Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
(#171) Szasza1985: Sztem akkor a szolgáltató volt a ludas. (legalábbis remélem) És köszi a videót, jól jön a cikkhez (is).
(#172) milu111: Üdv neked is, mindenki véleménye jól jön nekünk, + a teszthez.
(#173) samitas: Most itthon vagyok írom gőzerővel
, sajnos mindennap estig dolgoztam.... 1 max 2 nap / vagy órák kérdése, ahogy elkészülök....., nektek amúgy is előbb megmutatom, mert mire kirakják, az megint 1-3 nap....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Mini 128GB éjfekete
- iPhone XS MAX 256GB Rozé Gold! Makulátlan 83% gyári akku!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, sajnos mindennap estig dolgoztam.... 1 max 2 nap / vagy órák kérdése, ahogy elkészülök....., nektek amúgy is előbb megmutatom, mert mire kirakják, az megint 1-3 nap....
Meggyi001