Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Csináltam egy egyedi combobox-ot. Minden jól működik, egyet kivéve: ha legördítem a combobox-ot, és úgy döntök, hogy nem választok ki semmit, hanem félrekattintok, akkor azt szeretném elérni, hogy tűnjön el a legördülő rész, úgy, mint a szokványos combobox-nál. Kép mellékelve. Próbáltam a lostfocus event-et felülírni, de nem jártam sikerrel. Nem is lép be a lostfocus-ba, csak akkor, miután már választottam egy item-et, bezárult a legördülő lista, és úgy lépek el.
2. Ha a combobox legördülő része túllóg a saját container-e határán, akkor a maradék már nem látszik. Hiába írtam neki, hogy bringtofront. Kép mellékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest