Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
válasz
sztanozs #6279 üzenetére
Üdv!
Igen a using MCP2210 az a DLL file használatához kell.
Még új vagyok a C#-ban, kérlek javíts ki ha rosszul tudom.
A class MCP2210_Function amolyan header file-ként tekintem, amibe funkciókat helyeztem.
print_MCP2210_error
print_MCP2210_settings
MCP2210_Settings
... stb.Amikor a static void Main()-ben használom az egyiket, pl.: MCP2210_Functions.print_mcp2210_setting()-et
akkor a benne lévő kód lefut, majd amint a tartalma végére ér, az összes benne lévő változót "eldob", vagy itt tévedek?Amit most tapasztaltam.
Véletlenül nem kapcsoltam be az áramkört, így futtattam a kódot, így már az első print-nél hibázott.
Ekkor az jutott eszembe, mi van, ha valahogy a többinél megszakad a kapcsolat és ezért kapok fura értékeket?Így arra gondoltam, mi lenne ha beilleszteném a print-be még ezt a sor:
bool isConnected = UsbSpi.Settings.GetConnectionStatus();és igen, ez segített... ,de miért?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő