Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöldbéka
tag
Mingyárt robban, nagyon azt akarja!!!!

-
zitrone88
aktív tag
válasz
nagyarcz
üzenetére
1. Menj be az Engineering Mode-ba ezzel a kóddal: * # * # 3646633 # * # *
2. A tárcsázóba írd be
3. Engineering Mode megjelenik
4. Menj a CDS info-ba (Connectivity fül)
5. Menj a Radio-ba
6. válaszd a Phone1-et (Az első IMEI számhoz)
7. Van egy parancssor fent, ami így kezdődik: "AT+" oda írd be: "AT +EGMR=1,7,"IMEI_1" (az IMEI_1 helyére írd az IMEI számod a telefonod dobozáról, és figyelj, hogy az AT után legyen szóköz, amit te másoltál be, abban asszem nem volt)
8. Nyomj a "send command"-ra
9. Indítsd újra a telefont
10. Ugyanígy járj el az IMEI_2-nél, csak a második IMEI számod írd be. -
tatita
tag
https://youtu.be/NIYZleLwC1Y
Egy kis érdekesség

-
nagyarcz
tag
az általad írt megoldást néztük, nincs IMEI szám
mi lehet a probléma? -
-
nagyarcz
tag
sziasztok! újabb problémával szembesültem az Ulefone powerrel kapcsolatban, mégpedig az történt,hogy látja ugyan a sim kártyákat, mobilnet, sms minden működik,de telefonálás esetén mikor rámegyek a hívásra, rögtön eldobja a hálózatot, hívás befejezése címszóval. Próbáltam régi, új, mindenféle rommal, simkártyából 3mal is,de semmi, a hibajelenség fent áll. Van erre valami megoldás esetleg?
olvastam neten egy cikket, nem tudom, hogy ezzel helyrehozható vagy valami hardver hiba van, itt a leírás:Write down your IMEI numbers that you can find under your battery
Go to the engineer mode by using the dialer and dial: *#*#3646633#*#*
Go to connectivity
Go to cds information
Go to radio information
Select Phone 1 for IMEI 1 and Phone 2 for IMEI 2
Select the preferred IMEI you want to recover.
Type the following command then Press Enter or click SEND AT COMMAND echo ‘AT+EGMR=1,7, “IMEI_NUMBER” (More information at here). If you get errors saying “Sending Failed” or “module not supported for device errors” When you get the AT+EGMR. Make sure you leave a space between ‘AT+EGMR= (and) the IMEI Number. For example > ‘AT+EGMR=[space]”2345XXXXX”
Now Click SEND AT command, you’ll get response “AT command is mSent”
Now restart your POWER.
Várom a véleményeket, észrevételeket!

üdv -
HuaweiU8500
senior tag
Határtalanul szívok az akkuval (?). A kikapcsolgatás után már csak töltőn hajlandó bekapcsolni. Az egyik ismerős hasonlóan működő telójában levő akkut kicseréltem - sajnos egyik sem lett jobb. Most a gyorstöltővel 3 óra alatt sikerült 10 %ra tölteni (9V, 600mA).. Most az a kérdés, h 4000 Ft-ot megér, h rendelek egy új akkut bele. Vélemény?
-
Kristyon
csendes tag
Üdv, urak.
Úgy nézem már lehet gyúrni az Ulefone Pwer 2-re.

-
zitrone88
aktív tag
válasz
RonPécs
üzenetére
Szia,
A hangerő gondra van megoldás: ITT
Az a 98% meg olyasmi lehet, hogy feltölt 100%-ig, aztán nem tölt tovább, így lemerül 2%-ot, és pont akkor nézel rá. Ez a jobb verzió, ha hiba, akkor nincs ötletem

Nálam sem bír igazán 2 napnál többet, tegnap pl 90ről 11%-ra merítettem egy nap alatt, de nyüstöltem is. Más teló már kilehelte volna a lelkét is
A készenléti ideje nálam is elég ergya, de, ha képernyőidőről van szó, elég jól bírja.Bluetoothhoz nem tudok hozzászólni, azzal én sem vagyok kibékülve, kihangosításra zenehallgatáskor, és 8bit do controllerhez használom max, de mindig mindenhez elkezd kapcsolódni, és egy élet kivárni, mire abba lehet hagyatni vele, és csak ahhoz kapcsolódni, amit épp használni kívánok.
-
RonPécs
csendes újonc
Sziasztok.
Januárban vásároltam egy Ulefone Powert, fehér/fa színben.
Sajnos híváskor ha bluetooth-ról lekapcsolok, és kézibeszélővel beszélek, nem hallatszik a hangom, csak a hívó félt hallom! (újraindítás után jó lesz).
Nem tölt fel néha(98%) estétől reggelig sem, nemhogy pár óra alatt 100%!
Max. 1,5 nap a teljes feltöltéssel...
Néha recseg, halk alig hallanak!Tudnátok-e szoftverfrissítést ajánlani, vagy bármi mást ami javíthatna a dolgokon?
-
válasz
SharpSA
üzenetére
Be lehet azt már 4.0-tól vagy 4.1-től, nem is emlékszem már.... Hát én azt sejtem, ha itt eleve be volt kapcsolva, akkor más gomb nincs, de nem értem igazán most.... mégsem......a home gomb, ha home gomb egyáltalán, abban van ugye az ujjlenyomat-olvasó, de az szokott lenni a home gomb is, de két home gomb meg nem szokott lenni.
-
tatita
tag
válasz
ubiessuni
üzenetére
Nem tudom a szolgáltatóval van-e baj vagy a telefonnal. Az adatforgalom néha megszűnik, nincs 4G 3G sem. Aztán egyszer csak visszajön. Rövidebb, hosszabb ideig tűnik el. 1 perc, 5 perc. Mintha korábban nem tapasztaltam volna ennyiszer, voltak alkalmak, de ritkábban. Állítólag itt jó a lefedettség.
-
tatita
tag
Mi van, mindenki bulizni ment?

-
tatita
tag
Volt/van valakinek térerő problémája?
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Lehet érdemes lenne egyre beruházni.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Most az enyém 51%-on van. 15 és fél órája van bekapcsolva. 2 óra 20 perc képernyőidő. Viszont 2 óra 30 perce megy a hotspot. Azelőtt 82%-on volt. Mobilnet folyamatosan bekapcsolva, szinkronizálás is megy. Úgy néz ki, nekem még bírja, viszont a hotspot ennyi idő alatt 30%-ot lerántott.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Azon gondolkozom én is, hogy lehet ez, ha minőségi Sony akksi van benne. Mi nyírhatja ki?
-
zitrone88
aktív tag
Teljesen rapszodikus lett a töltés, fél5kor megébredtem ma, és olyan 45%-on feltettem töltőre a telefont, 97%-ig töltött 6.10-ig. Kicsit lassúnak találom. Szerintem a gyorstöltés megint nem működik. Ez minek a hibája lehet? Telefon, akksi, töltő?
-
Zöldbéka
tag
Lehet csak én veszem észre, de ha jönnek a frissitések, akkor olyan 0.2-0.4 Gb tárhelyet is képes a kis piszok el foglani! De nekem nem root-olt a telóm!
Más minden rendeltetés szerint müködik, és remélem fog is amig az aksija kitart!
De az össze foglalón nem olvastam az aksi életben maradásásról dolgokat, csak a kezelésével, üzemeltetésével kapcsolatban jelent meg pár sor!
De ahogy nézegettem szét lehet kapni, nem kalapáccsal, és arra lennék kíváncsi, tartalék aksit lehet-e kapni, szerezni????????
Ha tudja valaki ossza már meg velem akár priviben is!!
Köszi!!
Sziasztok!! -
Olvasgassatok már bele légyszíves sráscok, hogy mit tegyek még bele, vagy mi pontatlan, ötletek, tippek, bármi: uleFone Power téma összefoglaló piszkozat
-
Zöldbéka
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Szóval igazad van Whisky!!
Igen csak én már automatikusnak veszem ha valami frissítést kellene telepítenem, mert ha csinálom akkor a 16 Gb tárhely villám gyorsan megtelik, és a 2 sim kártyámból az egyiket ki kell szednem és áttenni másik telőba mert tárhelyet kell bővitenem!
De mondtam én már, hogy lehetne simán 32 Gb a tárhely és akkor nem kellene kiegészitő sd.kártyát betenni olyan rövid idő alatt, hogy használható legyen a teló rendesen! És azt akarom egyenlőre elkerülni, tekintettel, hogy 2 simet használok hosszú évek óta, különböző telefonokban!
Szóval ez a helyzetem! Nem rózsás, de még bírom valahogyan! -
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Na igen, csak hogy így sem működik

Kicseréltem a /system/usr/keylayout mappát is, és így sem lett jó.
Ha a menu parancsot átállítom gravityboxban más gombra, akkor is a futó programokat hozza elő, ez a furcsa. Látszólag nem a gomb kapott más funkciót, hanem a menu parancs lett átírva másra. -
Ghard
őstag
A cherry féle romban sajnos a menü (bal alsó) gomb új funkciója a futó programok előhívása lett. Hogy lehetne ezt visszavarázsolni?
Már kérdeztem az androidos topikban, de még ott sem sikerült kitalálni. -
whisky71
tag
válasz
Zöldbéka
üzenetére
A nem root-olt telókra sem mennek fel automatikusan, neked kell telepíteni. Az a frissítés, ami meg OTA-n települ, békén hagyja a telepített alkalmazásokat és adatokat. Amelyik meg nem - azaz flashelned kell -, az meg sem jelenik a telefonodon. Nem okoskodásból mondom, de (szerintem) érdemes telepíteni a frissítéseket, mert biztonsági frissítéseket tartalmaz(hat)nak, amiket (sajnos) nem viccből adnak ki.
Én sem vagyok profi, ha tévedtem, majd kijavítanak.
-
Zöldbéka
tag
válasz
whisky71
üzenetére
A frissitések tudomásom szerint root-olt telókra nem mennek fel automatikusan, igy vannak meg csinálva!És minden flesselés után.újra pepecs munka a régi cuccaim feltelepitése!
Na ezért nem root-oltattam még a telót!
Röviden ennyi a dologról!! Ha valamit rosszul mondtam, akkor bocsi, de annyira nem vagyok profi, mint Megyi!!!! -
Zöldbéka
tag
Na kérem elvtársak!!!
Nekem a POWER 2016 okt.17. óta van a tulajdonomban KINÁBÓL! Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, semmi gond nem volt , teszi a dolgát rendesen!
Root nincsen ugyan, én döntöttem mellette, hogy ne legyen!!/még/
De állandóan frissítgetni akarna, és ki kell cseleznem, mert különben már 16 Gb tárhelyem fullos lenne, most 8,14 Gb.
A Root-ot csak az állandó frisssitgetések miatt alkalmaznám, mert itt még a szűz állapota miatt szereti frissitgetné magát!
Jó az aksi is,megy a gyors töltés is normál használat mellett /Face,telefonálás,Massanger stb/!
Magyarul eddig minden gubanc nélkül teszi a dolgát, jó kis teló, lehet root-tal még jobban tetszene, de egyenlőre hagyom a dolgot!!
Röviden ennyi az én tapasztalatom a 4,5 hónap alatt, és csak így tovább neki!Üdv.Mindenkinek!

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
"Meg kéne szoftverelni, apropó, nincs olyan módszer 5.1>/6.0 váltásra ami sd-ről történik?"
Nincs.

-
HuaweiU8500
senior tag
Az enyém is kvázi hibátlan, a kijelzőn látszik valami, mintha vmi nyomná...
Meg kéne szoftverelni, apropó, nincs olyan módszer 5.1>/6.0 váltásra ami sd-ről történik?Viszont agész jó alternativák jönnek
Ulefone Power 2, Blackview P2, Oukitel K10000 pro/K6000 Plus -
zitrone88
aktív tag
válasz
Bernath
üzenetére
Jaja, a gyari nekem.is ilyen volt, megsargult, aztan vettem ujat ebayrol, es csodak csodaja, ezzel nem olyan a hatulja, szoval tok orulok
sarkoknal is mintha jobban raszorulna, teljesen jo vetel volt kb ezerotert, tempered glassal egyutt 
http://m.ebay.com/itm/262463443499?_mwBanner=1 -
tatita
tag
Az enyém is működik még rendesen. Kopp-kopp

-
Bernath
tag
Az enyém eddig tökéletesen müxik...Pár rom telepítés megvolt,de hardveres galiba eddig nem jelentkezett.Mindig csak 1A töltővel töltöm,s van rajta egy gyári szilikon tok,gyári fóliával,ennyi az összes története
Annyit észrevettem,hogy a szilikon tok alatt a ulefone felirat magasságában olyan mintha nedves lenne a hátlap. Talán a nagy hőingadozás,kint hideg a telefon meleg,vagy a rossz szellőzés miatt nem tom,de nem zavar -
zitrone88
aktív tag
Hat, en naprakesz vagyok, ugyhogy az sajna kilove.. mindjart radugom, kivancsi vagyok, hatha tortent valami az eroben
amugy ma meg ujraindult,.meg megfagyott egy percre, es azt tortenetesen sejtem, hogy a bluetooth hangszorora csatlakozas okozhatta valamiert.. mert mast nem csinaltam vele :/ ezt nem szeretem a telefonokban amugy, mindig elojon valami egy ido utan, ami miatt akarmennyire szereted es mondod, hogy ez az eddigi legjobb telefonod, ezek miatt a logikatlan, random hulyesegek miatt fogod lecserelni.. pedig tok jol el lennek vele meg sokaig, remelem ennel tobb marhasagot nem csinal
amig a 3 giga eleg arra, hogy igy hasitson, nekem jobb nem kell
kapcsolattartasra es tartalomfogyasztasra tokeletes 
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Persze, csak az a baj, nem tudom, mióta nem tölt gyorsan, mert egy ideje ott szoktam hagyni, korábban is észrevettem már, de elsiklottam felette, később is láttam, hogy nem tölt gyorsan, meg aztán tegnap gondoltam rákérdezek már
Szóval az a baj, nem tudom, mi változhatott. MTK engiben nincs valami beállítás erre vonatkozóan? -
(#2420) zitrone88: Hát...asszem nem volt mindegy a kábel. Talán.
(#2421) B_I_G : Lesz itt sok minden, VR cam, Power 2, és még pár dolog. De remélem ebben lesz a 6000-es akksi, és remélem lesz benne infra is, mert akkor tuti veszek

-
B_I_G
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
összefoglaló az újdonságokról, nem egy konkrét telefon.
At the booth 6G47, Hall 6, we will show our our 2017 flagship Ulefone Gemini Pro with Helio X27 with three 13MP cameras, IP68 waterproof device Ulefone Armor 2 with Helio P25 6GB RAM, Ulefone Power 2 with 6050mAh li-polymer battery and comprehensive hardware upgrade, F1 with all-screen design, T1 with 6GB RAM and 128GB storage. For distributors who are looking for high cost performance, we will also bring our budget devices with the best prices we can offer. Moreover, we will announce our entry into the VR industry with a fantastic product, which will be unveiled until the MWC. -
zitrone88
aktív tag
Egy ideje nem működik a gyors töltés, rémlik valami, hogy volt róla szó itt, van arra megoldás? Egy igen is elég, visszakeresem, de felelslegesen nem szeretnem

-
whisky71
tag
Nem rosszak a Redmi-k, csak az a fránya Miui... Nekem személy szerint nagyon nem jön be, annak ellenére, hogy anno Defy-n még miui romot használtam.
Viszont sikeresen leejtettem a Power-t asztallap magasságból, laminált parkettára, pont a kijelzőre, nem a sarkára. Eredmény: GG repedt. Szerencsére finoman, olyan, mint egy karcolás.

-
Ghard
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Feltettem a legújabb Cherry romot, eddig tényleg jobbnak tűnik. A melegedés érezhetően csökkent, youtube és deus ex go-t próbáltam, 61 fok volt a maximum cpu hőmérséklet, ulefone rommal 72.
Ki és bekapcsolásnál sajnos valami idétlen cherry brand prüntyögés megy, egyelőre ennyi a negatívum.Aki esetleg más telefon után néz, mert tönkrement vagy csalódott: a xiaomi nemrég jött ki az új redmi 4 prime/pro-val. 4100mAh, viszont a Snapdragon 625 soc takarékosabb mint az MTK.
-
válasz
Lenovo spec.
üzenetére
Akkor vagy az akksi adta meg magát, vagy az azt vezérlő kütyü/elektronika. Telefonon csere, garival vagy anélkül, más utat nem látok.
-
tatita
tag
válasz
Lenovo spec.
üzenetére
Volt panasz az akkumulátorra.
-
válasz
Lenovo spec.
üzenetére
Hát ha több rommal is ezt csinálja, akkor sztem hardver hiba.
-
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok.
Azt hogy tudom ki deriteni, hogy van e szoftvrres baja a telefonnak ?
Csinal olyat,hogy 70% kikapcsol es addig nem kapcsol be amig ra nem teszem a toltore... Utanna viszont nem megy 60% fele.
Koszonom -
tatita
tag
Két dolog van, amit nem használok. Az ujjlenyomat olvasó és az infra. Nekem tetszik a Power 2 infra nélkül is. Nagy akksi kell, az biztos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Autós topik
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elden Ring
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mi lehet a probléma?
A készenléti ideje nálam is elég ergya, de, ha képernyőidőről van szó, elég jól bírja.
Na ezt rühelltem a többi telefonnál...