Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shyksa1
csendes tag
Sziasztok!
Még nem olvastam végig a topicot, úgyhogy ha a kérdésemet már kiveséztétek, egy linket is elfogadok. Szóval, nemrég láttam egy koncerten, h. szinkron vakuztak - a gép beépített vakuja, és egy külső vakuval. Drót és tyúkbél nélkül...persze azt gondoltam, h. van vezeték nélküli módja is ennek, de azt hittem, erre valami fene nagy adóvevő szükséges, vagy mit tudom én mi. De még csak a gép vakupapucsában sem láttam semmit....
Szóval a kérdésem, h. ez most akkor hogyan müködik, van erre vlmi kis egyszerű, MEGFIZETHETŐ szerkezet? Vagy a fickó vakuja volt olyan (nem akartam megzavarni alkotzás közben, utánna meg eltűnt...nem tudtam kifaggatni)
Egy amatőr gyerek vagyok egy panaFZ50-el...kell nekem az ilyen? (persze kell, mert nagyon megtettszett, na de mennyire pénztárcakímélő ez?)Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest