Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
De én nem a kegyelemről írtam, és mintha elbeszéltünk volna egymás mellett.
A keresztény pedig nem egy annyira egzakt fogalom. Képzeld el, hogy van egy út. Van, aki csak most lépett erre az útra, valaki pedig már sokkal előrébb jár rajta. És mégis mindketten keresztények.
Van, akinek könnyebb az úton maradnia, és van olyan is, aki le-letér, és csak nehezen tud rajta maradni.
Keresztény az, aki Krisztus tanításai szerint él, és igyekszik megvalósítani az életében, hogy valóban a szeretet irányítsa a tetteit.
De ennek is vannak szintjei. Ha csak hetente mész el templomba, és tartasz ott bűnbánatot, és legalább ott kicsit magadba szállsz, akkor is keresztény vagy.
De értem, mit mondasz, az, hogy elhiszem, hogy Jézus az Isten fia, még önmagában kevés. De bármit is teszek, minden kevés lesz, mert mindig lehet még jobban. De ott van Isten a másik oldalon, hogy amihez én már kevés vagyok, azt megadja, megsegít.
Ez lehet ugyanaz, mint amit írtál. Ha kinyitom az ajtót a Kopogtató Jézusnak, ő már be is jön. Van ,aki csak ajtót nyit, van, aki ünneplőt húz, mások még fejedelmi ebéddel is várják Jézust. De mindegyikük keresztény.
A talentumos példabeszéd is hasonlóról szól. Mindenkinek más jutott, azokkal kell gazdálkodnia. Meg kell tennünk, amit tudunk, de akinek 2 talentuma van, attól nem várja el az Úr, hogy ugyanannyra megsokszorozza, mint akinek 5 van. Bár ez most lehet hogy annyira nem illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest