Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
Helló,
Kösz az ötleteket, sajnos a megoldás nem ez lett.
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.
Ez működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Worksheets("missing cost centers").Rows(n).SelectEz nem működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Rows(n).Select (Rows(CStr(n) & ":" & CStr(n)).Select -el sem)A makrót ugyan a forrás munkalaphoz hoztam létre, de ha ez a baj, akkor sem értem a hibaüzenetet. Ha a cél munkalap aktiválása a sor kiválasztás sorra már nem hat, akkor miért nem választja ki az n. sort az anya-(forrás)munkalapon???
Úgy látszik itt még bőven van mit megtanulni a hivatkozásokról, mert a hétköznapi logika alapján ez elég katyvasz.
Egyébként kösz a tippeket, a cellánkénti másolás és a képernyőfrissítés kikapcsolása is hasznomra lesz még.

Derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Foxpost
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.