- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
nezdd mar meg milyen hosszu a hatar
ala lehetne aknasitani de az nem amerikai stilus
10 meterenkent nem lehet hatarort allitani a nap 24 orajaban
keritesek epulnek a technikat fejlesztik de keptelenseg
eppen ma reggel volt a hiradoban hogy felfedeztek egy titkos alagutat, nem tudom hany merfold
meg sokan be tudnak am jonni legalisan is aztan itt maradnak
nem olyan egyszeru ez
meg a magyar osztrak hataron es a berlini falon is sikerulgetett atszokni nem ezen a most megnem mondom de nagyon hosszu hataron, plusz a mexikoi obol a csendes ocean
stb
stba 30 millio meg hamis papirokkal, meg rengeteg trukk van
es hatalmas orszag nem lehet minden melost csekkolni
a legtobb illegalis mexikoi pl legalis mexikoinak dolgozik
ettol meg a torvenyeket komolyan veszik, ha megfogjak deportaljak, es attol hogy a torvnyeket komlyan veszik bunozes van boven, csak ha kinyirsz valakit soha az eletben nem szabadulsz -
tiv83us
veterán
Egy 3000 kilomoter hosszu szarazfoldi hatart azert kisse nehezebb felugyelet alatt tartani, mint azokat, akik a repteren vagy a hajo kikotoben sorban allnak belepesre varva, esetleg ladikkal erkeznek mondjuk Kubabol. Hat ezert. Kanadaiakra meg annyira nem jellemzo, hogy a hataron szokdossenek at, mert kicsit jobb az eletszinvonal mint Mexikoban, bar ott is elofordul biztos.
-
tiv61us
őstag
ja azt elfelejtettem, hogy ha kijon mondjuk ket 20- evkoruli par ilyen takarito melora
es csinalnak 3400 dollart havonta
ha nem akarnak nagy labon elni 2000-et siman el tudnak tenni minden honapban
ez egy ev alatt 24 ezer dollar
hat nem tudom hol lehet ezt meg megcsinalni
es nem kell nelkulozni csak normalisan elni
/jo nem fer bele a minden hetvegi disco a napi 2 db cigi a sorok esz nelkul meg a red bull/ -
tiv61us
őstag
hat ez az hogy sokkal nehezebb
ahogy a fiam irta mondjuk 30 evesen egy qrwa sort nem tud megvenni sok helyen
minden tovabbi papirhoz kell a jogsi
az az elso
van az 30 millio is nem 15 azt mondjak
azert az 1700 dollarhoz hozzatartozik hogy itt sokkal olcsobb az elet mint mondjuk angliaban
en nem tudom ki miert jon ki, en mindig ide vagytam es meg szerencsem is volt mert itt talaltam meg a szerelmemet
illegalisan egyre nehezebb feljebb lepni epp erol beszelunk
ezen dolgoznak, hogy nehezitsek
nem egyszeru mert hatalmas orszag nagyon hoszu hatarral delre
regen siman ment minden -
tiv61us
őstag
a jogsi az nem ut a legalitas fele, csak jogsi nelkul sehogy vagy sokkal nehezebben tudsz munkat vallalni, mert ahhoz a legtobb esetben kocsi kell sot majdnem mindig
namost ha megis megallitanak es nincs jogsid akkor borton es birosag
az gaz
ha van jogsid akkor a rendor nem foglalkozik vele hogy legalis vagy vagy illegalis
nahat ezert
az 1700 dollar realis takaritasert de minden ejjel menni kell
3 szabadnap van egy evben
ugy kezdtem tizeneve -
tiv83us
veterán
Nezd.
A jogsi itt a szemelyi, a lakcim igazolo...stb egyben.
Minden adatod ezen van. Jogsi nelkul sem apartmant, se kocsit, de meg csak sort sem tudsz venni.
Sot, van ahova be sem engednek anelkul.
Ezzel nem a terroristakat szurik ki foleg, hanem az illegalis bevandorlokat.
Nem tudnak jogsit csinalni, ezaltal apartmant berelni, munkat vallalni, vezetni /ami kulonosen fontos, hiszen itt nem kicsik a tavolsagok, kocsi nelkul nincs elet/ ellehetetleniti az eletuket, nem jonnek.
Ez lenne a cel, nem fokeppen a terrorizmus elleni vedelem. Bar repcsire sem szallsz fel ervenyes US jogsi vagy utlevel nelkul /amiben ugye ott figyel, hogy mikor leptel be az orszagba, tehat egy lapozassal rajon az officer, hogy te illegalis vagy es mar repulsz is...haza. -
tiv61us
őstag
igaz is meg nem is
azt hiszem nem volt meg egy orszag ahol ilyen konnyen csinaltathattal jogsit mint itt
ha meg jogsid van az eleg mindenhol
bankban, ha netan megallitanak az uton stb.
mosma' nem adnak konnyen
de ez otthon is igy van
megneznem en hogy egy amerikai beallit magyarorszagra, bemutatja delelott az amerikai jogdijat delelott kitolt egy 20 kerdeses tesztet es magyar jogsija lesz delutan
na ez szunt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest