- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Peti & Annamari szvsz mehetne ki!
-
ra^ven
senior tag
Azért nem nyitnám én sem meg, Tillától idegbajt kapok, a kamerákat sem tudom hogy ki kezeli de érdekfeszítő jeleneteket tud mutatni... de hogy itt megismerje ténylegesen egymást valaki
Amúgy inkább VV5-öt nézem, itt melóban mivel csak ÖE-ben van online adás 24 órában, ezért belesek.
Tegnapi Peti produkció után eléggé ledöbbentem, elég tapló volt. -
ra^ven
senior tag
ÖsszeEsküvők fórum miért nincs?
-
ra^ven
senior tag
Az a durva, ha Alekosznak azt mondanák, hogy maradjon bent élete végéig, akkor sem törne meg, ki sem jönne, csak legyen bent nő meg pálinka.
Bízom benne, hogy Éva minél hamarabb kihullik.
-
ra^ven
senior tag
válasz
macikos #34427 üzenetére
Birom az ilyen hozzászólásokat....
Lehet, hogy az ember 1-2 hónapig tud tűrni, egyéne válogatja, de még a legerősebb embert is meglehet tőrni.
Azért van ott egy-két antiszociális ember(pl. Éva), akinek már bele lehetett volna lépni az arcába.
De mindezt nem lehet, nyelsz egyet és továbbmész, csak valahol tetőzik ez a dolog. -
-
ra^ven
senior tag
Nem vagyok egyik pártján se, de hihetetlen, hogy ez a hernyó Éva ment megint vissza...
Az a gurigázás a színpadon meg szintén szánalmas volt.
-
ra^ven
senior tag
Persze, ezt lehetne a korkülönbségre is fogni, elvégre Laci is más korosztály, nála is szokott szakadni a cérna.
Olivéren én is sokat röhögtem, ahogy játszadozott a többiekkel, én egy ideig röhögtem volna rajta, de lehet meguntam volna később, ahogy ő maga is." Kimondottan finom ez a margarin " - tényleg nagy volt, de ha ez a mondat az embert egy rosszabb lelki állapotban éri lehet a szokásostól eltérően reagál.
-
ra^ven
senior tag
válasz
Sub_zero #27720 üzenetére
Alekosz itt lehet csak az alkohol miatt arrogáns volt és cinikus, Bécinek viszont nem szabadott volna tényleg belemennie a vitába.
Előzménye viszont, ha valaki a hintában van és kérdeznek tőle, tiszteljék meg már annyival hogy meghallgatják és nem azon vitázik az asztalnál közben, hogy megette valaki előle a szalonnáját..Tibiék részéről nem volt fair, hogy beszéltek a kinti helyzetről Alekosz mennyire erős, csodálom, hogy a vezetés nem tett semmit ez ellen.
-
ra^ven
senior tag
Nézzétek, én sem vagyok Béci fan, sőt nem foglalok senki mellett állást, kivéve Éva, őt rühellem
Sokan, akik azt mondják soha nem ütnének meg nőt, tipikusan Éva lehet az a jelenség aki rácáfolhat erre.
(nincs helye ott)
Viszont ha egy kicsit elvonatkoztattok Bélától és a hovatartozástól, és egy két szituba beleképzelitek magatokat, olykor igencsak irritáló Alkeszosz reagálása a semmit mondó rizsázásával, az elején mindenki jót röhögött rajta, sőt biztos vannak olyanok akiknek még tetszik, de őszintén srácok...
kint már rég kapott volna egy két pofont, és nem beszélt volna ennyit a "téka".
Őt is lehet ugyan úgy nagyképűnek nevezni, és lenézőnek a vele nem egy szellemi szinten lévő társaival kapcsolatban. (Bár azt nem emelném ki, hogy okosabb, de retorikája tényleg említésre méltó.)
Alekosz különben jó főnök lenne, mondja mondja mondja de a levegőbe beszél.Elnézést az Alekosz fanoktól és a Bécit ostromlóktól.
-
ra^ven
senior tag
Nem azt mondom, hogy bírtam az Oli-t, sőt egyáltalán nem, a poénjai jók voltak, de mint ember ő is nagy arc volt.
Szerintem egyik sem érdemli meg a díjat.
Éva egy féreg, szerintem neki kellene most kimennie.
Mindenki isteníti Alekot, jó dumája van, de nagyon elhalványult amióta kiment az Olivér. -
ra^ven
senior tag
zuhanyzós sztorik nincsenek nagyon, az előző szériákban több szaftos dolog került ki mind videókban mind képekben, mint a mostaniban. (pl gigi gina anikó megnézném
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest