- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weman
csendes tag
Igen, azt én is néztem, hogy van egy CEE kiadásos release, de nem hinném, hogy az az a verzió lesz, amit én keresek. Egy retailnak jobban örülnék, abban nagyobb esélyt látnék. Viszont ezt a CEE-t hétvégén megnézem magamnak. Még ami jó lehet, az egy PAL-os dvd, talán abban magyarúl lesznek a firkák, csak az meg sajna nincs meg 1080p... Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ezt a verziót csak a tv2 birtokolja gondolom ez egy a moziknak készített kópia lehet, ami nem került ki sajna forgalomba, bár jó lenne, ha nem így lenne. Esetleg, ha valakinek lenne tényleg valami alternatív ötlete, hogy hogyan gyűjthetném be Horizon Go ról a filmet azt szívesen fogadom! Volt itt szó arról a capture usb-s megoldásról, ez működhet, vagy valami egyéb hardveres dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest