Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A gépemen win7 64bit fut regisztrált, nem krekkelt változat. A virtualbox a legújabb amit a honlapon találtam, konkrétan ez:
VirtualBox 4.1.8 for Windows hosts x86/amd64
Mondjuk nekem intel gépem van 64 bites két magos. Találtam leírást ahhoz, hogy ezzel használjam a win8-at, tehát a telepítéshez, de azzal sem sikerült. A virtualbox telepítésnél figyelmeztet, hogy a gép nem támogatja a hardver virtualizációt és nem is sikerül egyáltalán telepíteni. A win8 szinte semeddíg sem jut, csak alul elmegy a fehér csík, majd még futkos néhány sor írás aztán megáll és nem csinál semmit. Ubuntu kb ugyaneddíg jut el, csak az bead egy desktop féle képernyőt is, aztán az is megáll.
Virtual pc-t is próbáltam, ugyanaz...Ja és a kipróbálni kívánt oprendszerek 64 bites verziója, meg se nyikkan. Csak a 32-esek jutnak el a fent leírt szakaszíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi