Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Üdv!
Lenne egy Windows Phone fejlesztéssel kapcsolatos kérdésem (külön topikja nincs ezért írom ide).
ez alapján a minta progi alapján csináltam meg a drag and drop funkciót, működik is rendesen, de olyat szerettem volna csinálni hogy gomb nyomásra (vagy akár más esemény bekövetkeztekor) visszaálljanak az alaphelyzetükbe. ehhez lekérdeztem és eltároltam az abszolút pozíciókat (X,Y), de akárhogy próbálkozom nem sikerül megoldani. próbáltam Canvas-hoz, Grid-hez viszonyítva is, de biztos vmit elszúrhattam, mert nem lehet ez olyan nehéz szerintem. (nem rég kezdtem érdeklődni a platform iránt)remélem vki tud mondani egy-két ötletet, aki foglalkozott már WP-vel hogy hogy is lehetne ilyet. köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest