Új hozzászólás Aktív témák

• Lokii

aktív tag

Na egy pár hete használom új töltőt (power armor 13hoz) eléggé jó , úgy tölt mint a régi ,nem tudom hogy rövidebb e de az előnye az hogy még kattania is kell hogy kezdődjön vagy véget érjen a töltés szóval nincs ez a kimozgolódás gyakorlatilag nem gond. Kettőt vettem 8000 Ft darabja szóval egy új képernyő digitalizálóval olcsóbb majdnem de hát úgy néz ki nem kockáztatnak
    Szóval még vagyok elégedve vele , rendeltem 3 biztonsági kamerát is azokat is kipróbálom majd mert bolt 4,9es értékelésü

Más:
    Vettem pár lámpát de valahogy lehet frissenteni Android 12re állítható fényű lámpa miatt újra telepítés nélkül? Mert 2+1 TB SSDk OS(ez a Kc3000ren van , A2000 az gaming meg programok max mert documentset és appdata 3 mappáját szereti tömni pár játék különösen Minecraft és Space Engineers , érdekes telón Pojav launcher nem rendelkezik abszurd mérettel), gaming és programok van 1,26 TB szabadon szóval 4-6 tbos hddt veszek vagy 2 TBos TLC hbmes ssdt Gaming+backup célra addig is ötször elég a 1,26 TB mivel 80 GB fénykép van max a telón videók meg mennek YouTubera privatban pár csatornára :B :F

+ SD kártyát is majd kinézek két power armor 13hoz de azt belföldön, kamerához 64 GBost lehetett kérni

Új hozzászólás Aktív témák