- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
válasz
Cpt. Flint #2375 üzenetére
A txt úgy működik mint egy csv fájl. A benne lévő adatok ";" vannak elválasztva.
Minden loggolni kívánt eseménynél a txt-ben egy egész sornyi adat tárolódik le.
Bocsánat mindenkinek a nem egyértelmű leírásért. Megpróbálom beszúrni a programkódomat.
Jelen pillanatban a kiolvasásom így van megírva (AutoIt):;### 2db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=0 And $keres_DB=0 And $keres_hiba=1 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
GUICtrlCreateListViewItem($count1&"|"&$count2&"|"&$count3&"|"&$count4&"|"&$count5&"|"&$count6, $listview)
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
;### 3db feltétel esetén:
If $keres_berendezes=1 And $keres_eszkoz=1 And $keres_DB=1 And $keres_hiba=0 And $keres_kezd_ido=0 And $keres_nyugta_ido=0 Then
$talalatok=$talalatok+1
EndIf
.
.
.Ebből az IF ciklusból kellene számításaim szerint 720db de eddig csak 3 feltételig írtam meg ami kb. 21db.
Ezt le lehetne egyszerűsíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest