- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobozossör
tag
válasz
ArchElf #1355 üzenetére
Ezek nagyon jó ötletek! A Triggeres verzió lesz szerintem, ha nem sikerül SQL nélkül megoldani. Az SQL mellőzését úgy értettem, hogy nem kell folyamatosan letölteni az adatokat, mert nem történik jelentős változás a táblában.
Például: Egy ListView-ben vannak tárolva hibabejelentések, amiket egy kezelőnek fel kell dolgoznia. De ezt a táblát, amiből a program kiolvasta a listát, több felhasználó is eléri. Ha egy felhasználó elkezd dolgozni az adott hibabejeltéssel (SQL tábla X. sora), akkor a másik gép listájában pl. inaktiválja azt a sort, nem tudja kezelni pl egy duplaklikkel. Az SQL módosítása nem lenne szükséges, csak annak a felhasználónak, aki elkezdett vele dolgozni, ott meg értelem szerűen nem lehet kihagyni a lekérdezéseket.
Eltekintve az SQL háttérről, az érdekel, hogy hálózaton belül van-e valami megoldás másik gépen lévő, ugyanazon szoftverben található Form-ot módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Formula-1 humoros
- Xbox Series X|S
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest