- Fórumok
- Lokál
- Való Világ (csak kulturáltan!) - Archívum 1.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
King Unique
titán
-
moma
őstag
szerintem nem volt rossz. úgy tűnik veronika lesz az egyik humorforrás ebben a szériában és a fecóval jól megértik egymást.
pl mekkora volt amikor mondja neki, hogy most őszintén azért romának lenni lehet, hogy előny lesz itt, mert sokan rá szavaznak. erre fecó meg, hogy nem nem. erre veronika: na ne kammuzzál már, hogy nem rohadt nagy a család
ennek a seherezádénak szerintem amúgy vannak kisebb torzulásai: pl csinál egy ilyen felsorolást, hogy alkohol, drog, szex, fúj ez a mai világ ebből ő nem kér. kíváncsi lennék, hogy mi az amit szeret, mi a hobbija vagy ilyesmi.
-
kpal
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
-
keIdor
titán
-
kpal
nagyúr
-
roti86
őstag
-
Daneeka
senior tag
-
vikvuk
senior tag
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
-
roti86
őstag
-
roti86
őstag
-
14adam
addikt
-
Boxer001
veterán
-
roti86
őstag
-
vans?
őstag
-
baluka26
veterán
-
runner 125
nagyúr
-
Boxer001
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Motion_Blur
félisten
-
Boxer001
veterán
-
ildi_
tag
Nem tudom, most is buli van, olyan jól el tudnék aludni rá. De akkor megnézem az esti adást, most úgyis kimaradt.
Nem tudom, hogy a médiatörvény mennyire terjedhet ki erre, hogy esetleg amiatt nem mutatnak semmit? Nevetséges mindenesetre, nem értem, hogy miért nem indokolják meg, hogy figyi, ma nem lesz adás, mert részegek lesznek és csak akkor kapcsolunk be, ha lefekszenek. Ha nem akarják adni élőben a lerészegedést, akkor mutassák az udvart vagy a jakuzzit. Még azt is jobban megérteném, mint néha a feketeséget vagy a szokásos pill. nincs közvetítést.
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
Én is azt hittem ez Béci egy senki és neki is van múltja .
De ez a Gina ....
Prostituált volt VV Gina egy egész amerikai hadosztály átment rajta. 
-
kpal
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
moma
őstag
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
blueMerle
veterán
Majd jól meg fogsz lepődni az 55-45 arányon, bárkit visz ki Ildi.

Ugyanmár, szerinted reális értéket mutattak a Kristóf-Oli párbajban? Ne legyünk naiv kisgyerekek
Itt arról van szó hogy menjen a sok sms, dőljön a lóvé, egy 70-30 vagy 80-20-as aránynál mégis ki lenne aki még szavazna? 
-
zazahoho
őstag
-
Eagl3
veterán
-
whitezo88
nagyúr
-
dragonfx
veterán
hát ja meg egyre jobban meggyőződők mekkora egy szemét 2színű dög a Gombi.indíts kifelé.

nem idevaló.csak megint bundával jut majd vissza párbajról ezt az rtl.nek moderálnia kéne kijelenteni előtte hogy szabálytalan.
Oli fog visszamenni.
Jol benyomtaka disznotoron Oli meg Alek, de jol tették kissé el vok uszva a nézésbe megint.
azt mondja"ha kimész én át fogom venni a helyed"Kristófnak..erre Oli halkan"ezen dolgozunk"
86kg
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...6 évesen evett utoljára csokit
,na ez fura,de ügyesen visszafogta magát hirtelen,de ahogy tippeltem,szerintem esélyes,h ezt kezdik ki elsőnek,Gergő vezéregyéniség,hallgat rá a nagyja...

minden kamerás kajál vagy cigi szünet 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)