- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobozossör
tag
válasz
ArchElf #1355 üzenetére
Ezek nagyon jó ötletek! A Triggeres verzió lesz szerintem, ha nem sikerül SQL nélkül megoldani. Az SQL mellőzését úgy értettem, hogy nem kell folyamatosan letölteni az adatokat, mert nem történik jelentős változás a táblában.
Például: Egy ListView-ben vannak tárolva hibabejelentések, amiket egy kezelőnek fel kell dolgoznia. De ezt a táblát, amiből a program kiolvasta a listát, több felhasználó is eléri. Ha egy felhasználó elkezd dolgozni az adott hibabejeltéssel (SQL tábla X. sora), akkor a másik gép listájában pl. inaktiválja azt a sort, nem tudja kezelni pl egy duplaklikkel. Az SQL módosítása nem lenne szükséges, csak annak a felhasználónak, aki elkezdett vele dolgozni, ott meg értelem szerűen nem lehet kihagyni a lekérdezéseket.
Eltekintve az SQL háttérről, az érdekel, hogy hálózaton belül van-e valami megoldás másik gépen lévő, ugyanazon szoftverben található Form-ot módosítani.
-
Dobozossör
tag
válasz
ArchElf #1353 üzenetére
Teljesen igazad van, nem a proxy volt a hiba, valamit nagyon elnéztem... A linkeket köszönöm, későbbiekben még jól fognak jönni!
Olyat meg lehet oldani, hogy van egy program, ami fel van telepítve pl 4 gépre és egy szerverre kommunikál. A szerver egy sima SQL szerver, amiből adatokat nyerek ki, vagy törlök. Mindegyik programban van egy pl. ListView ami az SQL lekérdezés eredményeit tartalmazza. A feladat az lenne, ha az egyik gépről törlök az SQL-ből, akkor a többin is módosítsa a ListView tartalmát új SQL lekérdezés nélkül? Ez első sorban LAN-on lenne érdekes, de előfordulhat már IP címen lévő, egymástól távol lévő gépekkel is.
Valakinek valami ötlete van erre?
-
Dobozossör
tag
válasz
Dobozossör #1347 üzenetére
A probléma megoldódott, akit esetleg érdekel, ez alapján csináltam.
-
Dobozossör
tag
Helló!
Van valakinek tapasztalata, hogy lehetne megoldani, hogy egy VB programmal titkosított fájlt php alatt mcryptel visszafejtsek? Az mcrypt string IV-t és kulcsot kér, a VB byte-t. Rijndael-128-al próbálkozom.
Köszönöm!
-
Dobozossör
tag
Helló!
Annyira nem kell komoly védelem, nem egy akkora cucc, csak valamihez akarom kötni, hogy ne lehessen egy sorozatszámmal ezerszer feltenni. A proginak mindenképp netkapcsolat kell, úgyhogy szerintem limitálni fogom a szériaszámok aktiválását, amit minden indításnál leellenőriz, és ha "bannolva" van, akkor nem engedi elindítani.
-
Dobozossör
tag
Helló!
Vb.net-ben készül egy program. Milyen védelmet ajánlanátok hozzá? Alaplap vagy vinyó sorozatszámhoz nem akarom kötni, mert hiba esetén sok a szenvedés vele (meg ki tudja, hogy nem csak egy másik gépre teszik fel). Valami hardverkulcsos megoldással foglalkozott valaki? Akár egy memóriakártyás, pendriveos vagy smart kártyás megoldás is érdekelne.
Köszönöm!
-
Dobozossör
tag
Helló!
Tudtok ajánlani valami ingyenes kiegészítőt Visual Studio 2008 (jelenleg Express) alá, amivel tudok Ribbon Bart készíteni Basicben?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged