Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Márpedig isten az .. Így kis betűvel.
Hogy miért van szükslgük manipulatív szerekre? Talán mert anélkül nem tudnák igazán kikapcsolni az egójukat, és átadni magukat annak, ami éppen jön. Tisztán, szemlélőként.
És a katolikusoknak miért van szükségük ostyára? Miért va szükségük szent beszédekre? HM?
Nema miért a lényeg, hanem az , hogy az adott vallásnak mia része a hagyománya, satöbbi...
Én meg biztos vagyok abban, hogy nem vagyok tökéletes, és hogy nem jutok el a nirvánába még. Mert tudom, hogy még nem jutottam el arra a szinre.. Na akkor msot mi van? Én is biztos vagyok, te is biztos vagy, hol itt az igazság???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest