Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Márpedig isten az .. Így kis betűvel.
Hogy miért van szükslgük manipulatív szerekre? Talán mert anélkül nem tudnák igazán kikapcsolni az egójukat, és átadni magukat annak, ami éppen jön. Tisztán, szemlélőként.
És a katolikusoknak miért van szükségük ostyára? Miért va szükségük szent beszédekre? HM?
Nema miért a lényeg, hanem az , hogy az adott vallásnak mia része a hagyománya, satöbbi...
Én meg biztos vagyok abban, hogy nem vagyok tökéletes, és hogy nem jutok el a nirvánába még. Mert tudom, hogy még nem jutottam el arra a szinre.. Na akkor msot mi van? Én is biztos vagyok, te is biztos vagy, hol itt az igazság???
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Társasjáték topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest