Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

veterán

Szibériában a helyi fakitermelő brigádja vásárol egy láncfűrészt az USA-ból. Lefordíttatják a kezelési utasítást, melyben az áll, hogy ezzel a fűrésszel egy munkás naponta legalább 12 köbméter fát tud kitermelni. A brigádvezető odaadja a fűrészt a legjobb munkásnak:
    -No, Iván, mutasd meg ezeknek a nyamvadt amcsiknak, hogy mit tudunk! Iván bemegy az erdőbe, reggeltől estig vágja a fát az új fűrésszel. Este lemérik a teljesítményét. hát, csak 8 köbméter.
    Másnap jobban rákészül, megiszik egy üveg vodkát, egész nap megállás nélkül dolgozik, este a mérés: csak 10 köbméter.
    Bedühödik a brigádvezető, hogy milyen bóvlit sóztak rájuk és ír a cégnek egy reklamáló levelet. A gyártó cég erre elküldi egyik szakemberét, hogy kivizsgálja a panaszt. Mikor megérkezik, bemutatják neki Ivánt, és elmennek kipróbálni a fűrészt. Az amerikai beindítja a fűrészt, mire Iván:
    -Hogy ez berreg?

A nő mint webszerver. Hibaüzenetek és értelmezésük:
    -400 Bad Request - a férfi a randira virág nélkül érkezett
    -401 Unauthorized - férjnél van
    -402 Payment Required - gyertyafényes vacsora
    -403 Forbidden - El a kezekkel!
    -404 Not Found - Ma a barátnőimmel bulizok!
    -405 Method Not Allowed - Hátulról nem engedem!
    -406 Method Not Acceptable - Nem veszem a számba!
    -407 Proxy Auth. Required - Meg kell kérdezni anyámat!
    -408 Request Timeout - Tudod, hogy mióta nem hívtál???
    -409 Conflict - Ki volt az a szőke nő, akivel tegnap láttalak?
    -410 Document Removed - El akarok válni!
    -411 Length Required - Miii? Ezt nevezed te hosszúnak???
    -412 Precondition Failed - Miiii? Nincs nálad óvszer???
    -413 Request Entity Too Large - EKKORA nekem be nem fér!
    -415 Unsupported Media Type - Neeem, négyesben szó se m lehet róla!
    -500 Internal Server Error - menstruál
    -501 Not Implemented - még sosem feküdt le senkivel
    -502 Bad Gateway - ... fúúúúj, sós!
    -503 Service Unavailable - Fáj a fejem!
    -504 Gateway Timeout - Ennyi?

Egy angol, egy francia és egy orosz azon vitatkoznak, hogy mi a legjobb érzés a világon.
    Azt mondja az angol:
    - Szerintem az a legjobb érzés a világon, ha veszek egy nagy üveg skót whiskyt, lemegyek vele a kedvenc pub-omba a haverokhoz, és ott egész este eliszogatunk.
    A francia:
    - Szerintem az a legjobb érzés, ha veszek egy láda pezsgőt, felmegyek vele a legjobb hotelbe két kurvával, és egész este iszogatunk és kefélünk.
    - Nincs igazatok - mondja az orosz. - Képzeljétek el, hogy nézem a tévét éjjel a lakásomon, mire kerékcsikorgást hallok a ház elől. Kinézek az ablakon és látom, hogy három függönyös fekete Volga áll meg a ház előtt, és tizenöt gépfegyveres száll ki belőle. Hallom a lépcsőn a dobogást, majd kopognak az ajtómon. Kinyitom, mire megkérdezik: - Szergej Szergejevics Ivanov? - Nem, egy emelettel feljebb. Látjátok, szerintem ez a legjobb érzés.

Van egy diszkont üzlet a közelünkben, ahol a kocsimhoz a motorolajat és szűrőt szoktam venni. Legutóbb, mikor ott vásároltam, a pénztárnál lévő állványról levettem egy virágcsokrot, és odaszóltam a pénztárosnak:
    - Még ezt is számolja hozzá, a feleségemnek.
    Mögöttem a sorban meglepődve kiáltott fel egy nő:
    - Nahát, micsoda úriember! Virágot visz a feleségének! Mondja, milyen gyakran teszi ezt?
    Mire megszólaltam volna, a pénztáros megelőzött:
    - Évente egyszer, vagy 15 ezer kilométerenként, amelyik előbb jön...

Egy amerikai újságírót megállít egy határőr az orosz határon:
    - Szálljon ki és nyissa ki a csomagtartót!
    Azt feleli az amerikai:
    - Sajnos, nem tudok kiszállni, kérem, mert elromlott a kézifékem és ha leveszem a lábam a fékpedálról, az autó legurul a lejtőn.
    - Na, ne nézzen már annyira hülyének! -ripakodik rá az orosz, majd bevágódik az anyósülésre és ráteszi a lábát a fékpedálra.
    - Na, most szálljon ki, gyerünk!
    Az újságíró engedelmeskedik, kiszáll, hátramegy és felnyitja a csomagtartót. Erre az orosz kikiabál a kocsiból:
    - Na, van-e benne valami csempészáru?

Új hozzászólás Aktív témák