Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne beújítani pár csúcskategóriás ulefone-t, kíváncsi lennék, hogy muzsikálnak

-
zitrone88
aktív tag
Én megtartottam, néha még nyomkodnám is csak úgy, heccből, csak ugye azért cseréltem le, mert nem működik felül és alul a kijelző, aztán vettem a Xiaomi Mi A1-et (amit megultáltam, és teljesen elment a kedvem a mobilpiactól, mert mindennel csak a baj van, a gond, meg a bánat
)
Most egy Samsung A6 Plust nyúzok, ég és föld, mint a Xiaomi volt, pedig talán még gyengébb is a hardvere, de ezerszer jobban optimalizált és stabilabb, megbízhatóbb.. Lehet fikázni a Samsungot, de nem véletlen kerül ennyivel többe. Nekem a kínai telók leszerepeltek, egyedül az Ulefone volt az a márka, amivel elégedett voltam, minden apró hibájával együtt szerettem (talán a kamerát annyira nem), egyik sem volt olyan idegesítő (vagy én nem voltam ilyen igényes)
Bár a Samsungnak meg a frissítésével nem vagyok kibékülve, mert elvettek egy jó funkciót, ami miatt visszatettem a régebbit, csak ott meg b...sztat, hogy van frissítés, és nem lehet kilőni
Ha ez tönkremegy, szerintem megint Ulefone-om lesz
Mikor ezt a Samut nézegettem, volt talonban az is, de nem mertem cégre Ulefone-t venni, mert még megszólnak, ha esetleg hamarabb tönkremegy, mint illene. Azt majd inkább saját pénzből 
-
tatita
tag
Na, megnéztem. Az új Mate 10 Pro kb 140-150 ezer újonnan, tehát többért vettem, mint a fele. Végülis mindegy, nekem megérte. Remek akksiidő, bitang erős, vízálló és nagy, Oled kijelző. Nekem ezek számítottak. Hátránya, hogy az EMUI rendszerében néha elveszek, valamint jól be kell burkolni, mivel elöl és hátul is üveg. Ezzel együtt lehet élni. Egyébként kisebb, mint a Power 1

Hihetetlenül jó, hogy ez a topic még él, kíváncsi voltam, a többiek milyen cuccokat használnak azóta, megtartották-e a Power 1-et stb.

-
tatita
tag
válasz
szaszab
üzenetére
Szerintem is utángyártott. Azért megpróbálom a factory resetet, feltöltött állapotban. A rom úgy lett rá telepítve, hogy nem volt teljesen feltöltve. Mindegy, majd kiderül.
A Mate 10 Pro-t használtan vettem, 4 hónapig volt használatban az előző gazdájánál. Átszámolva kb 88 ezer forint volt, postával együtt. Nagyjából fele a mostani új árának(ha Kínából veszed). Még mindig van rá egy év garancia. -
tatita
tag
Az én Power 1-em a fiókban pihen jelenleg, nincs szívem megválni tőle.
Jelenleg egy Huawei Mate 10 Pro készüléket használok. Azt hiszem ez utóbbi életem eddigi legjobb telefonja. Félelmetesen jó.
A Power 1 számomra tökéletes volt, egészen addig, amíg akkumulátort nem cseréltem benne. Azóta lehetetlen 100%-ra feltölteni. Azaz pl kikapcsolva feltöltöm teljesen, mire bekapcsolom, addigra már csak 92 vagy 95%. Próbáltam már kalibrálni, az sem segített. Vagy csak rosszul kalibráltam, nem tudom. -
fundaluk
tag
Egy neoprén szerű tokot használok a Power5-ömhöz amit már az előző HomTomhoz is használtam. Ilyet bármelyik mobilos boltban árulnak, én is itt vettem. Illetve ha biciklizni viszem magammal akkor egy Aliexpressről rendelt military jellegű tépőzáras vastag keki tokba teszem. De ez mindkettő általános jellegű, bármilyen telóhoz jó tokok. Ha típus specifikus tokot keresel, Kínából lehet eredeti Ulefone fekete szilikon tokot venni pár dolcsiért. Én vettem egyet de nem igazán használom mert az amúgy is nagy telefon még nagyobb lesz tőle
Ennek a szilikonnnak ha jól tudom létezik kihajthatós változata is. Nem tudom itthon árulják-e de szerintem kínai kütyükkel foglalkozó magyar webáruházakban biztos. -
Ulefone power 5-hüz itt magyarországon lehet valamilyen tokot szerezni,vagy halott dolog?
-
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Elvileg beazott, ami azert erdekes,mert soha nem erte viz (1-2 eso cseppet leszamitva). Tokban es foliaval vedve volt. A sim kartya erintkezoje oxidalt volt. Megtakaritottak,de ugyanugy rossz. Megy a levesbe,mert a munkamhoz (sofor vagyok) kell egy telefon, amin stabil a terero( a lehetosegekhez kepest) ez pedig hibas es nem felel meg. Egyebkent 180 dolcsi/1ev 2honapot birt,ami nekem kicsit csalodas,mert 95%ban meg voltam elegedve vele.Megy alkatresznek az ebayre.
-
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Kozben levelezek a gyartoval. A szerviz Lengyelorszagban van. Ok azt mondjak 2 eves garancia van a telefonra. Vicces,mert tegnap lett megbontva mivel mar tobb,mint 1 eves...szoval hurra...
Ok azt tippelik,hogy a sim kartya foglalattal van gond, ami erdekes szamomra meg mindig, hogy bizonyos kornyekeken nem mukodik. Az uj Ulefone pedig hibatlanul mukodik....szerintem ezek a nem mindig jelentkezo hibak a legrosszabbak. Most odaadtam egy ismerosnek szetszedte,de semmit nem latott elsore,hogy valami gond lenne vele. Nagyon imadom, sajnalnam, ha egy ev utan kuka lenne, mert a melomhoz egy jo telefon elengedhetetlen. -
dyoxika
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Sajnos esett 1-2*,de kulsoleg majdnem hibatlan(tudom ez nem fontos). A problema nekem azert erdekes,mert hol jo hol nem.Pl a hazba tokeletesen mukodik. Van olyan hely ahol nincs se 3/4G. Pedig elvileg automatikusan at kellene valtania, ha nem jo a terero. Egyebkent neztem *#*#4636#*#* paranccsal es nem sokkal rosszabb (sot majdnem ugyan az +-5dBm (asu-t nem tudom, de ha jol tudom az csak azt jelenti,hogy milyen idokozonkent frissiti a kapcsolatot a toronnyal,de lehet felre erteeztem)ertekeket mutat,mint egy masik telefonon.
Ha valami eltort vagy serult vajon mi lehet az? -
Nem esett le a teló? Olyan nekem mintha elmozdult volna vagy eltört volna benne valami, ami a térerőért felelös.
-
dyoxika
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom az Ulefone Power 3-mel kicsivel tobb,mint 1 eve van meg. Garancia nincs mar.
A problema kb egy honapja jelentkezett. Angliaban elek (nincs kolbaszbol a kerites) haza utaztam, majd vissza angliaba. Futar vaguok,igy a mobil net elengedhetetlen szamomra. Na miutan visszaerkeztem a sziget orszagba azt tapasztaltam,hogh valami nem oke. Hiaba van tererom gyakran nem mukodik a mobilnetem van amikor hivni sem. 1-2 helyen figyeltem ezt meg. A parom is ugyanannal a szolgaltatonal van,de neki minden oke. Az en kartyam az o telefonjaban is oke. Rendeltem egy uj Ulefone Power3-at es azzal sincs gond. A sim kartyat is ujat kertem,de akkor se valtozott. Jelenleg is mobilnetrol irok.
Nincs otletem. Sok forumot olvastam,de semmit nem talaltam. Mi romlott el, vagy mi lehet a baj. Lassan megorulok ettol.
Ha valakinek van otlet vagy javaslata, azt orommel varom.
Koszonom es az ekezetert elnezest kerek. -
kisgerely
csendes tag
HAli
Valakinek van ötlete?
Egy Power 3 telefon teljesen gyári állapotban Bluetooth kapcsolatot tart fenn agy Amazfit Pace órával.
Mint az óra, mind a telefonon lévő óra alkalmazása gyári, nem mókolt/magyarított/főzött.
Ugyanakkor ha szintén a kékfoggal zent is hallgatok, amikor megállítom a lejátszást a fülest (B5.0) rendszeresen dobja.
A telefon jobb esetben újraindítja a kéket, míg rosszabb esetben ezt manuálisan kell ki/bekapcsolni és újra csatlakoztatni.
Ha az óra nincs kapcsolatban, akkor nincs semmi gond, órákig fennáll a stadby kapcsolat
Minden eszközön, minden újrarakva/telepítve/frissítve.
Más, szintén nem 5.0 fogas telefonnal is minden rendben.???
-
Volt már valaki így?Ismerősöm állítása szerint az ulefone power 5 ön se a vaku nem működik se a zseblámpa mód.Mikor anno én próbálgattam működött.Lehet ez valami szoftver gond?
-
fundaluk
tag
Facebookot nem használok így azt nem tudom.
A Google Playt most kipróbáltam, valóban szaggat egy kicsit de szerintem csak azért mert nem bírja olyan gyorsan betölteni mint ahogy görgetném. Idáig igazán észre se vettem csak most hogy direkt figyeltem.
Ezt a Google keresőt nem tudom hogyan de még akkor eltüntettem amikor megjött a telefon. Most nem jut eszembe hogy csináltam de nem használok semmi spéci launchert vagy ilyesmit. -
zitrone88
aktív tag
Tedd fel a Nova Launchert, és testreszabhatod az egészet ízlés szerint. Biztonsági mentést is tudsz róla készíteni későbbi telefonváltásra, stb. Erőforrásigényben nem fogod észrevenni, hogy eggyel több cucc van a telefonodon, beállítod, hogy csak a novát használja, ha kezdőképernyőre mész, és már boldogabb hely lesz a világ
Én is minden telómon használtam (először van olyan telefonom, amin kb minden olyan, mint a novával volt nekem beállítva, így ahhoz nem kell) 
-
-
válasz
Meggyi001
üzenetére
Hát a fényképező gyári app olyan minimális,hogy nem sok mindent lehet állítani benne,de felraktam egy open camerát,a lagg meg fura mert mintha most nem igazán lenne lehet bejáródott vagy nem tudom,valaki azt mondta a fos MTK chip miatt van de nem hiszem,hogy olyan szar lenne az.Nekem xiaomi redmi note 5 nél nem igazán vannak ilyen laggok mint amit egy két appban itt tapasztaltam,de hátha most már meg javul,raktam fel egy két kisegítő alkalmazást,meg kicseréltem egy két gyári appot ami nagyon minimál volt.
Ja és a másik,a főképernyőről el lehet e valahogy tüntetni a google kereső kis sávot mert azt sehogy nem sikerült kilőni?Xiaomin csak nyomva tartom és felhúzom a kukába de ezt az egyet itt nem engedi minden mást igen de a keresősávot nem.
Ja még az is eszembe jutott,képernyő fotót itt ,hogy lehet csinálni?

-
Na, majd csak jön valaki nemsokára azt mondja a tutit az 5-ről...
Kamera hang: vagy benne van a fényképező alkalmazásban a némítása, vagy csak root-al, vagy lenémítod a telefont, mikor fényképezel.
Lagg, szaggatás: sajnos még a csúcs telóknál is előfordul ilyen, nem tölti be rendesen előre az oldal többi részét, és ezért van ez. Mondjuk nem kéne, mert erőforrás az most van bőven azért...állandóan nem kéne szaggatnia, csak néha néha esetleg. Ha sokat szaggat, az gáz.
-
Még egy észrevétel,a a telefon miért szaggat egy két alkalmazásban mikor görgetek?Például google play vagy facebook?
-
Meg még egy dolog,valahogy ki lehet kapcsolni a kamera hangját a telefonon,mert mikor rá nyomok,hova fókuszáljon olyan hangos ,hogy majd meg süketülök.
-
Ulefone power 5
Kinek,hogy fut a telefonon a facebook app?Próbálgattam a készüléket nem rossz telefon,bár itt ott hagy egy pici kívánni valót de jó,de a facebook app ba ha bejelentkezek és görgetem az oldalt akkor szaggat,másnál is jelentkezik ilyen már akinek van power 5 ös telefonja? -
Ugyanúgy. Ha nem jön frissítés, akkor nem csináltak. És hát igen, a xiaomi és pl a huawei sokkal nagyobb supporttal rendelkezik. Ez van sajnos.
-
Ulefonokhoz,hogy van a szoftver frissítés vagy ilyen update javítások?Ismerősömnek rendeltünk egy ulefone power 5 öst,xiaomin tudom,hogy működik ez a dolog mert nekem az van xy időnként jön egy ota frissítés vagy ha mondjuk miui vagy android frissítés van akkor az is jön automatikusan.Ulefone-nál is így működik vagy magunknak kell telepíteni vagy vannak egyáltalán ilyen időközi frissítések?
-
Hát annak alapból így és jól kéne működnie. Elvileg van rá valami kalibrálás vagy beállítás. Ezekbe aprogikba is lehet nézelődni.
Teszt progi 1 , és teszt progi 2.
De amúgy most nézem, hogy ez egy olcsóbb ulefone telcsi. Láttam egy olyan olcsó mtk-s telót amiben nem volt közelségérzékelő. Én is azt hittem, hogy ez alap, de abban nem volt..
-
lala42
őstag
Sziasztok!
Az asszonypajtás kapott 1 UleFone S7 telefont. Már megzavarítja az agyamat, mert nem tudja hogy kell aktiválni a közelségérzékelőt. (ha felveszi a telefont, akkor kapcsoljon le a képernyő fényereje). Tud valaki valami útmutatót, hogy kell aktiválni?
Én hülye vagyok hozzá. :-)
Köszi a választ és a segítséget, előre is.

-
zitrone88
aktív tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Igen, mert azon még pont kompatibilis android verzió van, és nem fagy ott ki azon a ponton. Csak hát nem fut olyan jól

Szerk: Most nézem, hogy már nem is elérhető az áruházban az IG2, ami mondjuk szomorú, mert fizettem érte
Kíváncsi vagyok a Poweren (régebbi droidon) még fent van e.. -
zitrone88
aktív tag
Jó is az, nem változott annyit a világ, hogy elfogyjon az ereje, ha nem amortizáltam volna le úgy szegényt, hogy az egyik sim foglalatot egyáltalán ne lehessen használni, szerintem én is azt használnám
Meghát a kijelző, hogy a teteje és az alja nem érzékel
De néha azért előveszem, mert egérrel, Imperium Galactica 2-re még jó
(Sajnos nem fejlesztik, és új androidoknál kifagy egy ponton a játék, így marad a Power, egérrel) 
-
jfcvfc
tag
Üdv! Nemrég kérdezte valaki , hogy ki nyúzza még a Power 1-2-3 telefonját! Én jelentkezem! Az 1-es variációt használom még mindig. Van belőle kettő is. Az elsőt még a lányomnak rendeltem. Aztán nekem is megtetszett úgyhogy magamnak is rendeltem. Majd a lányom vízbe ejtette a sajátját. Így ő kapott egy Power 2-t. Aztán Xiaomi-ra váltott rajtam kívül mindenki a családban. Van egy redmi note 5, redmi note 6 és egy a2. Így megörököltem az összes Powert. A lányomét megcsináltuk most azt használom. Az enyémnek betört a kijelző most azt rendelek hozzá. De volt már akksicsere is. De szeretem úgyhogy amíg javítható és kapok hozzá alkatrészt (egyre nehezebben) addig marad nekem.
-
letvleree
csendes tag
válasz
fundaluk
üzenetére
Rájuk írtam live chaten azt mondták,hogy a belgák visszaküldték nekik a telót valami vámolási hibára hivatkozva és már két hónapja ott van náluk a csomag csak erről engem elfelejtettek tájékoztatni.
Egy szar szemét banda ez a banggood kb fél óra veszekedés után állítólag megkapom a full refundot,de azóta se jött a paypal-tól hogy elindították volna a visszafizetést.Valami átok ül rajtam,mert a tomtopnál is vettem két telefont duty free szállítással és most jött a vámos papír,hogy ott csücsül náluk mindkét teló,mert ezek a fasz kínaiak standard csomagként adták fel egyenesen ide. -
fundaluk
tag
válasz
letvleree
üzenetére
Pontosan ugyanígy rendeltem én is ahogy te, annyi különbséggel hogy meg is érkezett. November közepén rendeltem, GLS számot kaptam, majd 2-3 hét múlva felbukkant Belgiumban és onnan pár nap alatt ideért. European Direct Mail volt mint neked. Reklamáld meg tuti visszakapod a pénzt.
-
letvleree
csendes tag
válasz
fundaluk
üzenetére
Szia !
Meg tudnád mondani,hogy milyen szállítási módot kértél és milyen raktárból vásároltad a telót?
Csak azért kérdezem,mert NOV.16.-án feladta a banggod a telómat de azóta se kaptam meg.
Én European Direct Mail-t kértem akkor szállításnak a vámmentes eljárás miatt kaptam is egy gls követőkódot ami belgiumra mutatott,de ott soha nem kezelték a telefont. Ma már EU priority line-ra nevezték át ezt a szállítási módot egyébként. -
fundaluk
tag
válasz
Papiking
üzenetére
Tudomásom szerint nincs hozzá kezelési utasítás. Nemhogy magyarul de még angolul sem igen. A Power 5-ösömhöz adtak ugyan de annak tartalma kábé annyi hogy vagy 15 nyelven leírják benne a bekapcsoló gomb és hangerő gomb funkcióit. De Androidos telefonhoz talán nem is nagyon lehetséges kezelésit adni - lehet több száz oldal lenne mire a rendszerben rejlő összes lehetőséget felsorolnák, és akkor egy esetleges szoftverfrissítés utána egyből elavulttá is tenné a leírtakat...
-
Papiking
csendes tag
Kedves Ulefonos Társak,
hosszú rágódás után lecseréltem Samsungomat - már napi!!! kétszeri töltést igényelt, akkucsere után - Ulefone power s3 -ra. Szemre tetszik, bizalomgerjesztő súlya van - raktak bele anyagot - és az akksija és sok jót ígér, nem is beszélve az áráról és a 2 év gariról.
Sajnos azonban "valahogy" lemaradt a kezelési és én mint 1xű user magamtól nem tudom kitalálni mi mindenre és hogyan jó.
Kérem, akinek van teljes - lehetőleg magyar nyelvű - kezelésije küldje el nekem, vagy adjon 1 linket, ahol megtalálom. Előre is köszi és szép napokat mindenkinek

-
-
fundaluk
tag
Akkumulátoridőben gazdag boldog új évet mindenkinek

-
zitrone88
aktív tag
Sokan szidják a Mi A1-et, meg vele együtt az Android One-t is, de a MIUIs xiaomikra is hallottam már panaszt, olyanokat, amik engem pont kifejezetten idegesítenek, és amiből már nem kérek. Gyengék a rádiós képességek (főleg a power 1-em után, lehet, hogy agyrákot kapok tőle, de a lépcsőház előtt az utcán láttam a wifim vele), aktív kijelző telefonálás közben, hiába sötétedik el, borzalmas hangminőség rövid idő után, szóval ilyen kis apróságok, amiket én nem bírok már elviselni. Párom megelégedéssel használja az A1-et is, mert őt ezek nem érdeklik, engem az őrületbe kergetnek
Egyik jó barátom is túladott a Redmi 5 Pluson, mert az őrületbe kergette, pedig ő is meg volt vele elégedve eleinte. Meggyőződésem, hogy aki sokféle dologra és sokatt használja, belefárad ezekbe, ha nem is mindenki, nem vagyunk egyformák. 
-
xtend
senior tag
válasz
zitrone88
üzenetére
Akkor valami nagyon f*s Xiaomi-t foghattál ki cimbi

Én pont fordítva vagyok Ulefone Power 3 után váltottam Xiaomi Mi Note 2-re ami 2016-os modell de még mindig a toppon van, gyönyörű képeket/videót csinál, akksija sokáig bírja, nem érződik, hogy "csak" négy magos. Egyszer sem fagyott még le. Annyira tetszik, hogy nem is gondolkodom, hogy mi legyen az utódja. -
zitrone88
aktív tag
Hát, én egy Samsung A6 Plust nyúzok, mert volt a Power után egy Xiaomi Mi A1-em, és teljesen kiábrándultam kínából. Ég és föld a két mobil, amit tud a samu, azt tényleg tudja, nem kell neki könyörögni érte, meg ilyenek.. Erőben talán még gyengébb is, mint a xiaomi, mégis látom, hogy több évig leszek el vele, mint az A1-el (ami most egy éves decemberben, és már hónapok óta az asszony használja).
A Power 1 volt a legjobb telefon, akkor olcsónak számított, és az áráért elnéztem neki, ha megbotlott picit, csak a kameráját utáltam, ahogy középrevakuzott, a szélén meg sötét volt, és hasonlók
Ha visszatérek a kínai telefonokhoz, tuti Ulefone-om lesz. 
-
Durva teló ez a power 5, hm....... többiek? Mindenkinek minden rendben van a power 1-2-3, stb-vel?
-
fundaluk
tag
válasz
zitrone88
üzenetére
Na azt hiszem holnap feltöltöm ismét egy hét után először. Bírná még amúgy (35%-on áll) de ki akarom próbálni a vezeték nélküli töltőt amit rendeltem hozzá. Az első hét tapasztalatai továbbra is teljesen pozitívak! Amiket még így megfigyeltem: hívásminőség rendkívül jó - én is jól hallom a másik felet és ők is engem. Wifire szépen kapcsolódik. 4G hálózatokra úgyszintén gond nélkül jó jelerősséggel. GPS jelet szobában is 3-4 méteres pontossággal talál (amerikai és orosz műholdakat ismeri).
-
-
zitrone88
aktív tag
válasz
fundaluk
üzenetére
durva számok ezek, szinte visszacsábít az ulefone-hoz
Bár most van egy samsungom, és rájöttem, hogy a minőséget kell tényleg megfizetni, mert az előtte lévő xiaomimhoz képest ég és föld, hiába dicsérik nekem már a xiaomit.. De a Power 1-esem.... Annak pont annyi hibája volt, amennyit elnéztem neki az áráért, ez a kis csapat egy kultuszt is megágyazott neki kb itt a fórumon
Azt hiszem nekem mindig a legjobb telefonom lesz 
-
fundaluk
tag
75 órája megy a teló a feltöltés óta. Bekapcsolt kijelzőidő 14 óra. 71 százalékon áll az akksi. Jól alakul

-
fundaluk
tag
Túl vagyok az első töltésen. 23-ról 100 %-ra 3 óra 23 perc alatt töltött fel a gyári töltő. Az AkkuBattery Pro 10555 mAh-nak becsüli az akku kapacitást. Majd látjuk biztos pontosítja még. 80 százalékig hamar felszaladt, igaz melegedett is kábé 50 fokig - nem tudom jó-e ez így vajon? Kábé 4,5 amperrel töltött ekkor. Utána már csak csorgatta bele szépen, akkor már hideg volt a teló. De lehet használni fogok inkább egy 2 amperos töltőt. Ráér nekem feltölteni, úgyse sűrűn kell

-
fundaluk
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
a telefon 48 órája megy durva nyomogatással és még mindig 33 % van benne a kezdeti 62 után!!! Aminek még nagyon örülök: beletettem a Telekomos és Telenoros SIM kártyáimat és egyszerre van mindkettővel 4G hálózaton!!! Természetesen adatot csak az egyiken forgalmaz amelyiket kiválasztom. Lehet hogy ez nem olyan nagy szám másnak de az eddigi Dual SIM telóimnál ez úgy volt hogy ha az egyik kártya 4G-re kapcsolódott akkor a másik visszavette magát 2G-re. Ez nagyon szuper hogy ennél nem így van.
-
Biztos nagyon zsír
-
fundaluk
tag
Na megjött a teló, 20 nap után meghozta a postás a Banggoodos rendelésemet az Ulefone Power 5-öt! Hihetetlen jó szerkentyű. Tegnap érkezett, 62 % töltöttséggel, 24 óra telepítgetés, beállítgatás , próbálgatás után 46 %-on van! Még kínai árammal megy! Igaz még SIM kártyát nem raktam bele. Egyben van nagyon mint egy tank, nehéz és nagy de gyönyörű. Képernyő szuper, ujjlenyomatolvasó is, kamera még nem túl sokat lett próbálva de így első nekifutásra rendben lévőnek tűnik. Pikk-pakk fut rajta minden akadás nélkül. Egyszerre nyitva van háttérben legalább 20 program de röccenésmentesen megy mindegyik. A 6 giga memóriából ilyenkor olyan 3 foglalt ahogy néztem. Majd még írok a további tapasztalatokról!
-
fundaluk
tag
Üdv minden fórumtársnak. Belépek én is hamarosan a Poweresek klubjába. Most várom a Kínából rendelt Power 5-ösömet.
-
peter077
aktív tag
Sziasztok!

Ulefone Power 1-hez új akksit keresek SOS-ben, itthon lehet kapni valahol?

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Csúnya is volna, ha nem röhögné körbe. Négyszer.