Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
LouiS22
veterán
A 4ig megveszi a Vodafone Magyarországot
-
so_ha
senior tag
válasz
kabelmania27 #122174 üzenetére
Köszi az infót! Egy több méteres kábel van "üresen" a másik oldalon. Így is érdemes lezárni, illetve kiváltani az osztót?
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vofafone távirányítót nem lehet programozni mint anno az UPC-t? -
Button
aktív tag
válasz
#13903872 #122179 üzenetére
én egy teljes évet szenvedtem vele, mert elvileg JÁR, aztán egy szép napon előfizettem a direct one online tv-t
zongorázni sem lehet a különbséget
működik és pont.. pc-n, android tv sticken..
persze én is úgy gondolom, hogy ez ki van fizetve az pedig plusz költség, de már nem érdekelviccből ma arra jártam a vodafone tv fele, kíváncsiságból, hogy történt-e valami, de egyrészt az írásból látom, hogy nem, másrészt meg természetesen be se tudok jelentkezni a teljesen működő, elmentett my vodafonos jelszavammal..
de ezen valahogy nem csodálkozok, egy gyors X és vissza a direct one-hoz
-
jety91
őstag
válasz
#13903872 #122179 üzenetére
Azt elfelejtetted a felsorolásból hogy Windowson abban az esetben működik csak ha DRM-re képes eszközt használsz a megfelelő csatlakozóval (HDMI, DP, stb.), de pl VGA kábelen keresztül nem enged semmit sem elindítani
Furcsa hogy eddig ez más szolgáltatót nem zavart (telekomot nem próbáltam, de diginél ment simán) Többek között ez az oka hogy se Mac-en sem Linuxon működik ez a "csoda" feature.
Nálunk januárban lejár a hűség és 20 év után elköszönünk ettől a csoda cégtől. Kenjék a hajukra a szolgáltatásukat.
-
törölt tag
Megítélésem szerint az egy botrány, amit a Vodafone művel egyes szolgáltatásaival. Megszüntetik a tökéletesen működő HorizonTV szolgáltatást, és behozzák helyette ezt a rakás trágya VodafoneTV alkalmazást, ami sem a média boxon, sem böngészőben nem működik rendesen. Számítógépes browserben, Linux platformon konkrétan nem működik, és értelmetlen hibaüzeneteket ad. A reklamálásra pedig ostoba visszakérdezés és lényegében vállvonogatás a válasz.
Windows operációs rendszer alatt működik, de csak akkor, ha bármikor nem jelentkeztél be 5-nél több eszközön, de nem egyszerre, hanem bármikor. Elmenti a bejelentkezést, és mindenféle nyakatekert módokon lehet egyáltalán elérni az egyszer felvett készülék regisztrálásának az eltávolítását, PIN kódok megadásával. Szerintem ez egy röhej.
A média boxon az alkalmazást nem tudom kitől vették, de egy barom volt. Lassú, mint a tetű az egész app. Lejátszási listákat akar mentegetni, mintha Spotify lenne, csak pont az nem működik benne, hogy egy X órakor kezdődő műsorra, közvetítésre figyelmeztessen, és az égvilágon semmit sem hajlandók az ügyfelek kérdéseivel, panaszaival tenni. Ez van, kb. ennyi a reakció. -
Bajusz2010
tag
válasz
Livius #122161 üzenetére
Nyugi!
Semmi sem változott a UPC átvétele után az ügyfélszolgálaton!
Várakozó telefonálás közben továbbra is lehet (Mert bőven van időd rá !) pl. :vacsorázni, reggelizni , WC-re menni (nagydologra ) közben, mert élő emberrel nagyon nehezen fogsz beszélni!
Pláne, ha kiderül, hogy más az illetékes és kapcsolom az illetékes kollégát! Ebben is többször volt már részem!
Ez évben már a "kedvenc időtöltésem lett" a Voda ügyfélszolgálata!
Igaz kényszerűségből! -
cocka
veterán
válasz
woodworm #122171 üzenetére
És a Takarékbanknál nem lehet egy csoportos beszedés adatait online netbankban megnézni?
A 0001 végű azonosító kiegészítés nem újkeletű, a letölthető számlák már hónapok óta ezzel jönnek a fájlnévben
Azt én is láttam, nekem is úgy volt, de júliusi számla óta már nem így jönnek.
Sőt, csak a tarhálásról küldenek emailt, a számla elérhetőségéről nem. Meg amit írtam, hogy az az általam képen küldött új számla csupán egy hívásrészletező. Semmilyen tételes felsorolás nincs az egyéb vezetékes szolgáltatások áráról.OK azt hittem, a két alsó letöltés gomb ugyanoda visz, mint a felső piros. De rossz.
-
so_ha
senior tag
válasz
kabelmania27 #121991 üzenetére
Tegnap néztem három HD csatornánál a jelerősséget, és a jelminőséget is, ami mindegyik esetben 100%. Meglepődve tapasztaltam, hogy a korábban általam írtakkal ellentétben mégis van egy osztó, amikor még a net is a UPC-től jött, de úgy tűnik nem befolyásolja a képminőséget. Még egyszer köszönöm szépen mindenki segítségét!
-
woodworm
veterán
válasz
cocka #122164 üzenetére
Nekünk van még ilyen problémánk. A héten nem jutottunk el a bankba, majd holnap megpróbáljuk. A párom nevén van az előfizetés, az ő számlájáról megy (ment) a csoportos. Sajnos a bank (Takarék) is egy külön állatfaj, majd meglátjuk mit tudnak kihámozni a történésekből.
Ahogy elnézem az új számlát, ez egyszerűen tragikus. A csoportos banki azonosító csak az otp-s van a számlán, az előfizetői azonosító csak az új 10 jegyű van, a régi 8, 10, 14 jegyű nem szerepel sehol. A 0001 végű azonosító kiegészítés nem újkeletű, a letölthető számlák már hónapok óta ezzel jönnek a fájlnévben. A szolgáltatások kaptak azonosítót, a részletezőn ez telefonszámként szerepel. Az egységes bill.pdf-ről ne is beszéljünk.
(#122170) pjen
A számlán igen, de a banki lekérés ezek szerint nem azzal ment. -
MadMancs
veterán
válasz
Zoshi85 #122150 üzenetére
Valóban csak neked új. :)
Sokszor volt már róla szó, hogy mindegy milyen net van neki, csak legyen.
Telekom területen így is lehetne felfogni hogy nem hálózatot bérel nethez hanem elofizetsz valamilyenre hogy legyen.
Voda saját területén ugyanaz.
Míg volt VTV boxom az kb 5percig látott vodás netet míg beüzemelték, utána ment diginetre lemondásig (1 év).
-
cocka
veterán
válasz
kezo0 #122167 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy vajon hány hónap alatt fognák fel, ha mondjuk holnap átírnám a szolgáltatói meg a fogyasztói azonosítót az újabbakra? Vagy esetleg a meglévő (ezek szerint rossz) mellé létrehoznék egy másikat, az új számlafizető azonosítóval és az egyéb bankokhoz tartozó szolgáltatói azonosítóval?
Gondolom, ha emiatt kétszer vonnának, biztos nem szólnának, ha én nem jelzem ugye? LOOL -
kezo0
addikt
válasz
cocka #122164 üzenetére
Én is csoportos beszedéssel fizetek, és most megnéztem a banki online fiókomban a Vodafone-os megbízás beállításait: semmi sem változott, annyira nem, hogy ott továbbra is a régi ügyfélszámom mosolyog vissza rám…
A My Vodafone fiókomban már 2 db számla látható, amelyeket az átállás után állítottak ki: az elsőnek szept. 5., a másodiknak szept. 20. a fizetési határideje, így még egyik sincs kifizetve. Mindkettő simán letölthető – PC-n, böngészőből vagy akár az iPaden futó appból is. Mondjuk az elsőről küldtek értesítést is, a második viszont csak úgy megjelent 1-2 napja az oldalon, én meg tök véletlenül szúrtam ki. Remélem, nem képzelik, hogy állandóan lesni kell a fiókunkat, hogy lássuk, kaptunk-e új számlát.
Amúgy meg nagyon kreatív, hogy minden számlát bill.pdf-nek hívnak… -
cocka
veterán
Na most már kezdem kapisgálni, hogy miért is nem vonják a csoportost és hogy mire utalt a "nem kell csinálni semmit" kérésük.
Mobilszámlánál nem változtattak semmit a szolgáltatói meg fogyasztói azonosítón. A fogyasztói azonosító maradt a régi, a szolgáltatói is, csak az vmiért az OTP-s maradt. Ennek ellenére a levonás működik nem OTP-ről is.
Vezetékes számlánál az egyéb bankokhoz tartozó szolgáltató azonosítót átírták az OTP-sre, a szolgáltató nevét UPC&UPCDIRECT-ről VODAFONMOZRT-re, a régi fogyasztói azonosítóhoz hozzácsaptak még 4 karaktert:"0001". Így a régi 8 jegyű két 00-ával bővített 10 jegyű vezetékes előfizetői azonosító 14 karakter lett.
Feltehetően ez utóbbinak van a legtöbb köze ahhoz, hogy miért is nem megy a levonás.
Ezzel szemben meg:
Hogyan válthatom fizetési módomat csoportos beszedésre?
Ha a leggyorsabban szeretnél eljárni, keresd fel bankodat és igényeld a csoportos beszedési megbízást vagy állítsd be netbankodon keresztül!
Az ügyintézéshez szükséged lesz:
számlafizető azonosítódra és
a GIRO kódra: OTP banki ügyfeleinknél: A11895927; egyéb banki ügyfeleinknél: A10987278T001Más: a vezetékes számla letöltése továbbra sem érhető el, mert amit letölthetővé tesznek, az csak egy hívásrészletező. Miért nem lehet ezt odaírni?!
Aki szintén csoportos beszedéssel fizeti (asszem talán woodworm?), az nézze már meg legyen szíves, hogy nála variáltak-e valamit a már beállított megbízással. Előre is köszönöm.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
Bajusz2010 #122159 üzenetére
ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
-
Bajusz2010
tag
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy milyen címre lehetne E-mail-t küldeni a Vodának.
Írásban szeretném bejelenteni a 3 hetes kábelmodem vonali hálózati hibáját, amit a szerelő megállapított, de nem rögzítette a munkalapon. Emiatt jelenleg nem intézkednek.
Így azóta is többször jeleztem az ügyfélszolgálatnak a modem hibát, hogy lekapcsolódik a gyenge jelszint miatt a hálózatról, telefonon, de hiába.
Többször voltak kint emiatt.
Semmi eredménye nem lett. Az utcai csatlakozás lehet a bűnös.
A My Voda fiókban kevés a karakterszám a probléma leírásához. -
Livius
őstag
Sziasztok,
Van egy CI kártyánk ami már jó régi és a UPC korszakból van. A TV amiben volt kicsivel több mint 1 hónapja nem volt bekapcsolva, és most azt az üzenetet adja a kártyáról, hogy a "smartkártya érvényessége lejárt". Ezeknek a régi UPC-től megmaradt kártyáknak van valami lejárati dátuma?
-
tomp
félisten
válasz
Okosandroid #122151 üzenetére
Az enyém meg német telekomról már 8hónapja.
-
Dzsekó
addikt
válasz
Zekkk793 #122149 üzenetére
Jópofa ötlet. Egy dolgot nem tudok. Honnan tudja a távirányító, ha például csatornát váltasz, akkor TV-n vagy box-on kell csatornát váltania? Gondolom nálad is kvázi egymás mellett van a kettő. Illetve másik kérdésem, hogy ezt 1. Generációs webos rendszerrel (2014) össze lehet hozni? Én ilyen távirányitós beállítást nem találtam. Ismerősöm új LG oled TV-jén sem láttam, igaz nem is kerestem. Le tudnád írni pontosan a menüpontokat, ahol ezt a távirányító dolgot lehet állítani? Köszi!
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Okosandroid #122151 üzenetére
Közben utána néztem. Igen bérli végülis, mert ugye netet is lehet rendelni, T hálózat, de vodas net, de a tv, mivel nem saját hálózat így net alapú, az meg megy bármien nettel. 😎🤟 Ma is okosabb lettem.
Na mindegy. Tema lezárva..
..
Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest