- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
trisztan94 #5128 üzenetére
ezt kb sehogy. grid-ekkel érdemes dolgozni xaml-ben, de ha ennyire képhez kell igazítani a pozíciót, akkor megszívtad és marad a dupla meló..
-
DS39
nagyúr
válasz
trisztan94 #5061 üzenetére
típuskényszerítés?
-
DS39
nagyúr
üdv.
a Webclient karakterkódolását hogy lehet beállítani hogy "multikulti" legyen?
DownloadString-et használva weboldalból szedek ki szöveget, ha a böngészőben nézem utf-8-cal minden frankó, de itt (WP7 app) a magyar ékezetes karakterek helyett <?> jelek vannak. ha átállítom iso-8859-1-re, akkor jók lesznek, viszont más nyelveknél pl német lesz rossz. -
DS39
nagyúr
Üdv!
Lenne egy Windows Phone fejlesztéssel kapcsolatos kérdésem (külön topikja nincs ezért írom ide).
ez alapján a minta progi alapján csináltam meg a drag and drop funkciót, működik is rendesen, de olyat szerettem volna csinálni hogy gomb nyomásra (vagy akár más esemény bekövetkeztekor) visszaálljanak az alaphelyzetükbe. ehhez lekérdeztem és eltároltam az abszolút pozíciókat (X,Y), de akárhogy próbálkozom nem sikerül megoldani. próbáltam Canvas-hoz, Grid-hez viszonyítva is, de biztos vmit elszúrhattam, mert nem lehet ez olyan nehéz szerintem. (nem rég kezdtem érdeklődni a platform iránt)remélem vki tud mondani egy-két ötletet, aki foglalkozott már WP-vel hogy hogy is lehetne ilyet. köszi előre is.
-
DS39
nagyúr
ahogy az előttem szóló is írja, kétdimenziós tömb kell:
például:
int[,] sor = new int[15, 50];
for (int i = 0; i < 15; i++)
{
for (int j = 0; j < 50; j++)
{
sor[i,j] = 1;
Console.SetCursorPosition(j, i);
Console.Write("*");
}
}és ennyi, kiegészíted if else ággal a tartalmat ahogy csináltad eredetileg, kiveheted a 0 és 14-es esetet ami más mint a többi, de lényegesen leegyszerűsödne a tömbfeltöltés és a kód is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- NZXT Kraken X62
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest