- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A gépemen win7 64bit fut regisztrált, nem krekkelt változat. A virtualbox a legújabb amit a honlapon találtam, konkrétan ez:
VirtualBox 4.1.8 for Windows hosts x86/amd64
Mondjuk nekem intel gépem van 64 bites két magos. Találtam leírást ahhoz, hogy ezzel használjam a win8-at, tehát a telepítéshez, de azzal sem sikerült. A virtualbox telepítésnél figyelmeztet, hogy a gép nem támogatja a hardver virtualizációt és nem is sikerül egyáltalán telepíteni. A win8 szinte semeddíg sem jut, csak alul elmegy a fehér csík, majd még futkos néhány sor írás aztán megáll és nem csinál semmit. Ubuntu kb ugyaneddíg jut el, csak az bead egy desktop féle képernyőt is, aztán az is megáll.
Virtual pc-t is próbáltam, ugyanaz...Ja és a kipróbálni kívánt oprendszerek 64 bites verziója, meg se nyikkan. Csak a 32-esek jutnak el a fent leírt szakaszíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest