- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Valaki mentsen meg az ablakon kiugrástól!!!!
Nem egészen VB kérdés, de hátha tud valaki valamit...
A szóban forgó munkafüzetben a képletek számításra manuálisra van állítva, mert a munkafüzet mérete több mint 20 Mb, és ha egyfolytában számolgatna amikor beleírok, akkor azzal telne az egész nap.
Kb. két napja előállt az a helyzet, hogy a munkafüzetben a képletek számítása továbbra is manuálison van, azonban mikor csinálok egy másolás beillesztést, akkor elkezdi újraszámolni a munkafüzetet.
Valaki mondja meg nekem legyen kedves, hogy ez most, hogy a bánatos fittyfenében lehet?
Más esetekben ugyan úgy nem számol, ahogy annak lennie kell, de másolás-beillesztésnél mégis számol.Hogy a ..csába tudnám ezt megakadályozni? Valami frissítés művelte ezt a csodát?
Az újraszámolás 4 maggal is igényben vesz 10-15 másodpercet. Nekem csak most legalább 70-100 ilyen kell végrehajtanom, ki lehet számolni, hogy akkor mennyi időt is fog igénybe venni mire végzek.
Van valakinek valami ötlete a probléma megoldását illetően??????
Szerk: Vélhetően az lehet a baj, hogy másik folyamatban ugyan csak megnyitottam a munkafüzetet olvasásra és az olvasásra nyitott táblából az írásra nyitott táblába történő másolás esetén csinálja ezt, bár így sem értem, hogy ehhez mi szükség újraszámolásra a forrástáblában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest