Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Csináltam egy egyedi combobox-ot. Minden jól működik, egyet kivéve: ha legördítem a combobox-ot, és úgy döntök, hogy nem választok ki semmit, hanem félrekattintok, akkor azt szeretném elérni, hogy tűnjön el a legördülő rész, úgy, mint a szokványos combobox-nál. Kép mellékelve. Próbáltam a lostfocus event-et felülírni, de nem jártam sikerrel. Nem is lép be a lostfocus-ba, csak akkor, miután már választottam egy item-et, bezárult a legördülő lista, és úgy lépek el.
2. Ha a combobox legördülő része túllóg a saját container-e határán, akkor a maradék már nem látszik. Hiába írtam neki, hogy bringtofront. Kép mellékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő