Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A gépemen win7 64bit fut regisztrált, nem krekkelt változat. A virtualbox a legújabb amit a honlapon találtam, konkrétan ez:
VirtualBox 4.1.8 for Windows hosts x86/amd64
Mondjuk nekem intel gépem van 64 bites két magos. Találtam leírást ahhoz, hogy ezzel használjam a win8-at, tehát a telepítéshez, de azzal sem sikerült. A virtualbox telepítésnél figyelmeztet, hogy a gép nem támogatja a hardver virtualizációt és nem is sikerül egyáltalán telepíteni. A win8 szinte semeddíg sem jut, csak alul elmegy a fehér csík, majd még futkos néhány sor írás aztán megáll és nem csinál semmit. Ubuntu kb ugyaneddíg jut el, csak az bead egy desktop féle képernyőt is, aztán az is megáll.
Virtual pc-t is próbáltam, ugyanaz...Ja és a kipróbálni kívánt oprendszerek 64 bites verziója, meg se nyikkan. Csak a 32-esek jutnak el a fent leírt szakaszíg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest