, míg esetleg egy 100-150 MB-os fájlon a foreach végig nem megy, addig semmi visszajelzés nincs, hogy hol tart, mit csinál éppen.
-
alfa20
senior tag
semmi extra csak ismerkedem a C#-al, azt akartam, hogy két lista elmeiből egy harmadik listába tegye bele "a" és "b" lista elemeit, de minden elem csak egyszer szerepeljen.
a
List<int> b = new List<int>();
sor alá akartam az alábbit betenni:HashSet<int> ab = new HashSet<int>();
, de mivel nem engedte így lett sima lista, halmaz helyett, és a kiválogatás is más megoldást kapottitt a jelenlegi amiből kihagytam a
HashSet()
-et:using System;
using System.Collections.Generic;
namespace Console_halmazok
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
List<int> a = new List<int>();
List<int> b = new List<int>();
int hossz = 10;
Random rnd = new Random();
#region kitoltés
while (b.Count < hossz && a.Count < hossz)
{
int szam = rnd.Next(1, 101);
if (b.Contains(szam) == false)
{
b.Add(szam);
}
szam = rnd.Next(1, 101);
if (a.Contains(szam) == false)
{
a.Add(szam);
}
}
#endregion
#region Unio
List<int> ab = new List<int>(a);
foreach(int item in b)
{
if (ab.Contains(item) == false)
{
ab.Add(item);
}
}
ab.Sort();
#endregion
#region kiiratás
Console.Write("A lista {0} eleme: ", a.Count);
a.Sort();
foreach (var i in a)
{
Console.Write("{0}, ", i);
}
Console.Write("\nB lista {0} eleme: ", b.Count);
b.Sort();
foreach (var i in b)
{
}
Console.Write("\nAB lista {0} eleme: ", ab.Count);
ab.Sort();
foreach (var i in ab)
{
}
#endregion
Console.ReadLine();
}
}
} -
sztanozs
veterán
Illetve .Net executable-t könnyen lehet memóriából indítani, de native windows exe-hez kell egy kis mókolás. C# megoldást nem találtam, ami megbízhatóan működik, de találtam sima c foráskódot.
-
-
lord.lakli
őstag
SQL Injection támadási lehetőség, amikor stringként fűzöd össze az SQL-t a paraméterekkel. Helyette SqlParameter-t kell használni.
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm, a Te tipped is !! Nyáron több időm lesz foglalkozni a nyelvvel, ezért most még "kihúzom" valahogyan(tulajdonképpen én vagyok a 2 diákból az egyik, aki ezt szereti/szeretné csinálni és el is tudja magyarázni mit miért csinált a háziban) és nyáron egy kicsit foglalkozni szeretnék azokkal az alapokkal amit a drága oktatóm úgy ad le, mint valami száraz zoknit, tele porral, hogy még egy kicsit tüsszögjek is tőle. Ez azt jelenti, hogy a legérthetetlenebb és leghosszabb magyarázatot megkeresi a neten (általánosan eltés tananyagot tol elénk, középsuli 11.-ik osztályévében) aztán szétszivatja a fejünket, ha nem tudjuk szóról szóra. Az már nem számít ha nem értjük ... Tisztában vagyok dolgokkal, de ahhoz, hogy mélyebbre ássam magam a témában kell a segítség, ezt pedig nem egyszerű szerezni. Egyenlőre azért egy kicsit meg vagyok elégedve magammal, mert ahhoz képest, hogy osztályszinten tudtam eddig csak programozást tanulni, lassan a mátrixokat gyaluljuk le. Nem gyorsan, de ku*va lassan. Nyáron kicsit eléjük térek, aztán megpróbálok úgy belépni az ajtón, hogy hátradőlve végigtudjam csinálni a feladatok nagyrészét a következő évben. Apropó ... Valakinek valami sejtése, hogy a programozás középiskolában tanítása divat volt régebben is (gondolok C#-ra, nem pascalra, meg logora)? Ha igen, milyen szinten ?
-
Mert érthetetlen. Ha pedig az alap dolgokat nem értik (és az hogy felmondja a leckét, nem jelenti azt hogy érti is, és alkalmazni is tudja), márpedig az objektum orientáltság alapelvei nem egyszerűek(nem is vagyok vele tisztában)
pl. Én se értem miért nevezik az egy dimenziós tömböt vektornak. Igaz nekem nem is próbálták megtanítani. Mindenesetre a vektornak iránya szokott lenni nem pedig elemszáma. Szóval nekem ez elég zavaros.
Persze ez csak az én tudatlanságomat bizonyítja. -
-
lord.lakli
őstag
Biztos az oktató valódi tudása ANSI C-ben van
(#6448) MineFox54: hát a gyerek még nem tud róla, hogy szeretné
Köszi, akkor megnézem és szerintem beszerzem majd neki. Egyelőre az alapokat kell elsajátítania. Alap dolgokkal is foglalkozik a könyv? Maximum előveszem a régi egyetemi jegyzeteimet
-
Hege1234
addikt
én így próbáltam de nem működött(meg a többi példát is az oldalon kipróbáltam)
if(State0 == 7)
{
TimeSpan start = TimeSpan.Parse("06:00");
TimeSpan end = TimeSpan.Parse("22:00");
if(High[0] > Price_max)
Price_max = High[0];
DrawRectangle("rec"+EntryBar,true,CurrentBarEntryBar,Entry,0,Price_max,Color.Green,Color.Lime,2);
BackColor = Color.LightGreen;
}amit te mutattál
itt az examples-nél totál elvesztema datetime.now az a mostani időt mutatja
12/12/2014 21:46:13 PM
valami ilyesmitde nekem ez miért kell?
ha én azt akarom hogy minden nap 22:00 től 06:00 ig ne működjön ....abból egy iffel meg tudod oldani
sajna nem -
Hege1234
addikt
-
-
és rgeorge : Köszi! Nem akartam az egész cumót idemásolni, hosszú lett volna.
Hogyan csinálok instance fieldet? Mert kiraktam a label definícióját a Form elé is, de akkor sem változott semmi.@hunfatal : Olyat szerintem már próbáltam, de kb. a hibaüzenet volt más ^.^
@Karma : Na azt majd megnézem, mi lett behúzva timernek, mert nem jut eszembe
(Vagy ahogy idő lesz rá.) Melóhelyen ilyen félig-meddig hobbiként csinosítok egy alkalmazást, ami végülis már használható(ra lett gányolva), csak kényelmesebbé akarom tenni. És továbbra is egy Notepad a fejlesztőkörnyezet
-
haromegesz14
aktív tag
Lehet Én gondolkodok rosszul, de ha 0-tól megy az indexelés, és én a ciklusváltozót osztogatnám 5-el, így nem jó ha nullát kapok vissza maradéknak. Első 5. elem a 4-es indexű, tehát maradék 4, és ezt követve ugye a többi X elemre is jó lenne.
Megoldódott!
static bool otodike(int szam)
{
bool otodik = false;
if (szam%5==4) otodik=true;
return otodik;
}szam paraméterként pedig megkapja a ciklusváltozót, és így már jó is. Köszönöm szépen a segítséget!
-
thiclyoon
aktív tag
nem, nem a pont és a vessző a gond..
és az mitől lehet, hogy azon a gépen csak hozzá "add-oltam" egy txt-t, itt meg ha hozzá add-olok, akkor azzal nem is foglalkozik; rögtön a Debug mappában keresi
1. eset: Debug-ba bemásolom kézzel a txt-t, ekkor a double-nél akad el
2. eset: Debug-ba nem másolom be (mint a másik gépen), akkor ezt adja ki:
"Additional information: Nem található a következő fájl: „D:\.....\bin\Debug\xyz.txt”." -
MATEO6600
őstag
Ez így oké, viszont így meg a kép méretét nem lehet változtatni, mert az csak read only. (és sajnos nekem gyakran kell majd a növekedés/csökkenés miatt).
A lényeg, hogy megoldottam másként: 1 sima Rectangleben tárolom amit egy TextureBrush-sal töltöttem ki, ami meg ugye a kép.
Még 1 segítség kéne amire nem találtam sehol választ:
Gombnyomásra (keydown event) ne egy bizonyos X értékkel növeljem/csökkentsem az alakzat x/y koordinátáját (ezáltal mozgassam), hanem legyen a mozgásnak gyorsulása majd lassulása. Nem tudom hogyan kéne ehhez a timer-t használni. (nem XNA-ban csinálom) -
leximester
tag
Köszi, ezzel rávezettél a kérdés megválaszolására.
Közben van egy dolog amit megint csak nem értek. Van 4 gridem, ehhez adok hozzá dinamikusan textblockokat. Ezekhez is hozzáadtam az érintés eventeket. Működik is szépen egyedül az a baj, hogy ha hozzáérek ahhoz a gridhez amelyikben van az adott textblock azt is érintésnek érzékeli. Ez mért van? -
kingabo
őstag
Úgy tudom ebben a beépülőben van ilyen is: Productivity Power Tools
engem ezzel az örületbe kergettek, amikor más gépén javítottam egy bugot -
unknownerror
tag
Köszi, de sajnos ezzel se jó. Arra gondolok még, hogy lehetséges, hogy valami event csinálná amire gondolok?
Amúgy ha beteszem a gombokhoz a sorodat, akkor ha belépek, és csak a fel-le gombra nyomok rá, de nem töltök be táblát, akkor kiakad a program. (minden user errort szeretnék kiküszöbölni, pl ha kétszer rányomtam a betöltés gombra, eldobta magát, azt is mire kitaláltam magamtól
)
-
martonx
veterán
igen az SSMS jellemzően arra való, hog query-ket futtassanak benne. És igen erre az Express Edition is tökéletesen megfelel, pláne, hogy 2012 SP1 óta az SSMS Express 100%-ban megkapta a fizetős SSMS-ek összes szolgáltatását (pl. profiler és még kismillió dolog).
Kódból persze, hogy bármilyen query-t tudsz futtatni. Ott az Express abban van lebutítva, hogy az EF-es, Dataset-es varázslóknál csak MSSQL-t enged használni, nem tudsz pl. Oracle-t, vagy MySql-t varászolni. Tisztán kódból, plusz kézzel megírva a connection stringeket természetesen megy az Expressből az Oracle, MySql, PostgreSql is. -
drkbl
őstag
Talán segít: The Shell ContextMenu: Retrieving it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- eBay
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest