- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Van egy 5x5-ös cellatartományom, legyen ez most A1:E5.
Azt szeretném megcsinálni, hogy egy gombnyomásra ezt az 5x5-ös területet másolja be ezalá mégegyszer. Ha megint megnyomom a gombot, akkor a következő alá illesztené be és így tovább.
Eddig idáig jutottam, hogy:
ActiveCell.Range("A1:E5").Select
Selection.Copy
ActiveCell.Offset(6, 0).Range("A1").Select
ActiveSheet.PasteEz pont azt csinálja ami nekem kéne, de csak akkor ha "jó helyre van kattintva".
Tehát ha máshova van kattinva induláskor, akkor már el van rontva az egész. Egy Rows("1:1").Select után tökéletes, egészen a második kattintásig, mert utána ugyanúgy mindig az 1:1 cellától fog indulni.
Valahogy azt kéne megoldani, hogy elmentse egy változóba azt, hogy hányszor lett már másolva. Ezt akár egy segédcellába is le lehetne menteni, de nem tudom hogyan. Azért is jó lenne ezt elmenteni, mert minden egyes másolt blokk mellé oda kéne írni, hogy ez éppen hanyadik.Nagyon megköszönék bármi nemű segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged