- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Na egy pár hete használom új töltőt (power armor 13hoz) eléggé jó , úgy tölt mint a régi ,nem tudom hogy rövidebb e de az előnye az hogy még kattania is kell hogy kezdődjön vagy véget érjen a töltés szóval nincs ez a kimozgolódás gyakorlatilag nem gond. Kettőt vettem 8000 Ft darabja szóval egy új képernyő digitalizálóval olcsóbb majdnem de hát úgy néz ki nem kockáztatnak
Szóval még vagyok elégedve vele , rendeltem 3 biztonsági kamerát is azokat is kipróbálom majd mert bolt 4,9es értékelésüMás:
Vettem pár lámpát de valahogy lehet frissenteni Android 12re állítható fényű lámpa miatt újra telepítés nélkül? Mert 2+1 TB SSDk OS(ez a Kc3000ren van , A2000 az gaming meg programok max mert documentset és appdata 3 mappáját szereti tömni pár játék különösen Minecraft és Space Engineers , érdekes telón Pojav launcher nem rendelkezik abszurd mérettel), gaming és programok van 1,26 TB szabadon szóval 4-6 tbos hddt veszek vagy 2 TBos TLC hbmes ssdt Gaming+backup célra addig is ötször elég a 1,26 TB mivel 80 GB fénykép van max a telón videók meg mennek YouTubera privatban pár csatornára+ SD kártyát is majd kinézek két power armor 13hoz de azt belföldön, kamerához 64 GBost lehetett kérni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest