Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
Helló,
Kösz az ötleteket, sajnos a megoldás nem ez lett.
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.
Ez működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Worksheets("missing cost centers").Rows(n).SelectEz nem működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Rows(n).Select (Rows(CStr(n) & ":" & CStr(n)).Select -el sem)A makrót ugyan a forrás munkalaphoz hoztam létre, de ha ez a baj, akkor sem értem a hibaüzenetet. Ha a cél munkalap aktiválása a sor kiválasztás sorra már nem hat, akkor miért nem választja ki az n. sort az anya-(forrás)munkalapon???
Úgy látszik itt még bőven van mit megtanulni a hivatkozásokról, mert a hétköznapi logika alapján ez elég katyvasz.
Egyébként kösz a tippeket, a cellánkénti másolás és a képernyőfrissítés kikapcsolása is hasznomra lesz még.

Derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.