Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magika100
újonc
Sziasztok!
Nagyon szeretnem ezt letolteni, legalabbis egy reszet, de nem tudom.
Megtennetek, hogy segit valaki?Koszonom
https://www.mediaklikk.hu/video/en-vagyok-itt-2017-10-16-i-adas/
-
cocka
veterán
Tessék: Lakásbiszbasz
Ez jó?
-
nfsu17
veterán
válasz
troller
üzenetére
nekem a végeredmény nem túl jó..nem nézhetetlen, de pl. 10s-onként ugrik egyet...vagy nem is tudom hogy nevezzem..szóval nem 24p, mert még az se lenne gond, de nem is 25, meg 30, hanem mintha nem rakná jól össze...de ha másnak jó, akkor majd ránézek megint...mondjuk én nem ezt a műsort néztem.
-
troller
senior tag
Firefox alá telepítsd fel a Video DownloadHelper-t, azzal le tudod szedni.
-
ildi_
tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a viasat playről tudok-e - és ha igen, hogyan- letölteni? Elsősorban ez az adás érdekelne, de ahogy látom van több is. Ha nem túl bonyolult és tudnátok segíteni, megköszönném. Youtuberól szoktam letölteni keepvid-del, itt nagyjából ki is merül a tudásom.
Köszönöm!
-
lj510126
tag
Sziasztok!
Valaki ki tudna segíteni abban, hogy miként tudnám kinyerni az alábbi linkből azt az URL linket, amelyből később letölthetném a hozzá tartozó rádió műsort:http://karcfm.hu/archiv/sztarkarcok-2017-10-11-2000-2100/
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Dudlinka
csendes újonc
Sziasztok! Szeretnék egy videót lementeni, de eddig semmilyen programmal nem sikerült, a képernyő felvevő sem segített, mert vagy nem rögzített hangot, vagy úgy szaggatott hogy nincs értelme az egésznek. Kérem, segítsen valaki! Köszönöm! https://chilitv.tv/musorok/az_orszag_tortaja/2746_az-orszag-tortaja---4.-adas---szatmari-szilvatorta.html
-
kezdöcske
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetném, hogy ezt:
[link]
Lemenené nekem valaki, nagyon szépen köszönöm előre is. -
nfsu17
veterán
lehetséges az, hogy a VDH leszedi a hls vackokat, össze is fűzi, de a végén mégis darabos a videó? korábban jónak tűnt, de most pár oldalról leszedve is kb mindegyik videó ugyan úgy néz ki, mintha rángatnák a kamerát.
-
atobi
csendes tag
válasz
croixleur
üzenetére
Igen, jól raktad össze, a második a letöltő link.
Valójában 5 perces részletekben „adagolják” a hanganyagot. Ez néhány másodperc alatt lejön a neted sebességétől függően, majd 5 percig nem nő a fájl mérete. Utána újabb 5 perces adag, és ez ismétlődik. Így oldották meg a „valós” idejű hozzáférést. -
croixleur
csendes tag
Megróbáltam de a fájlméret nem növekszik miközben megy a lejátszás. Ez normális?
http://www.mediaklikk.hu/radio-lejatszo-bartok/?date=2017-09-17_19:35:00&enddate=2017-09-17_21:29:00&ch=mr3
http://hangtar.cdn.connectmedia.hu/20170917193500/20170917212900/mr3.mp3
Így jó ahogy összeraktam?
-
atobi
csendes tag
válasz
croixleur
üzenetére
A Médiaklikk oldalán szerepelő hanganyagok letöltéséhez a kezdő és befejező dátumot, illetve időpontot kell megadni az alábbi módon:
http://hangtar.cdn.connectmedia.hu/20170918120100/20170918120300/mr1.mp3Az előző egy 2 perces részlet a mai (20170918) Kossuth Déli Krónikából. A dátumot határolójel nélkül, folyamatosan követi az időpont (óra, perc, másodperc). A hanganyag valós időben jön, tehát a fél órás adás leszedése is fél óra.
-
atobi
csendes tag
válasz
emerico76
üzenetére
A 34.-37. részek URL-je, amiről a szokott módon (streamlink, ffmpeg, stb.) szedhető:
[33. rész]
[34. rész]
[35. rész]
[36. rész]
[37. rész] -
croixleur
csendes tag
Sziasztok
Lehet nem ide tartozik, ezért elnézést.
Szeretném letölteni a visszahallgatható hanganyokat MédiaKlikkről. Van erre esetleg valami megoldás?
Már amíg még fent vannak.Köszööm a segítséget!
-
SvenOlam
csendes tag
A HLS Stream Detectorral kinyert linket beraktam a Jdownloader 2-be és már jön is a cucc. Médiaklikken és a TV2-n próbáltam.

-
gojko.m
senior tag
válasz
gojko.m
üzenetére
Közben keresgéltem egy kicsit, aminek eredményeképpen meg is válaszolom a saját kérdésem...

Találtam egy windowsos programot, ami tökéletesen megfelel az elvárásaimnak: Screamer Radio v0.4.4
A portable változatát ki is próbáltam. És azt csinálja, amit szerettem volna: a rögzített adatfolyamot - a beállításokban paraméterezett módon - a műsorcím alapján külön fájlokba menti.
Linux alatt állítólag a KStreamRipper tud még ilyet, de azt még nem próbáltam.
-
gojko.m
senior tag
Egy online rádió adását szeretném hosszabb ideig rögzíteni. Viszont végeredményként nem egy darab nagy fájlt szeretnék kapni, hanem - az ID tagban szereplő címek alapján - több kisebbet. Tehát, a lényeg az lenne, hogy minden egyes előadónál, műsorszámnál másik hangfájl jöjjön létre. Lehetőleg az dal címe vagy a műsorszám címe alapján elnevezve.
Tudtok erre megoldást? Ismertek olyan programot, amivel megoldható?
-
-
emerico76
csendes tag
Hello,
Eddig a Mediaklikk-ről tök szépen tudtam Firefox alatt a Youtube Downloader pluginnal letölteni. Na az most megmakkant. Milyen más megoldás létezik?
-
cattaro
újonc
Hali!
A mediaklikk-ről a GetThemAll Chrome plugin használatával töltögettem. Itt ajánlották többen is. Tényleg működik. A gondom a My Family sorozattal van. A Most letölthető/nézhető részeknél nincs hang. Sem megtekintésnél, sem letöltés után. Letöltés után a médiainfó azt írja, hogy van hang 32000 Hz-el mintavételezve. Van , de mégsincs?
Tudnátok segíteni, a hang elővarázsolásában?Itt van a most nézhető részek egyikének címe:
http://www.mediaklikk.hu/video/my-family-angol-nyelven-angol-felirattal-all-roads-lead-to-ramon/Köszi előre is a segítséget.
-
Soma01
veterán
Úgy gondoltam a kérdést, hogy jó oldalt nézek-e? Ezért tettem be a linket is.
-
Soma01
veterán
Én a #3241-ben linkelt videón próbáltam ki. Nekem ott működik úgy ahogy leírtam. És nem letiltottam, csak azt az oldalt kizártam a szűrésből.
Nektek melyik oldalon nem indul a videó? Tegyetek ide egy linket. Nekem pl. ez megy a fentebb leírt módon. -
cocka
veterán
Halkan jegyzem meg, hogy ez azért baromság, mert ha kikapcsolom, akkor minden reklámmarhaság megjelenik az oldalon, MINDEN kivéve a videot.

De ha nyitok egy Operát és ott próbálom lejátszani, ahova soha nem telepítettem Adblockot, ott sem játssza le.
Konklúzió: nem az Adblock Plus miatt nem indul.
-
kisspall
aktív tag
Nem kell hozzá Flash Player, nekem nincs feltelepítve, Firefoxon így is megy.
-
Fürkésző
tag
Szia!
Win7 + Chrome v.60 = semmilyen videó nem megy a TV2 oldalán (engedélyezett Flash-sel sem)
(IE-rel + Silverlight + FlashPlayer sem)
A vicc az, hogy megnéztem Androidon is, ott több böngészőben is elindulnak a videók (pl. Chrome, Dolphin). (Az már az én nyűgöm, hogy tükrözni nem tudom a képernyőt, mert a TV-ink kb. egy évvel öregebbek, mint amik erre képesek.) -
dh66e
veterán
-
cocka
veterán
válasz
Fürkésző
üzenetére
Amikor megjelenik a felirat, akkor már betöltődik az m3u8-as link. UrlSnooperrel, Adblock plusszal stb.-vel ki lehet nyerni.
Íme:
https://pstream11.tv2.hu/vod10/y1g01ncyJXuFJnrItLpYyw/1503504545/amlst:4/20170815/267779/std/manifest.m3u8
Ezt meg utána már egy pillanat lekapni pl. livestreamerrel. De amúgy nem kéne sokat visszaolvasni itt a fórumban!
-
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Remélem, jó helyen kérdezek. És elnézést a láma kérdésért.
Nemhogy a videó rögzítésével nem boldogulok, de már magát a videót sem tudom elindítani a TV2 oldalán. A Chrome-mal már régen nem megy, de IE-ben és FlashPlayer vagy Silverlight használatával (nem emlékszem, melyik kellett) még működött. Az elmúlt időszakban azonban már IE-ben is csak lemegy tökéletesen egy reklámfilm, majd a kívánt videó helyett fekete háttér előtt fehér felirat "This content is currently" jelenik meg (gondolom az akarna lenni, hogy a tartalom jelenleg nem érhető el). Eddig minden videónál ezt tapasztaltam, bármelyiket is szerettem volna megnézni. "Természetesen" az oldalon sehol egy szó arról, mi kellene a videók megtekintéséhez.
Aki tudja a megfejtést, kérem, írja meg! -
atobi
csendes tag
-
cocka
veterán
-
tertak
újonc
A segítségeteket kérem: http://www.m5tv.hu/holnaptali/video/magyar-szentek-es-boldogok-szent-laszlo-a-mondai-hos/ oldalról szeretném letölteni a videót, de nagyon laikus vagyok, sehogy se megy...
-
cocka
veterán
Univerzális megoldás, ami persze vagy működik vagy nem, de az esetek azért kb. 80%-ban szokott:
livestreamer -o fajlnev.mp4 "protokollnev://<teljes url>" best
Protokoll kb. majdnem mindenhol ugyanaz: hlsvariant
Hír tévénél nem műxik, ott ffmpeggel kell szedni.
ffmpeg -i "<m3u8 url>" -c copy fajlnev.ts
TV2-nél és társcsatornáinál: m3u8-ra keresel és hlsvariant (Izaura tévé dettó)
Duna, Duna World, M1, M2 és társai:
ugyanúgy hlsvariant és playlist.m3u8-ra kell keresni
Viasat3, AXN player:
hlsvariant és master.m3u8-ra kell keresni
ATV dettó:
playlist.m3u8 gondolom szintén hlsvariant, de ha nem, akkor csak sima hls.
RTLklub és társai:
RTLmosthoz nem kell semmi, mert sima http cucc, a közvetlen linken keresztül tölthető az egész fájl.
youtube live:
Ugyanúgy megy livestreamerrel, de még csak protokollnév sem kell.

facebook live:
Ez bonyolultabb, akit érdekel, annak privátban leírom.
A többi csatornának meg nem is nagyon van videotára vagy ha van is, jól elrejtik.
A fizetős Telenor MyTV, UPC Horizon Go, HBO GO és társai az más tészta, ahhoz nem tudok és nem is akarok asszisztálni.
Linkeket meg vagy GetFLV-vel vagy UrlSnooperrel vagy Adblock Plusszal lehet kinyerni.
-
-
balko86
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy az AXN Playerről vagy az Izaura TV-n található videókat hogy lehetne letölteni?
-
troller
senior tag
HLS Stream Detector furafox addon is megmutatja.
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
ustream-re van valami megoldás hogy kinyerjem a live streamek címét?
pl ezt -
cocka
veterán
Ne ott keresd. Nekem pl. el se indítja a lejátszást, ha aktív az Adblock.
Viszont van egy másik módszer. Használj UrlSnoopert, az megfogja a linket.
Kb. egy ilyen parancssor lesz majd:
livestreamer -o balatonifos.mp4 "hlsvariant://http://mtva01.vod.cdn.connectmedia.hu/4501/vod/_definst_/r/mtva/2017/07/25/2017-011010-M0037-01/index.smil/playlist.m3u8?keys=N3xHSAgQRhKLSJGLKhSEIQ&keyt=1502731820" best
Persze mivel azok a hash keyk tuti lejárnak, ez a link már érvénytelen lesz, de az urlsnooperrel fogsz egy újabbat és kész.
-
Crus
addikt
Mediaklikk -ről, hogy a bánatba lehet letölteni?
-
krealon
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"olyan üzit kapok hogy gondolkodjak el azon hogy csökkentem a minőséget, és leáll. HD felbontáson is ezt írja.
20 megas neten van..kevés lenne hozzá?"Amikor te stream-elsz, akkor az adat (video) a gepedrol megy az internet fele, tehat a feltoltesi sebesseg szamit.
A 20 Mbps net uplinkje, tipikusan 1 Mbps korul szokott lenni, ami egy HD video atvitelehez sovanyka. Ezert is kapod a hibauzenetet. -
Sirandrish
legenda
Üdv. Nem tudom jó helyen járok-e de videóstreamelésről érdeklődnék.
Leszedtem a GF Experiencet, ami faja, el is indítom a közvetítést, de néhány sec, esetleg 1 perc után olyan üzit kapok hogy gondolkodjak el azon hogy csökkentem a minőséget, és leáll. HD felbontáson is ezt írja.
20 megas neten van..kevés lenne hozzá? A gépem az adataimnál.. Mivel lehet a gond?Hja..semmiféle szándékom nincs ezzel. Néhány alkalommal szeretnék 1-2 órácskát streamelni face-re. Nem akarok semmiféle videós karriert

-
kisspall
aktív tag
Az ATV videókat most legegyszerűbben androidon tudom intézni az UC Browser segítségével. Bizonyára sok más helyről is megoldás lehet ez. Praktikus, ha amúgy is ilyen eszközön néznénk meg.
-
cocka
veterán
válasz
gabyr1971
üzenetére
Mi a fenének ahhoz kulcs? Letöltöd innen:
GetFLV ugyanez a kategória. Egyikhez sem kell kulcs, mert pont elég ha ki tudom lopni a video urljét. Onnantól kezdve meg típustól függő, hogy melyik ingyenes progit eresztem rá, de általában ez a trió megteszi:
livestreamer, streamlink, rtmpdump esetleg ismdownloader.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot. Rögzítést szeretnék kérni. Köszönöm előre is

-
cocka
veterán
Mellesleg a híradókhoz még srt felirat is letölthető. Bár -1000 mst nem árt beállítani, hogy szinkronba kerüljön és ne maradjon le a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)